Klanken van het Hart

Surya, Melsele (B)

16/12/2014

Trefwoorden: klankschalen, mondharpen, Nicolas Mortelmans, Maarten Adriaenssens 


Instrumenten voor meditatie en healing, een magisch geschenk voor onder de kerstboom!
Hiervoor kan je terecht bij de Surya-winkel, in de buurt van Antwerpen.Klankschalen (nieuw en antiek), gongs, shruti-boxen, mondharpen, didgeridoo's, fluiten, udu's en veel meer
vind je in onze winkel. We zijn sinds kort ook wat nieuwe instrumenten rijker. Een hele collectie handgemaakte indianenfluiten, stemvorken, een fujara (Slovaakse boventoonfluit) en een hapi ufo drum. Ook kan je steeds een Surya Cadeau-bon verkrijgen. Bekijk alvast het aanbod hier. De nieuwe instrumenten staan nog niet online. Langskomen kan de hele week door, steeds op afspraak.Vertrouw op je Hart! Daar ligt de waarheid. Stop met twijfelen en vertrouw op je vermogen om lief te hebben, Liefde te zijn.

Sankalpa
de samenwerking van Nicolas Mortelmans (www.nicolasmortelmans.com) en ik (Maarten Adriaenssens) – is een expressie van Liefde. Sankalpa is een Sanskriet term voor Liefde in actie. Na 17 jaar samen muziek te spelen brengen we, in samenwerking met Tikki Masala, met veel vreugde ons eerste album uit: The Great Mystery. Het album is gebaseerd op onze soundhealing concerten en voert je mee doorheen de sferen van de vijf oerelementen.

Beluister en/of koop de cd hier!
Heb je graag de cd onder de kerstboom? Stuur dan een bericht naar info@suryasoundhealing.be en dan stuur ik het op via de post. Het album kost €15 bij afhaling of €20 met verzending inbegrepen.

Op zaterdag 27 december spelen we een cd-release soundhealing concert in Antwerpen. Hieronder de flyer!
Inschrijven kan via deze link.
 


Beleef de HART CHAKRA - met Klank en Beweging
Op de magische avond van de winter zonnewende (het allerdonkerste puntje van het zonnejaar) maken we het licht in ons Hart wakker! De sessie van het Hart chakra is niet zomaar een sessie. We activeren hier waar we allemaal in essentie zo naar verlangen, wat we allemaal constant willen voelen: LIEFDE!
Je bent welkom in deze sessie, op zaterdag 20 december, ook als je de eerste drie niet mee gevolgd hebt. Inschrijven kan hier!


Yoga en Soundhealing

Volgende sessie op vrijdag 12 december in Gent. Op 3 januari 2015 is er ook een sessie in Antwerpen.
Bekijk
hier verdere details.

Individuele soundhealing sessie's
Voor wie graag dieper ingaat op oorzaken van - en oplossingen voor - persoonlijke thema's, struikelblokken, en/of gewoon eens heerlijk wil genieten van een onspannend klankbad.... Individuele sessie's zijn steeds mogelijk na afspraak, de ganse week door.

 
 
Elke eerste vrijdag van de maand is er een zangcirkel! Een diepgaande klanksessie waarbij we intuïtief onze stem gebruiken om onszelf te helen, meer in balans te brengen. Welkom!
 
Voor een overzicht van alle activiteiten kan je hier de agenda bekijken.

Groet vanuit het Hart,
Maarten 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy