Investeer nu in de Life Mastery audiotraining!

Katalpa, Brussel (B)

13/12/2014

Trefwoorden: Bart Indesteege, Silvia Platzer, Life Mastery, DNA
Investeer nu in de
 Life Mastery audiotraining!
 
Ieder nieuw jaar beginnen we met goede voornemens, sommige maken we waar, andere blijven achter. Hoe zou het zijn om het deze keer niet alleen bij intenties te laten, maar daadwerkelijk vorm te geven aan je droom en diepe verlangen, Meesterschap over je leven op te nemen? Een fantastisch 2015 te realiseren?

Diep van binnen weten we allemaal dat dit mogelijk is, alleen ..
hoe doe je dat nu concreet?

Diezelfde vraag stelde ik mezelf jaar na jaar tot ik in 2012 de sleutel tot mijn vrijheid hervond en ging toepassen. Vanaf toen werd alles anders, structureel anders.
Mijn resolutie voor 2014 was het opnemen van de basistraining Life Mastery, een 12 uur durend, 2-daags seminar dat compleet en praktisch uitlegt hoe je jezelf vrijzet en je projecten realiseert. Nu daadwerkelijk in zeer concrete vorm als CD-box verkrijgbaar!

De Life Mastery audiotraining zal diepgaand transformerend op je inwerken en je opnieuw in verbinding brengen met je oude Weten. Het activeert je DNA, transformeert je denken, verhoogt je frequentie, .. je wordt Life Master!

Wil je jezelf of iemand anders een écht cadeau geven, dan zou dit wel eens het cadeau van het leven kunnen zijn!

Als je nú de Life Mastery audiotraining bestelt, ben je voor 1 januari klaar voor een écht nieuw jaar. Ik beloof het je ! -> Klik hier en bestel de Life Mastery basistraining 12CD-box voor 253 € (incl BTW)
(verzendkosten België 7 €, Nederland 14 €).

Als je er eerst even over in gesprek wilt gaan, bel gerust: Bart Indesteege,
0478 69 58 61 
www.lifemastery.eu

Alvast Prettige Kerst en een vreugdevol Nieuw Jaar!
Bart Indesteege & Silvia Platzer
Katalpa BC


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy