AVALON goes EMOCON & nieuwe data Aura-Soma cursussen

Avalon, Willebroek (B)

25/01/2015

Trefwoorden: Aura-Soma, hoop, Emocons, Schoten

 

 

Nieuw: AVALON goes EMOCON én nieuwe data Aura-Soma cursussen!

  

 

 

Maakt het nieuws je tegenwoordig angstig en vertwijfeld?
Het lijkt wel alsof de hele wereld op zijn kop staat.
Positieve berichten krijgen bijna geen kans meer daarom sturen wij jou deze mailing: er is nog hoop!

 

Beperk de nare berichtgeving maar focus je op al het goede.
Probeer rustig te worden/blijven (focus op je ademhaling) en liefde te ervaren.
Liefde is het tegenovergestelde van angst, dus kunnen wij ons beter focussen op de mooie gebeurtenissen rondom ons om al die berichten te counteren.
Doe niet mee aan het verspreiden van negatieve items of haatberichten tegen bepaalde bevolkingsgroepen, bv via sociale media, doe niet mee met de hype.
Blijf je richten op het licht, dan maakt het donker minder kans.

 

En toch ... veel mensen ervaren negatieve emoties en wat moet je daarmee? Hoe kunnen we daar echt iets aan doen, zonder ze gewoon weg te stoppen in een hoekje van ons brein of ons lichaam waar ze op geregelde tijdstippen de kop opsteken en ons het leven zuur maken? Wel, sinds kort hebben we de Emocons die jou kunnen helpen je emoties in juiste banen te leiden.

Wat zijn Emocons (zie bovenstaande foto links) eigenlijk en wie heeft ze gecreëerd? Philippe Gérard heeft heel zijn leven gewijd aan de plantenleer en de fytotherapie, als apotheker ging vooral daar zijn interesse naar uit. Na jarenlange ervaring maakte hij de Emocons om ons te helpen evenwichtiger te zijn en steviger in onze schoenen te staan. De naam Emocon komt van EMOties en CONcentraat van planten, bloemen, bomen.

Deze druppels kan je innemen én op bepaalde punten van het lichaam deppen. Een Emocon is een natuurlijk concentraat dat jou kan helpen om negatieve emoties zoals angst, verwarring, twijfel, onkunde, boosheid, verdriet en zo meer om te zetten in de positieve emoties die je helpen op je weg naar heelheid en goed voelen. Ze werken in de schemerzone tussen gezondheid en ziekte.

Vanaf nu geven we Emoconie consulten (voorlopig aan een speciale kennismakingsprijs van € 25) en kan je deze geweldige Emoconflesjes bij ons verkrijgen aan de democratische prijs van € 19. De informatie over deze Emocons vind je heel binnenkort op onze website.

Afspraken en meer info via info@avalonbelgium.be of gsm 0485/83.13.62

 

Van Emocons naar Aura-Soma is maar een kleine sprong, deze prachtige kleurenflesjes zijn immers ook gemaakt met liefde en zorg en ze zijn puur natuur.

Aura-Soma Academy cursussen in het voorjaar: Zie hier alvast onze voorlopige data van de Aura-Soma cursussen in het voorjaar.

Level 1: 21/22/23 februari en 5/6/7 maart 2015

Level 3: 17/18/19 april en 2/3/4 mei 2015

Meer info, zoals de inhoud, kostprijs en dergelijke vind je hier: http://avalon-belgium.be/events/aura-soma-basiscursus-niveau-1-februari-maart/ en http://avalon-belgium.be/events/aura-soma-level-3-gevorderden-cursus-april-mei/

Inschrijven is nodig. We geven ook Aura-Soma consulten die je veel inzichten kunnen geven, zeker als je daarbij aan de slag gaat met het therapieflesje.

Natuurlijk zijn er ook nog de Reikibehandelingen en –cursussen, Quantum Touch behandelingen en kan je bij ons terecht voor Aura-Soma producten!

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten schrijf je dan in op onze nieuwsbrief op onze websites: www.avalon-belgium.be en www.aura-soma-belgium.be

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy