HET succes-stappenplan naar omzet (nog een paar vroegboektickets over)

Sabine van Meenen, Knokke-Heist (B)

27/01/2015

Trefwoorden: dienstverlener, droombedrijf, ondernemers, verkoopsgesprek 
 
Hét succes-stappenplan naar omzet (nog een paar vroegboektickets over)
 
 
Beste ambitieuze dienstverlener,
 
Je bent vast en zeker gepassioneerd over je werk. En toch voel je frustratie omdat het niet loopt zoals je het wilt.
 
Je hebt al veel info verzameld en gelezen wat je zou ‘moeten’ doen om beter te verdienen doch het lukt niet. Je hoort van je omgeving dat het moeilijke tijden zijn en dat er al zoveel ondernemers zijn. Dit doet je twijfelen over je toekomst.
 
En toch zie je anderen hun droombedrijf realiseren en met lede ogen vraag je je soms af: hoe maken zij die Groeisprong toch?
 
 
Besef dat:
·       
Jij je probleem niet oplost met je kijk van vandaag. Er is een serieuze sprong in je denken en doen nodig om het anders aan te pakken.
Jij je grijze-muis syndroom kunt doorbreken zodat jij eruit springt in de vak.
Jij allerfijnste klanten kunt aantrekken die goed willen betalen voor je dienst.
Jij beter kunt verkopen (op een manier die bij je past) mits je de strategie achter het verkoopsgesprek kent en je angst om nee te horen doorbreekt (en geloof me, elke ondernemer heeft dit commercieel stukje nodig, je hebt een bedrijf toch?)
Jij methodes en strategieën leert kennen die bij je passen en waarmee jij geen tijd meer verliest en die voor jou niet werken zodat die omzet echt groeit.
Jij een sterk en helder succesplan nodig hebt om naar die droomomzet te groeien (ja, zelfs als het thema geld, omzet en prijzen lastig voor je is).
 
Je ontdekt het tijdens het gloednieuwe
 
 
Deelnemers zijn altijd super enthousiast over mijn events. Lees hier enkele reacties:
 
 
"Ik had het gevoel er alleen voor te staan om mijn ondernemersdroom in de wereld te zetten. Sabine stimuleerde mij om strategische acties te ondernemen. Het resultaat was dat de lancering van mijn bedrijf alle verwachtingen overtrof. Ik ben uiterst tevreden over Sabine als Ondernemerscoach. Ze is erg professioneel en daarnaast diep menselijk." 
 
Karina Verougstraete - www.minihorseworld.be
 
 
 
 
“Dankzij Groeisprong kreeg ik meer duidelijkheid en structuur in wat er te doen staat en input voor mijn eigen actieplan. Ik kreeg zeer nuttige tips en tricks op vlak van aanbod, marketing en promotie en nog meer goesting om mijn bedrijf uit te bouwen. De sluimerende ondernemer in mij heb ik nog meer ontdekt en is wakkerder geworden! Mijn eigen energielevel en efficiëntie is gestegen. Kortom een groter bereik met specifiekere doelgroep en van daaruit meer opdrachten!"
 
Christine Wittoeck - www.christinewittoeck.com
 
 
 
 
"Dankzij groeisprong kreeg ik meer motivatie, drive, kennis en leuke contacten. Ik zie nu in hoe belangrijk het is om gerichter en met meer focus te ondernemen. Mijn blik is verruimd en mijn werkpunten in kaart gebracht waardoor ik een groeisprong zal realiseren. Ik ga nu nog professioneler ondernemen met een duidelijke verkoops mindset."

 
Wim Vandenbergh - www.born2be.be
 
 
Hoe zou het voor jou zijn:

Als je nu eens echt groeit naar dat bedrijf dat je voor ogen hebt.
Dat je met megafocus megastappen zet en omzet realiseert.
Dat je de ondersteuning en feedback krijgt die je echt nodig hebt zodat jij die vicieuze cirkel doorbreekt.
 
Dit ontdek je tijdens het tweedaagse event: Groeisprongmet MegaFocus naar je Droombedrijf” op 6 en 7 maart 2015 (nu nog enkele tickets aan vroegboek).
 
Dit event is speciaal bedoeld voor dienstverleners die makkelijker willen doorgroeien naar het bedrijf dat ze voor ogen hebben. Ze zijn het beu teveel energie en tijd te verliezen in dingen die te weinig opleveren.
 
Gun jezelf twee dagen om te reflecteren over je bedrijf, te brainstormen, te masterminden met collega-dienstverleners uit verschillende branches onder begeleiding van een ervaren OndernemersCoach.
 
Schrijf vandaag nog in met een vroegboekticket (op=op): Het event zit boordevol tips en toepasbare strategieën waarmee jij direct aan de slag kunt. Schrijf je hier in aan vroegboek>>
 
Heel graag ontmoet ik je tijdens Groeisprong !
 
 
Warme, ondernemende groet,
 
 
Sabine van Meenen – www.sabinevanmeenen.be
 
 
PS: Ik ben overtuigd dat Groeisprong je een enorm sprong vooruit bezorgt. Elke deelnemer keert met praktische slimme tips, mega inzichten en vol energie huiswaarts. Schrijf je vandaag nog in>>
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy