Maak een Groeisprong naar omzet (allerlaatste vroegboektickets)

Sabine van Meenen, Knokke-Heist (B)

31/01/2015

Trefwoorden: ondernemers, droombedrijf, dienstverlenend, zelfvertrouwen 
 
Maak een Groeisprong naar omzet (allerlaatste vroegboektickets)
 
 
Beste ambitieuze dienstverlener,
 
Je bent vast en zeker gepassioneerd over je werk. En toch voel je frustratie omdat het niet loopt zoals je het wilt.
 
Je hebt al veel info verzameld en gelezen wat je zou ‘moeten’ doen om beter te verdienen doch het lukt niet. Je hoort van je omgeving dat het moeilijke tijden zijn en dat er al zoveel ondernemers zijn. Dit doet je twijfelen over je toekomst.
 
En toch zie je anderen hun droombedrijf realiseren en met lede ogen vraag je je soms af: hoe maken zij die Groeisprong toch?
 
 
Besef dat:
 
Jij je probleem niet oplost met je kijk van vandaag. Er is een serieuze sprong in je denken en doen nodig om het anders aan te pakken.
Jij je grijze-muis syndroom kunt doorbreken zodat jij eruit springt in de vak.
Jij allerfijnste klanten kunt aantrekken die goed willen betalen voor je dienst.
Jij beter kunt verkopen (op een manier die bij je past) mits je de strategie achter het verkoopsgesprek kent en je angst om nee te horen doorbreekt (en geloof me, elke ondernemer heeft dit commercieel stukje nodig, je hebt een bedrijf toch?)
Jij methodes en strategieën leert kennen die bij je passen en waarmee jij geen tijd meer verliest en die voor jou niet werken zodat die omzet echt groeit.
Jij een sterk en helder succesplan nodig hebt om naar die droomomzet te groeien (ja, zelfs als het thema geld, omzet en prijzen lastig voor je is).
 
Je ontdekt het tijdens het gloednieuwe
 
 
Deelnemers zijn altijd super enthousiast over mijn events. Lees hier enkele reacties:
 
 
"Ik heb gereflecteerd over mijn dienstverlenende aanpak, gebrainstormd en ben gegroeid als ondernemer. Ik ging met heel veel nieuwe inzichten, focus en veel energie en goesting naar huis. Mijn eerste stap is een sterk dienstenaanbod verder uit te bouwen."

 
Nadja Desmet, Sociale Media Coach - www.e-visie.be
 
 
 
“Ik zat vast met mijn bedrijf en wist niet goed welke beslissingen te nemen. Het was moeilijk om een doelgroep te kiezen en wist niet hoe ze te bereiken. Door Groeisprong weet ik precies hoe ik mij profileer op de markt en bekender maak. Ik heb nog meer zin in gekregen om mijn praktijk uit te bouwen en er echt voor te gaan. Hierdoor trek ik meer klanten aan, creëer meer inkomen en krijg ik meer voldoening in wat ik doe namelijk van mijn passie een volwaardige praktijk uit te bouwen. “
 

Marleen Vandevivere - www.marleenvandevivere-mentalcoaching.be
 
 
 
"Ik zat in een dipje en wilde bijleren op ondernemersvlak zodat ik terug met de nodige energie zou kunnen groeien met mijn bedrijf. Ik ben geconfronteerd geworden met mezelf.
Door aan Groeisprong deel te nemen heb ik ingezien dat ik de juiste spirit heb en de juiste keuzes gemaakt heb. Hierdoor durf ik me opnieuw vol zelfvertrouwen voor te stellen aan potentiële klanten. Ik denk nu groter en handel ernaar.
 

Lente Dewilde - www.fera-architectuur.be
 
 
Hoe zou het voor jou zijn:

Als je nu eens echt groeit naar dat bedrijf dat je voor ogen hebt.
Dat je met megafocus megastappen zet en omzet realiseert.
Dat je de ondersteuning en feedback krijgt die je echt nodig hebt zodat jij die vicieuze cirkel doorbreekt.
 
Dit ontdek je tijdens het tweedaagse event: Groeisprong
met MegaFocus naar je Droombedrijf” op 6 en 7 maart 2015 (nu nog enkele tickets aan vroegboek).
 
Dit event is speciaal bedoeld voor dienstverleners die makkelijker willen doorgroeien naar het bedrijf dat ze voor ogen hebben. Ze zijn het beu teveel energie en tijd te verliezen in dingen die te weinig opleveren.
 
Gun jezelf twee dagen om te reflecteren over je bedrijf, te brainstormen, te masterminden met collega-dienstverleners uit verschillende branches onder begeleiding van een ervaren OndernemersCoach.
 
Schrijf vandaag nog in met een vroegboekticket (op=op): Het event zit boordevol tips en toepasbare strategieën waarmee jij direct aan de slag kunt. Schrijf je hier in aan vroegboek>>
 
Heel graag ontmoet ik je tijdens Groeisprong !
 
 
Warme, ondernemende groet,
 
 
Sabine van Meenen – www.sabinevanmeenen.be
 
 
PS: Ik ben overtuigd dat Groeisprong je een enorm sprong vooruit bezorgt. Elke deelnemer keert met praktische slimme tips, mega inzichten en vol energie huiswaarts. Schrijf je vandaag nog in>>
 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy