Tibetaanse kloosters & Yoga (Ladakh, India)

Tarayogini, Kluisbergen (B)

10/02/2015

Trefwoorden: Boeddhisme, Tibet, bewustwording, meditatie

 
 
lijn
Tibetaanse kloosters & Yoga in Ladakh (India)

Heb je een interesse in het Tibetaans Boeddhisme en wil je het nog “levendig” beleven?


Dan is Ladakh, of little Tibet genaamd, de plaats bij uitstek.

                                    


In dit gebied hoog gelegen in de Hymalaya is het Tibetaans Boeddhisme nog goed bewaard gebleven. In tegenstelling tot Tibet, die door de zware Chinese druk hun praktijk niet meer vrij kunnen beoefenen, kan je hier nog écht deel uitmaken van de rituelen, de chantings, de prayers … maw je kan het Tibetaans Boeddhisme in Ladakh nog écht beleven.

Deze reis is dan ook een echte aanrader voor mensen die een combinatie zoeken van bewustwording, dit door yoga, ademhaling, meditatie én een verdieping in het Tibetaans Boeddhisme.

De voormiddag staat in het teken van jezelf en je eigen bewustwordingsproces.
In de namiddag ben je vrij om te doen wat je wil … een boek lezen, gaan wandelen, of je kan deelnemen aan de voorgestelde excursies. Bij al deze excursies ga ik mee als jullie gids om jullie zo meer achtergrond te geven betreffende het Tibetaans Boeddhisme. We maken ook ruimte om de puja’s en speciale cerominieën in het programma te integreren.

Ladakh is niet alleen dé thuis, van de mooiste en sereenste kloosters die je ooit zult zien, het is ook een prachtige bergachtige omgeving. De natuurlijke schoonheid confronteert je enorm omdat het een desolaat landschap is met een enorme uitstraling.


Meer info betreffende deze reis : klik hier

Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort op één van de reizen.

Een overzicht van ons aanbod voor 2015:

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy