Dieet Lecluyse laat mensen met overgewicht weer stralen op hun weegschaal

Dieet Lecluyse, Izegem (B)

24/02/2015

Trefwoorden: dieetpogingen, gewicht, afvallen, lichaamsanalyse 
Ondertussen zijn we reeds halfweg februari. Wat gaat de tijd snel! Was afvallen een van je goede voornemens voor dit nieuwe jaar? Of wil je al lang aan je gewicht werken, maar lukt het alleen niet? Je voelt je dik en helemaal niet goed in je vel … En dat ene kleedje hangt al zo lang in jouw kleerkast te lonken naar jou … Ondanks de vele dieetpogingen ben je er echter nog niet in geslaagd om op jouw ideale gewicht te komen. Herken je je hierin? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Véronique Lecluyse van Dieet Lecluyse begeleidt reeds 25 jaar mensen met overgewicht. Dit zowel individueel, als in groep. Maar dit steeds op maat van de persoon in kwestie. Samen zoekt zij met jou naar een oplossing die perfect aansluit op jouw dagelijkse leven.

Onderzoeken tonen echter aan dat iemand die in groep afvalt, 5 keer meer kans op slagen heeft. Met die vaststelling in het achterhoofd ontwikkelde Véronique Lecluyse een 10-weken-groepsprogramma mét oog voor het individu. Door het uitvoeren van een aantal individuele testen en metingen is dit programma toch persoonlijk, maar als surplus krijg je de steun van de andere groepsleden. De kracht van de groep is niet te onderschatten aangezien de groepsleden elkaar motiveren, inspireren, bemoedigen en de successen samen worden gevierd. Daarnaast breidt je jouw vriendenkring nog uit met enkele leuke lotgenoten.

Tijdens het 10-weken-groepsprogramma leer je stap voor stap hoe jij je doel kan bereiken en behouden, hoe je nu uiteindelijk WEL zal slagen in het volhouden van je nieuwe eetgewoontes. Ondervind je dat bewegen toch leuk kan zijn, kortom
hoe afvallen toch nog lekker genieten kan zijn.
Stel je voor dat jij je na dit 10-weken-groepsprogramma fitter en energieker voelt. Je terug in jouw oude kledingmaat past, waardoor jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt …
Het lukte Krista, Laurette en de vele anderen alvast. Zij zijn Véronique Lecluyse en de groep dankbaar voor het helpen volhouden en stimuleren. Nog niet overtuigd? Klik dan hier en lees alvast enkele getuigenissen op onze Facebookpagina.

Wat mag je verwachten van het 10-weken-groepsprogramma?

We beginnen met een individuele consultatie, omdat ieder individu uniek is en een persoonlijke aanpak vergt. Bij Dieet Lecluyse staat, ondanks het groepsprogramma, nog steeds het individu centraal. Tijdens deze 1ste consultatie wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse uitgevoerd, waardoor er een beeld wordt gevormd over hoe het gewicht werd opgebouwd en wat een haalbaar doel is voor jou. Samen wordt er vervolgens bekeken welk doel er voor jou haalbaar is.
De daaropvolgende 4 weken wordt er wekelijks een sessie voorzien van 1 ½ uur, waarin er een individuele meeting gebeurt en vervolgens een groepssessie. De laatste 5 sessies worden tweewekelijks gehouden. Tijdens deze sessies leer je de verschillende aspecten van hoe je gewicht is opgebouwd, waarom de één makkelijker afvalt dan de andere, hoe je gemakkelijk en eenvoudig een gezonde maaltijd kan voorschotelen, wat je moet doen op een feestje, hoe je dit blijft volhouden etc. Hierbij leer je van de andere groepsleden en ervaar je ook hun steun. Vervolgens wordt er afgesloten met een gezonde kookworkshop, zodat je kan ervaren dat je ook gezond kan genieten.
Naast de groepsessies, krijg je tevens nog online-ondersteuning. Indien je dus in tussentijd een vraag hebt of je zit met een probleem; dan kan je Véronique Lecluyse steeds mailen.
 
Wat kost het 10-weken-groepsprogramma?

Prijs:375 euro (10 sessies – biameting – online ondersteuning – kookworkshop)
Bonus: een handige werkmap (ter waarde van 25 euro) die ervoor zorgt dat je steeds kan teruggrijpen naar hetgene dat werd aangeleerd.
Start: 31 maart 2015 om 19.30h
Waar: praktijk Abelestraat 25 te Izegem
Aarzel niet en schrijf je hier nu in! Indien je je vóór 15 maart 2015 inschrijft, geniet je nog van de vroegboekkorting en betaal je slechts 350 euro! (Let wel op: plaatsen zijn beperkt!)
___________________________________________________________________
Wie is Véronique?
In 1992 studeerde Véronique Lecluyse af als diëtiste. Haar doel is mensen met overgewicht weer te doen stralen op hun weegschaal! Door de jaren heen heeft ze zich hierin gespecialiseerd, door heel wat opleidingen te volgen en nog steeds te volgen werkt ze steeds met de nieuwste inzichten en tendensen, waardoor ze de mensen nog beter kan begeleiden naar een gezonder en fitter leven.
Meer lezen over Véronique vind je door hier te klikken.

Vind je deze informatie interessant en wil jij alvast aan de slag met enkele handige tips? Download dan hier de gratis e-mini cursus “De 7 grootste valkuilen waarom jij je dieet nooit volhoudt”. Tevens kan je je via de website www.dieetlecluyse.be inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief. Doen!
 
Dieet Lecluyse bvba| Véronique Lecluyse
Abelestraat 25 | 8870 Izegem | T 0476 36 68 68
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy