Workshops Romy maart: diepere inzichten in de overgangen en hoe succesvol jouw project lanceren in 2015

Romy Spirit, Middelkerke (B)

01/03/2015

Trefwoorden: dood, incarnaties, Antwerpen, Oostende

Even voorstellen : Mijn naam is Romy.

           Vele jaren geleden mocht ik ‘thuiskomen’ bij mijn spirituele familie : Steve en Barbara Rother van Lightworker . Hun seminars met The Group boden me inzichten en brachten me op mijn spiritueel pad.

Ik geef reeds enkele jaren levensles sessies met The Group op mijn schouder en sinds vorig jaar is het ook de bedoeling dat ik steeds meer workshops ga geven gebaseerd op de waardevolle informatie van The Group.

Tijdens een compacte dagworkshop worden inzichten gebracht gecombineerd met meditaties en activaties zodat het steeds een leerrijke dag wordt.

Op zaterdag 14 maart breng ik in Oostende de workshop : Overgangen.
Wil jij weten hoe en wat er met de ziel gebeurt bij de dood en in de hele tijd tussen 2 incarnaties ? Die vraag wordt heel diepgaand behandeld in deze workshop. 

Daarnaast staan we stil bij het geboorteproces en wat dat voor de ziel inhoudt.

Tijdens de incarnatie zelf op Aarde worden belangrijke contracten gesloten op zielsniveau. Die gaan we allemaal even overlopen.

Deze workshop is een verdieping van de workshop  SPIRITUELE PSYCHOLOGIE en richt zich tot iedereen die interesse heeft in de weg van de ziel, meer bepaald ook tot mensen die in de palliatieve sector werken of daar interesse in hebben.  De kennis die The Group in deze workshop deelt , verruimt je horizon.  Het is niet noodzakelijk dat je Spirituele Psychologie reeds volgde.

Op zaterdag 28 maart in Antwerpen en dinsdag 31 maart in Oostende breng ik de workshop Lanceer succesvol jouw project in 2015 !

Eind maart kruisen 2 tijdslijnen en dat is volgens The Group hét moment om vanuit het hoogste perspectief jouw leven te veranderen.

Je kan in die periode een ‘project’ lanceren : dat kan zijn een nieuwe job, een nieuwe zaak, een nieuw huis of een andere levensstijl of diepere verbindingen aangaan.

Dit is een zeer praktische workshop waarbij een basis aan meditatie-ervaring toch welkom is. We gaan stap voor stap het oude loslaten om plaats te maken voor het nieuwe, ons project vorm geven vanuit ons hart en het dan lanceren in ons energieveld.

De workshops lopen van 10-17 uur en kosten 90 euro (incl 21 % BTW, dranken , excl. Lunch). In Antwerpen is het mogelijk een broodjeslunch te bestellen.

Info en inschrijven kan via www.romyspirit.be .
Ik hoop jou te mogen verwelkomen op één van mijn volgende workshops.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy