Weekend Divine co-creation

Scent&Sense, Kapelle-op-den-Bos (B)

17/03/2015

Trefwoorden: conditioneringen, spiegeleffect, illusie, Koningsteen 
PRIMEUR in BELGIË- WEEKEND DIVINE CO-CREATION
« Mn verstand / ego als partner in mijn co-creatie? »

 
« Na jaren van zelfontkenning en uiteindelijk een depressie kwam ik in contact met mijn innerlijke wereld. Twijfel, verdriet, kwaadheid, frustraties en wantrouwen Ik die dacht dat alles goed ging en meende een succesvolle weg te banen door het leven. Niets was minder waar! Verschillende coaches verkondigden dat ik hiervoor 100% verantwoordelijk was maar niemand kon me vertellen hoe dat werkt, dat diende ik zelf uit te zoeken ». - Steven Pauwels.
 
« Divine co-creation! »
 
De verschillende conditioneringen doorheen onze eerste jaren maken dat we blijven vastzitten in het voorspel van het leven te bieden heeft. Onze realiteit en waar we van dromen liggen soms ver van elkaar verwijderd. Nochtans nodigt het leven ons continu uit om met haar de liefde te bedrijven. Deze uitnodigingen komen niets altijd in een enveloppe met onze naam er op. Soms komen ze via de ander en dienen we in de spiegel te leren kijken die de ander ons voorhoudt, maar meestal komen deze uitnodigingen via zware emoties en zelfs fysieke pijn.
 
Divine co-creation gaat over de liefde bedrijven met het Leven en we kunnen dat op een bewuste manier zelf activeren. We hoeven hiervoor niet op pijnlijke uitnodigingen te wachten, we kunnen leren omgaan met het spiegeleffect van het leven en we kunnen de illusie van het loslaten doorprikken.
 
We hebben allen de gave van co-creatie en zelfvervulling meegekregen, we zijn daar het levende bewijs van, alleen hebben we nooit geleerd hoe dit werkt en hoe we onze eigen realiteit kunnen co-creëren. We zijn inderdaad 100% verantwoordelijk voor onze eigen realiteit en als we dit op een bewuste manier willen doen dienen we ons verstand op een andere manier te gebruiken. 
 
Weekend workshop 1, 2 & 3 mei 2015
 
    van vrijdagavond 19:00u tot zondag 17:00u.
    deelname 300 EUR, exclusief overnachting en avondmaal.
    vrijdagavond kan afzonderlijk gevolgd worden ter kennismaking aan 20 EUR.
    op het domein Koningsteen te Kapelle-op-den-Bos (België).

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy