Ervaar de unieke flow van de Inspirerende Schrijfweek. Schrijf je verhaal, en verander je leven!

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

28/03/2015

Trefwoorden: Katharenland, Geert Kimpen, Christine Pannebakker, Centre Terra Nova 
Zomerschrijfweken Zuid Frankrijk

schrijfweek zuid frankrijk

Inspirerende schrijfweken in Terra Nova, in de magische sfeer van Katharenland.
Met bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker.

Van zondag 19 juli tot en met zondag 26 juli
& van zondag 26 juli tot en met zondag 2 augustus 2015

De meest complete Schrijfweken in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2015!

Deze Schrijfweken vinden plaats op een prachtig landgoed in Zuid Frankrijk, Terra Nova, met een adembenemende omgeving, een prachtig zwembad en sauna.

Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.

Hieronder vind je alle informatie over de Schrijfweek.

Centre Terranova

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Een werkboek, thriller of inspirerende roman? Jouw levensverhaal, historische roman, managementboek of sprookje? Die ene dichtbundel, dat stappenplan of een bloemlezing erotische verhalen? Het boek dat jouw coaching-praktijk op de kaart zet? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn.

SCHRIJF JE HIER IN »

Centre Terranova

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Christine Pannebakker en Geert Kimpen. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld"
- Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)

Voor wie?

Voor iedereen die zijn schrijfwens serieus neemt en een week lang in zichzelf wil investeren. Voor zowel beginnende als gevorderde auteurs, zowel fictie als non-fictie. Voor wie voelt: dit is het moment. Voor iedereen die weet dat uitstellen niet langer een optie is.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met jouw idee, jouw tekst, jouw verhaal.

We krijgen scherp wat jou voor ogen staat en hoe je deze wens tot werkelijkheid kunt brengen. Jij en jouw boek zijn het uitgangspunt. Onze doelstelling is dat jouw boek straks in de boekhandel ligt.

Hoe?

Wij sturen jou een 'Schrijfplan' dat je op voorhand voor ons invult zodat wij weten wat jou voor ogen staat.

Jij krijgt gedetailleerde feedback op dit Schrijfplan, en hebt persoonlijke coaching gesprekken waarbij wij helpen jouw plan te realiseren en jij ons ál je vragen kunt stellen.

Daarnaast geven we dagelijks workshops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je jouw theorie levendig maakt, plot, personages, synopsis, vorm, stijl, het schrijven van een erotische scene, hoe je een uitgever vindt, voor- en nadelen van self publishing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… het grootste geheim van de schrijver.

Bezielde en bevlogen workshops vanuit onze jarenlange praktijkervaring, waarin we al onze geheimen delen. Met praktische en inspirerende oefeningen die jouw schrijven een boost geven. Workshops die je alle gereedschap geven om jouw verhaal te schrijven.

Schrijfweek Frankrijk workshops

Bovendien verrassen we je nog met tal van andere activiteiten, kun je vrijelijk uitwisselen met medecursisten met dezelfde droom en verblijf je in jouw kamer. Je kunt in alle vrijheid schrijven, op je kamer, in de natuur, op het terras, bij het zwembad… zonder alledaagse afleidingen. Vanzelfsprekend kun je ook zwemmen, wandelen, een sauna nemen, of wat jij ook maar nodig hebt voor inspiratie.

Het bijzondere is; niéts moet. Wij bieden een overvloedig programma aan, maar jij bent volledig vrij te kiezen aan welke onderdelen je wel en niet deelneemt. Omdat wij weten dat schrijvers zich niet in hokjes laten dwingen. Jij kiest jouw persoonlijke programma uit ons totaalmenu. Of je volgt alles. Aan jou de keuze.

Schrijfweek Frankrijk workshops

"Deze week heeft mijn leven werkelijk veranderd. Jullie zijn fenomenaal en zalig; wát een grote inspiratiebron"
Michael Niclaus, De druppel

Wij hebben de Schrijfweek gecreëerd die we zelf hadden willen volgen toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel De Buurman er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
Leen Van Der Schueren, De Buurman

Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Boek vandaag nog om een plaats te hebben!

SCHRIJF JE HIER IN »

Door wie?

Zowel Geert Kimpen als Christine Pannebakker zijn gezegend met een droomdebuut. Christine’s boek Wie ben ik stond in de top 25 van best verkochte boeken 1996. Na een interview in Margriet schreven 15.000 mensen zich in voor een 'Wie ben ik dag'. Van Geert’s debuut “De Kabbalist” zijn al 29 drukken verschenen, het boek werd in 15 talen vertaald.

Schrijfweek Christine Pannebakker

Christine werkte jarenlang als journaliste voor toonaangevende kranten en magazines. Haar rubriek in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard werd door de lezers bekroond met de titel ‘Meest gelezen en Best Gewaardeerd.’ Ze maakte jarenlang de Spirituele Margriet en had eigen rubrieken in zakenvrouwblad Avanta en Happinez.

Ze heeft acht boeken geschreven die in de pers lovende recensies kregen. Cosmopolitan noemde haar ‘De Nederlandse Bridget Jones’. Het Algemeen Dagblad vond haar boek Vrouwenpower: ‘Het Europese antwoord op Eten, Bidden, Beminnen.’ Jaarlijks bereikt ze duizenden vrouwen en mannen met haar lezingen en seminars. Haar spannende en bejubelde roman “De Week” stond wekenlang in de Top 10 en verscheen bij De Arbeiderspers.
www.christinepannebakker.com

Schrijfweek Geert Kimpen

Geert schreef na het succes De Kabbalist de romans “De Geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De Prins van Filettino”, die net als zijn debuutroman een groot publiek vonden en vele malen herdrukt werden.
Daarnaast schreef hij twee werkboeken “Maak goud van je leven” en “Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid” waar tienduizenden exemplaren van verkocht werden.
Hij schreef een twintigtal toneelstukken waarvan er nog altijd enkele in het buitenland worden opgevoerd. Zijn stuk “Sirene” speelt inmiddels al zes seizoenen in een gerenommeerd Berlijns theater.

 

"Geert Kimpen en Christine Pannebakker organiseren schrijversweken van zo’n hoge en humoristische kwaliteit, dat ik niet anders kan dan mijn petje voor hen afdoen. Ze brengen een beweging op gang in de schrijverswereld zoals ik die voor ogen heb in de onderwijswereld. Met hun laaiend enthousiasme hebben ze me er helemaal van overtuigd dat dit boek geschreven moest worden. En ze hebben me ondersteund bij de uitgave."
onderwijsdeskundige Hilde van Bulck, De eigenwijze kikker

Verder werken wij met een team van workshopleiders, gastsprekers en koks.

"Dank voor het organiseren van die ongelooflijke schrijfweek die mijn leven voorgoed heeft veranderd"
topkapper Peter Platel, Hou van haar

SCHRIJF JE HIER IN »

Waar?

Centre Terra Nova is gebouwd op de funderingen van een oude wijnboerderij in Zuid Frankrijk (St. Gaudéric – op een 20 tal kilometer van Carcassonne), midden in het land van de Katharen. Rond dit 'Wellness' centrum zijn diverse terrassen waarvan één overdekt, waardoor er onder alle weersomstandigheden ook buiten gewerkt en gegeten kan worden. Het zwembad ligt verscholen achter olijfbomen.

Centre Terranova

Er leven paarden in volkomen vrijheid rond het centrum en hun aanwezigheid en energie geven deze plek een bijzondere uitstraling. Ze zijn makkelijk te benaderen, heel nieuwsgierig en maken graag contact. Met hun verschillende karakters zullen ze je op hun eigen manier benaderen.

Het sfeervolle gebouw ligt op 8 ha glooiende weidegrond met vrij uitzicht naar alle windstreken. Er bevindt zich een salon, een zitkamer met openhaard, eetzaal, en een sauna. Op de etage bevinden zich de één- en tweepersoons kamers, met eigen douche/wc en een grote gemeenschappelijke, lichte werkruimte.

Centre Terra Nova is voorzien van alle gemakken en faciliteiten om in alle rust en privacy te werken en te genieten van de natuur, de stilte, het zwembad, de sauna en de paarden.
Meer informatie: www.centreterranova.eu

 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy