Transformeer jezelf naar succesvol handelen!

Ont-keten, Heist-op-den-Berg (B)

08/04/2015

Trefwoorden: hNLP, Neuro-Semantics, Systemisch Werk, transformatie

 

 

Success Transformation Weekend

30 & 31 mei 2015


Transformeer jezelf naar succesvol handelen in verschillende aspecten van je leven ... en dat slechts in twee dagen!

 

Wij introduceren je in de basisbeginselen van hNLP (humanistisch Neuro-Linguïstische Psychologie), aangevuld met begrippen uit Neuro-Semantics, Cognitieve Gedragstherapie en systemisch werk. Wij bieden je dus een unieke opleiding; een "open-geest" benadering, die anticipeert op de recente ontwikkelingen in de wereld van NLP.

Hoe zou je je voelen als je eens kort kon kennismaken met onze Success Transformation Training?

 

Mensen willen eerst ervaren, vooraleer in te schrijven voor de 14- daagse opleiding, in het bijzonder als er totaal geen voorkennis voorhanden is. Jij bent je hiervan bewust, maar wij ook! Eén van de dingen die je leuk zal vinden aan de introductiecursus is deze aanbieding: als je na de introductiecursus geïnteresseerd bent in het volgen van de volledige training, dan wordt het bedrag van het Success Transformation Weekend volledig in mindering gebracht van de Practitioner Training (eventueel gecombineerd met de andere kortingen).

 

Herlaad jezelf in je persoonlijk of professioneel handelen
Herbron jezelf op gezondheidsvlak
Herwaarder je relaties (vrienden, colllega's, partners, ...)


... transformeer je leven!

 

Hoe zou het zijn als je alle succes zou hebben, waar je ooit van gedroomd hebt? Hoe zou dit aanvoelen? Wat zou dit voor jou betekenen?
Even terug naar de werkelijkheid. Heeft dit ideaalbeeld overeenkomsten met je huidig dagdagelijks leven? Ben je nog ver verwijderd van je droom, namelijk de relaties, vriendschappen, gezondheid en carrière waar je steeds van gedroomd hebt? Ja? Wel, we kunnen je gerust stellen want je bent echt niet alleen.

 

Hoe zou het zijn dat je terug de juiste richting vindt, na slechts twee dagen? Deze wereld heeft immers meer voor jou in petto.
Wanneer je ontevreden bent met je huidige leefwereld, geraak je makkelijk verstrikt in de mediahype van somberheid en depressie. Onze waarden en behoeften worden op basis van deze leefwereld opgebouwd; we worden meegesleurd in een rivier van machteloosheid.

 

Het is tijd dat we een nieuwe manier van denken creëren over de wereld.
Het is tijd dat we onszelf herbekijken en nagaan hoe we reageren en handelen.
Het is tijd om onze capaciteiten te ontplooien in de richting van succes.
Het is tijd voor...
een transformatie!

 

Ga in je leven verder dan louter overleven; ontwikkel jezelf, ongeacht de barre economische tijden of de angst om je comfortzone te verlaten. Verwacht een onderhoudend, ontspannen opleidingsweekend, met veel interactie, oefeningen en demonstraties:
DAG 1 : Discovery Day

- introductie in hNLP, Neuro-Semantics, Systemisch Werk
- sensory acuity (zintuiglijke diepgang)

Leer hoe je brein werkt, hoe je waarneemt. Wie heeft de leiding over je gedrag, je handelen, ... je wereld?
Deze eerste trainingsdag leer je op ieder moment en elke gelegenheid efficiënt te communiceren. Je leert lichaamstaal te interpreteren zodat je je gesprekspartner beter begrijpt. Niet alleen je gesprekspartner; je leert ook waarom je zelf soms niet begrepen wordt.
DAG 2 : Breakthrough Day

- linguïstische modellen
- efficiënt doelen stellen

Ontdek wat je vooruitgang belemmert en leer op welke manier deze belemmeringen te elimineren!
Je krijgt inzicht in de denkstijlen van mensen en je wendt deze processen aan om meer invloed uit te oefenen. Wij tonen je een aantal basis coachingtechnieken. Deze technieken maken het verschil tussen het bereiken van je doelen of niet. Het niet slagen om een doel te bereiken, kan verschillende oorzaken hebben: angst of negatieve ervaringen uit het verleden, twijfels over het doel, ... .

 

Deelname aan deze innoverende training kost je EUR 195 (BTW inclusief). Inbegrepen in de prijs: een uitgebreide syllabus, middaglunch en onbeperkt gebruik van koffie, thee of water. Om organisatorische redenen wordt de groep beperkt tot 10 personen. Wees echter gerust: als het weekend volzet is, plannen we zo vlug mogelijk een nieuw opleidingsweekend.

Registreer je nu voor het Success Transformation Weekend:


30 & 31 mei 2015

 

 

 


 

 

Bekijk deze aankondiging op onze website.

Kleine Braamstraat 4a
2220 Heist-op-den-Berg
www.ont-keten.be
info@ont-keten.be


Tel: 0477/200 656 of 015/657 185

 


 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy