Vakantieworkshop op Grieks eiland "KIES VOOR JE GELUK" 4 - 11 juli 2015

Enthousiasme, Athus (B)

12/05/2015

Trefwoorden: Ineke Van Lint, ezelpaden, Batsi, gelukSchenk jezelf een onvergetelijke ervaring op het Griekse eiland Andros van 4 tot 11 juli 2015

Vakantieworkshop "Kies voor je geluk!"

Nu slechts 595 € ipv 759 €

Filmpje van 2:30 min over Andros

         

Veel mensen maken het zichzelf moeilijk om gelukkig te zijn. Ze zitten te wachten op dingen of mensen in de buitenwereld die hen gelukkig zouden moeten maken, en maken zich dan zorgen dat die nooit zullen komen, en doen dit dan af als ‘ik heb geen geluk’.

Iedereen wil gelukkig zijn, maar de meeste mensen verwachten een soort plotse verschijning van het geluk dat dan eeuwig zal blijven standhouden. Maar zo werkt het niet.

Je kunt eindeloos zitten wachten tot iemand anders je gelukkig maakt of jezelf wijsmaken dat jij niet voor het geluk geboren bent, maar je kunt er ook voor kiezen de handen uit de mouwen te steken en je eigen geluk te scheppen.

Het begint met een beslissing. Je kiest om gelukkig of ongelukkig te zijn.

Geluk is in de eerste plaats een keuze. Geluk is niet zoiets dat je ‘toevallig’ hebt of niet hebt. Geluk is wat je erbij krijgt als je bepaalde dingen doet, op een specifieke manier naar het leven kijkt, op een gezonde manier met je emoties omgaat en op een zekere wijze denkt.

Fotogalerij Andros

Meer zien? Kijk naar dit filmpje van de workshop op Andros in oktober 2014.

                  

Van zodra je beseft dat je zelf verantwoordelijk bent voor je geluk en dat je het zelf kunt creëren, laat je het door niemand meer afpakken. Je bent dan meester van je eigen geluk, eens en voor altijd.

Hoe doe je dat? Kom het NU leren in deze krachtige workshop in Griekenland.

Tijdens deze week zal je leren je geluk in elkaar te knutselen als een bouwpakket. Je gelukshuis bestaat uit vier stevige muren die je stap voor stap opricht: de mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele muur. Je leert in deze workshop hoe je dat doet en hoe je van gelukkig zijn een gewoonte kunt maken.

WORD BAAS VAN JE EIGEN GELUK!
***********************************************************************************************

PRAKTISCHE INFORMATIE

Plaats: De workshop gaat in Batsi op Andros (Grieks eiland van de Cycladen).

Logement: Je logeert in een individuele of gedeelde studio. Elke studio heeft zijn eigen badkamer en totaal uitgeruste keukenhoek. Elke studio heeft ook zijn eigen privé terras met zicht op zee. De studio's bevinden zich op 30 m van de zee en het dichtsbijzijnde strand, en op enkele minuten wandelen tot aan de minimarkets, terrasjes, restaurantjes en andere stranden. Klik hier voor de exacte locatie van de studio's en de workshop.
       
                

Bekijk hier een filmpje van jouw logement  met rondleiding in de kamers
         

Transport:
Je zorgt zelf voor je vliegtuigticket. Eens je geland bent in Athene, hoef je je over niets nog zorgen te maken. Wij staan klaar om jou vanaf Athene tot aan je studio in Batsi (op het eiland Andros) te brengen. Onze equipe brengt jou per bus of auto tot aan de haven Rafina, begeleidt jou op de boot tot Andros en brengt jou naar je studio. Dezelfde service geven we jou op de terugweg. Deze service zelf is gratis, wel moet je rekenen op ongeveer 3 € voor de bus en 17 € voor de ferry.

Voor alle verdere details, neem contact met ons op!

   

Data en verloop: de workshop zelf gaat door van zondag 5 juli tot en met vrijdag 10 juli, met één vrije dag op woensdag.  We besteden elke dag tijd aan de workshop van 10u tot ongeveer 14u - 14u30 (met koffiepauze). Daarna ben je vrij om te lunchen, wandelen, rusten, zwemmen, uitstapjes maken, winkelen, lezen, luieren, een terrasje te doen, of het eiland te verkennen...

         

Bijdrage:
595 € voor een studio met 2 personen.
695 € voor een individuele studio.

Maaltijden: omdat elke studio een volledig uitgeruste keuken heeft en de minimarkets dichtbij zijn, en omdat we jou graag vrij laten om te eten wat en waar en wanneer je dat zelf wilt, opteren we ervoor om de maaltijden vrij te laten en niet bij te rekenen in de prijs. Zo kies je zelf hoeveel je wilt besteden aan je maaltijden. Je hebt de keuze tussen zelf koken in je studio, of samen koken met iemand anders, of naar een van de vele taverne's gaan waar je al voor 8 € een volledige maaltijd kunt nuttigen.

Wij helpen jou met alle praktische beslommeringen indien je dit wenst. Vraag het ons!

 

Reservatie en annulatie:
Jouw deelname aan de workshop is gereserveerd na ontvangst van een voorschot van 300 € op rekeningnummer BE07 3601 0886 9166 BBRUBEBB (ING bank ATHUS (België) met vermelding "workshop KVGGR". De rest van het bedrag moet worden voldaan ten laatste tegen 15 juni. 

Inschrijving: Ineke Van Lint, +32 (0) 497 87 44 24 of ineke@enthousiasme.info

Animatrice: de workshop wordt gegeven door Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster (boeken van Ineke Van Lint)

Omgeving: je kunt vanuit Gavrio (havenstad op Andros) de boot nemen naar Tinos (anderhalf uur varen) en naar Mykonos (twee uren en een kwartier varen). Op Andros zelf kan je heerlijk wandelen langs de vele 'calderimi' of oude ezelpaden. Je kunt een scooter huren of een auto en op die manier de wondermooie plekjes van het eiland verkennen. Je kunt struinen in de stadjes Chora, Gavrio, Korthi en Batsi en je lekker laten verwennen in een van de restaurantjes of tavernes.
Wij helpen je graag bij het invullen van je vrije tijd eens je ter plaatse bent.

Op Internet vind je alle mogelijke informatie over dit eiland en de wijde omgeving. Een interessante link is deze.

Fotogalerij Korthi

Fotogalerij Chora

Fotogalerij Gavrio

Fotogalerij Batsi (plek workshop en logement)

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en samen een schitterende krachtige week door te brengen op dit aardse paradijs!

Ineke

Meer foto's van dit prachtige eiland Andros

     

Geen zin in een workshop maar wel in vakantie op die prachtige eiland? Bekijk de foto's en praktische info van onze studio en villa te huur op Andros, of contacteer ons.

ineke@enthousiasme.info - www.enthousiasme.info

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy