Emoties en hartskwaliteiten

Samtati, Duffel (B)

29/04/2015

Trefwoorden: zijnsbeleving, familieopstellingen, boekvoorstelling, lesgeven
Inspiratiemail van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

EMOTIES LOSSEN EN LATEN

ONTWAKEN VAN JE HARTSKWALITEITEN

April door Hilde Van Bulck
INHOUD
Intro
1. Workshop: Vanuit je wijsheid je emoties lossen en laten
2. Workshop: Het ontwaken van je hartskwaliteiten
3. Open avond voor zijnsbeleving
4. Reactie op de familieopstellingen
5. Nood aan een luisterend oor? Een zachte hand? Individuele coaching?
6. Een cadeautje voor de juf of de meester op het einde van het schooljaar?
7. Boekvoorstelling gemist?
8. Op zoek naar een spreker?

Intro,
Van stilte naar stem, van innerlijke stilte naar woorden, van bewegingloos naar bewegingsvol, van terugtrekken naar ontplooien, van inzicht naar nog meer inzichten, van weten naar wijsheid. Het was een boeiende periode, deze laatste vier weken met stem- en hoestperikelen. Ik zou ze voor geen geld hebben willen missen. Lossen kun je als de tijd rijp is. Niet vroeger. En is er wel iets te lossen? En hoe zit het met hulp? Wie kan je helpen? Zeker niet iedereen. Alleen diegene die met je meetrilt in gelijkaardige velden. Dankbaar?Oneindig. Groei? Met kilometers. Hoop? Meer dan ooit ervoor. Klaar? Helemaal! Hilde
 
1. Dagworkshop:
Vanuit je wijsheid je emoties lossen en laten.

Heuglijk nieuws. Al de wijsheid die je nodig hebt om oude emoties te lossen en te laten daar waar ze horen, is in jezelf aanwezig. Je hoeft er geen dikke boeken voor in te studeren. Door het samen te doen, bundelen we onze krachten en ondersteunen we elkaars veranderingsproces. Delen is vermenigvuldigen is mijn motto. Wat we delen, komt onszelf en diegenen met wie we delen ten goede. Er bestaan eenvoudige oefeningen om je ogenblikkelijk in een evenwichtige en vredige toestand te brengen. Ze werken op alle niveaus waardoor je je onmiddellijk afstemt op de energie van je bron, ongeacht je achtergrond, je leeftijd en je intuïtieve vaardigheden. De oefeningen kun je dagelijks uitvoeren en ze nemen slechts een beperkte tijd in beslag.

De resultaten van de oefeningen kunnen er als volgt uitzien:

  • een onmiddellijk gevoel van gegrond zijn
  • evenwicht
  • ontspanning en vrede
  • opperste vreugde
  • heldere leiding van je geestelijke zelf
  • opgaan in hogere universele energie
  • verhogen van je trilling en het afstemmen van je energie op zo’n hoog mogelijk niveau

                                                           Donderdag 14 mei
                                                            Van 10 u tot 16 u

                                                                Schrijf je in.

2. Dagworkshop: Het ontwaken van je hartskwaliteiten
 
Om het hart te kunnen openen, is het nodig om de hartskwaliteiten opnieuw te activeren. Tijdens onze incarnatiecyclus op aarde hebben we onze harten gesloten. Dit was een noodzakelijk proces. Met behulp van de dualistische emoties en verschillende vormen van verlangens bereiken we een specifiek omkeerpunt om via verschillende fasen de daarmee verbonden hartskwaliteiten opnieuw te openen. Vele levens en hartcycli waren daarvoor nodig. Dit proces met een indalende en opstijgende fase is gebaseerd op de leringen van Maria Magdalena, inzichten die men tweeduizend jaar geleden nog niet kon begrijpen, maar waarvoor de tijd nu rijp is. De leringen bieden ons een uitgebreide waaier van inzichten en begrippen aan die ons zicht op de spirituele en materiële dimensie van de mens in een ander daglicht stelt. Onze zoektocht op de aarde en de moeilijkheden die we daarin tegenkomen, worden begrijpelijker en bieden ons een handige code aan om ons hart te openen. Heel dit proces verloopt volgens een welomlijnde structuur. Aan de slag gaan met de hartskwaliteiten brengt je in contact met je eenheidsbewustzijn. (Gebaseerd op het gelijknamige boek)
 
Zondag 24 en maandag 25 mei
10 u tot 17 u

Schrijf je in


 
3. Open avond voor zijnsbeleving
 
Uniek, diepgaand, eigenzinnig, transformerend, ... Van doen naar zijn. Kom niet alleen! Nodig je vrienden uit om mee te genieten.
 
Vrijdag 22 mei 2015
Van 20 u tot 22 u

Schrijf je nu in

 
4. Reactie op familieopstellingen
 
'Zeker weten. Wat een dag. Maar dat gaan we in de toekomst nog meer zeggen of schrijven. Het niveau van de opstellingen blijft stijgen. Nieuwe mensen die erbij komen, halen dat niveau zeker niet omlaag. Integendeel die sluiten gewoon aan. Dan moeten zij toch een veilig gevoel hebben om zich in de groep direct aanvaard te voelen.' (L.V.B.)

Ik val misschien in herhaling als ik schrijf dat de opstellingen elke keer opnieuw  verbazen. Vorige keer hebben we vier prachtige opstellingen mogen meemaken. Niet alleen qua inhoud, maar ook esthetisch zouden ze het filmen waard zijn. Nieuwe personen worden inderdaad als vanzelf opgenomen in de groep en glijden geleidelijk aan mee in de ervaring als representant. De ervaren representanten nemen hen als het ware mee. 
De ruimte voor een eigen opstelling is volzet. Er is altijd voldoende ruimte om deel te nemen als representant, je hart te laten raken door de thema's die jou beroeren en mee te groeien in aanwezig zijn.

 
Zondag 10 mei
Van 10 u tot 17 u/17.30 u

Schrijf je nu in


Als een hechte familie tafelen tijdens de familieopstellingen.

5. Nood aan een luisterend oor? Een zachte hand?
Individuele coaching
 
Heb je al eens aan persoonlijke coaching gedacht? Het leven prikkelt je vanuit vele richtingen. Soms word je overprikkeld en heb je het gevoel dat je je wilt heroriënteren. Soms doe je dat alleen. Op andere momenten kan een luisterend oor verheldering brengen. Een zachte hand kan je lichaam doen ontspannen en je hoofd doen leeg vloeien. Nood aan iemand die een stukje met jou op weg gaat? Het is geen teken van zwakte, maar juist van sterkte en zelfliefde. Een afspraak maak je best telefonisch. 

6. Een cadeautje voor de juf of de meester 
op het einde van het schooljaar
Binnenkort is het weer zover. Mama of papa gaan op zoek naar een geschikt cadeautje voor de juf of de meester. Heb je al eens aan een boek gedacht? Een boek dat vlot leest, ontroert en de juf of meester bekrachtigt. Een boek dat je tijdens de vakantie kunt lezen en waarvan je het volgend schooljaar de vruchten kunt plukken in de klas. Een boek dat je uitdaagt en prikkelt om via de oefeningen je eigen aanwezig zijn te vergroten met de leuke resultaten die eruit voortvloeien.
 
 De eigenwijze kikker
Het geheim van lesgeven en opvoeden
Boek bestellen? Dat kan via:
- de  Standaard boekhandel
- via the-new-teaching.com (+ gratis kikkermagneet)
- via bol.com


7. Boekvoorstelling gemist? Nieuwe kans?

Wil je meer weten over de visie die ik in De eigenwijze kikker uiteen zet? In de lezing: Iedereen hoort erbij, ook het lastige of het luie kind hoor je er alles over. Zowel voor leerkrachten als voor ouders.
    
      In De Bottelarij Ulbeekstraat 21 Wellen 
Donderdag 4 juni
20 u
Schrijf je in door te mailen naar info@the-new-teaching.com 
of naar ingrid.motmans@fulladsl.be


Wil je deze lezing zelf organiseren?
Neem contact op via onderstaande coördinaten.

 
8. Op zoek naar een spreker die het verschil maakt?
 
Ben je nog op zoek naar een spreker voor je studiedag, een traject, een ouderavond, voor je vereniging, je congres, ... ?
Ik sta klaar om op een inspirerende en creatieve manier de geheimen van lesgeven en opvoeden met jou te delen. Andere onderwerpen zijn ook mogelijk: Vb. Met opstellingen naar de kern van je probleem of Een andere kijk op leven en dood.

Zorg de volgende tijd goed voor je lieve zelf.
Met hartelijke en levenslustige groet
 
Expert in The New Teaching
Spreker, Systemisch opsteller
Auteur van 'De nacht van ons leven' &
'De eigenwijze kikker
Stichter en be-ziel-ster van Samtati

info@samtati.com
www.samtati.com

015 31 54 81
0493 247 547
Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.

              

 


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy