Coaching: Ont-keten jezelf!

Ont-keten, Heist-op-den-Berg (B)

23/05/2015

Trefwoorden: burn-out, Fabienne Cassaer, familietherapie, Ericksoniaanse hypnose

 
 

Coachingpraktijk 

Kinder- jeugd- & familiecoaching
Stress- & burnoutcoaching
Life- & mental coaching
Opleidingen

Voel je je als ouder gefrustreerd, machteloos, ontmoedigd?
 
Kinderen hebben het soms moeilijk om hun gevoelens en gedachten te verwoorden als ze zich slecht voelen. Dit leidt dikwijls tot een neerwaartse spiraal, waaruit ze zichzelf niet kunnen bevrijden. Zelfs de meest bezorgde ouders kunnen hiermee geconfronteerd worden. 

Een coaching in ons instituut, kan je kind verder helpen in volgende aspecten: 
meer zelfvertrouwen; ontdekking van eigen potentieel; verbeterde communicatie; meer motivatie, hoop, plezier; minder angst, droefheid en onrust; omgaan met pestgedrag; ...
 

Van vurige betrokkenheid naar een burn-out?

Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben, maar de meeste werknemers of managers ervaren een burn-out wanneer hun job fysiek of emotioneel veel vergt.

Depressie en burn-out zijn verschillende ziektebeelden,maar een slecht behandelde burn-out kan in een depressie evolueren

In ons coaching- en opleidingsinstituut begeleiden we je op een professionele manier om volledig te herstellen van een burn-out.
 

Zelfvertrouwen is determinerend in alles wat we ondernemen!

Hoe we denken, voelen, handelen, ...
We identificeren samen met jou wat je belemmert in je vooruitgang en je zelfvertrouwen saboteert. 

Deze vorm van coaching richt zich op de persoon van vandaag. We gaan na hoe situaties je huidige leven beïnvloeden en helpen je om deze de baas te kunnen of te gebruiken in je voordeel. 

Laat je leven niet beheersen door een gebrek aan zelfvertrouwen en vooruitgang. Laat ons je helpen om passie, doel en rust terug te halen, in je leven.
 
 

Info over jeugdcoaching

 

Info over stress & burn-out

 

Info over Life-coaching

 
Ontwikkel jezelf tot coach. Bekijk onze website voor meer informatie over onze opleidingen.

 
Eerstvolgende opleiding
 

☼   Success Transformation Weekend: 30 & 31 mei 2015  

 

Fabienne Cassaer 

Kinder- en jeugdcoach
Stress- & burnoutcoach
Life coach

Coaching vraagt ontwikkeling. Ik heb mij in de loop der jaren ontwikkeld via opleidingen en ervaringen. Ik ben in 2014 afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb gedurende mijn stagemomenten uitgebreide ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren. Naast deze – mijn inziens – onontbeerlijke basis, heb ik bijkomende opleidingen gevolgd in kinder- en jeugdcoaching, familietherapie, NLP en Ericksoniaanse hypnose. Ik werk onafhankelijk maar dit wil niet zeggen dat ik geen nauw contact wil onderhouden met de officiële instanties. Ik ben van mening dat samenwerking loont, rekening houdende met de algemene voorschriften van beroepsgeheim, ethiek en integriteit.

  
www.ont-keten.be
info@ont-keten.be

Kleine Braamstraat 4a
2220 Heist-op-den-Berg

0477/200 656
015/657 185

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy