Nieuwsbrief zomer 2015

Touchstudio, Antwerpen (B)

30/05/2015

 

Nieuwsbrief zomer 2015

 

• Tijdens de maand juni biedt de OSHO meditatie club biedt twee mooie meditaties. De opbrengst van de meditatie op 19 juni wordt geschonken aan een fonds voor de slachtoffers van de aardbevingen in Nepal.

• Op zondag 14 juni geeft Josienna Davidse een interessante workshop over onbewuste eetpatronen: voedingsopstellingen. De methode heeft zijn wortels in Familieopstellingen – Systemisch Werk. Ze is auteur van het boek “Een koelkast vol familie”.

• Op 27 en 28 juni is De Osho meditatie club aanwezig in de Body-Soul festival te Westmalle.

• Tijdens de maand juli en augustus kunnen jullie genieten van een korting van 10 % voor alle individuele sessies van massage, lichaamswerk en Somatic Experiencing©.

 


 

Bewust eten

meditatieavond

op 05 juni

Wanneer je van iets houdt, neem je je tijd ervoor en besteed je er aandacht aan.
Wanneer je van iets houdt dan wil je dat het voor altijd blijft duren.
Maar wanneer je eet en afgeleid bent, dan besteed je aandacht noch tijd aan het verlengen van dat waarvan je houdt: eten.
Wees niet tevreden met het ondoordacht eten waarmee je wil stoppen.

Eet het voedsel waarvan je houdt en wees bewust van hoe het proeft, hoe het voelt in je mond en het plezier dat je eraan beleeft. Eet zoveel je wil en kijk naar je innerlijke zelf: hoe voel je je? Kalm? Rustig? Tevreden? Of misschien heb je teveel gegeten? Ga er bewust mee om.
Jij verdient het om te genieten van je eten en een gebalanceerd lichaam te hebben. Jij verdient geluk en een goede gezondheid.

Tijdens deze meditatie zal je aandacht leren schenken aan de verschillende aspecten van voedsel en eten.

Datum: 05 Juni, 2014
Locatie: Light house Yoga - Broederminstraat 52, 2018 Antwerpen.

 

 


Onze heilige Aarde
meditatieavond
op 19 juni

 

"De aarde behoort niet tot ons. Wij behoren tot de aarde."

De laatste 100 jaar heeft de mensheid onnoemelijk veel schade aan zijn omgeving, de natuur, aangericht. Bewustzijn en bewustwording zijn een stap vooruit om dit proces een halt toe te roepen. Deze meditatie-avond verbinden we onszelf in groep als een collectief geheel, als een collectieve bewustwording, als een deel van de aarde. We verbinden ons met bewustzijn, vriendschap, respect en het gevoel van verbondenheid.

De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan een fonds voor de slachtoffers van de aardbevingen in Nepal.

Datum: 19 Juni, 2014
Locatie: Light house Yoga : Broederminstraat 52, 2018 Antwerpen.
Welkom om 19u40 - Begin tijdstip om 20u00 - Einde om 22u00
Minimum donatie van 15 EUR
info@touchstudio.be / +32 (0)484/ 71.39.00

 


Voedingsopstelling workshop
Het opstellen van eetpatronen met behulp van systemisch werk
op 14 juni

 

Ongeacht leeftijd, geslacht, nationaliteit: voedingspatronen hebben we allemaal. Zonder voeding kunnen we niet. Eten is gezond en bij het innemen van voeding ontstaat altijd wel een patroon. Achter al deze voedingspatronen zit wel een verhaal. Wat zit er aan verhaal achter jouw eetpatronen? Welke krachten en welke zwakten?

Als je inzichten wilt krijgen in jouw motieven of in die van je familiaire of culturele achtergrond wat betreffende jouw eetpatronen, zou je kunnen overwegen om mee te doen aan deze workshop. Ook kun je als representant meedoen om inzichten over eetpatronen in het algemeen te krijgen, omdat je bijvoorbeeld beroepshalve veel te maken hebt met eetgewoonten van anderen en verder wilt kijken dan alleen naar het eetpatroon.
Zoals er geen standaard mensen zijn, zijn er geen standaard eetpatronen. Dit betekend dat ook dan je met allerlei vragen kunt komen, immers achter praktisch elke grote/kleine/extreme/ dagdagelijkse vraag ligt wel een onbewust patroon waar licht op geschenen kan worden. Zo passeren vragen als: eetaanvallen, niet in gezelschap kunnen eten, een allergie hebben, afkeer hebben van bepaald soort voeding. Meestal komt het doel erop neer om meer vanuit je hart te willen gaan eten in plaats van vanuit een automatisch onbewust patroon.

Begeleidster: Josienna Davidse (NL)

Josienna Davidse heeft in samenwerking met Thorsten Meininger de methode Voedingsopstellingen ontwikkelt. In oktober 2013 is het door hen geschreven boek “Een koelkast vol familie, eetpatronen ontrafelen met voedingsopstellingen” uitgekomen. Het schrijven van een boek over hun ervaringen en visie was een logisch vervolg op hun voedingsopstellingenwerk van de afgelopen jaren.

Reserveer op voorhand want het aantal plaatsen is beperkt!

Datum: 14 Juni, 2014
Locatie: Mechelsesteenweg 156, 2018 Antwerpen.
Welkom om 9u30
Begin tijdstip om 10u00
Einde om 17u00
Prijs: 79 EUR
Thee, koffie en dranken zijn voorzien.
Verder info en inschrijvingen:

info@touchstudio.be
+32 (0)484/713.900

www.touchstudio.be

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy