Zomeraanbod De Parel

De Parel, Gent (B)

17/06/2015

Trefwoorden: Orval, Ida Jonniaux, Sammy Vienne, Johanna Descamps 
Logo_new (zonder txt).jpg
ZOMERAANBOD


DE STEM VAN JE HART
7 tot 11 juli 2015 – Orval (Ardennen)
in  samenwerking met het Oost-West Centrum

 
“Wanneer er later vele wegen voor je open liggen en je niet weet welke je moet nemen, sla er dan niet op goed geluk één in, maar ga zitten en wacht. Haal vol vertrouwen net zo diep adem als je adem hebt gehaald op de dag dat je ter wereld kwam, zonder je door iets te laten afleiden. Wacht en blijf wachten. Beweeg je niet; wees stil en luister naar je hart. Wanneer dat dan tot je spreekt, sta op en volg zijn stem.” (Susanna Tamaro, De stem van je hart)
 
Deze vierdaagse biedt een unieke combinatie van biografisch werk, lichaamswerk en meditatie. Je gaat op zoek naar jouw unieke levenskracht, die richting kan geven aan je bestaan. Niet naar een geforceerd doel of project, maar naar jouw natuurlijke en oorspronkelijke energie en levensstroom. We gaan op zoek naar de wijsheid van jouw levensloop en naar de diepte van jouw essentie. We werken rond thema’s als: wat heb ik al geoogst in mijn leven, wat inspireert me, wat geeft me ademruimte, kan ik contact maken met mijn ‘dieper weten’, waar wil ik mijn kracht voor inzetten, …
De begeleiding is in handen van Samy Vienne (coach, trainer en levensloopbegeleider) en Ida Jonniaux (lichaamsgericht therapeut). Info + inschrijven: www.parelsgewijs.be (rubriek workshops).
 

JEZELF DRAGEN  
 
Een bedding in jezelf creëren,
gepast steun vragen en ontvangen,
de moed ontwikkelen om op jezelf te staan.
29 en 30 augustus 2015 – Sint-Martens-Latem
 
 
 
 
Achter de poort van het voelen van je zwakheid, ligt je kracht. 
Achter de poort van het voelen van je angst, ligt je veiligheid. 
Achter de poort van het voelen van je eenzaamheid, ligt het vermogen tot liefhebben. 
Achter de poort van acceptatie van je gemis, ligt je vervulling nu. 
(vrij naar Garcia Lorca)
 
Het is mogelijk de vaardigheid te ontwikkelen om jezelf te dragen ! Het gaat om het creëren van een bedding in jezelf, waar je al je gevoelens kunt ontvangen, doorvoelen en dragen, zowel de vreugdevolle als de lastige. Je hoeft daarvoor niets aan jezelf te veranderen of te verbeteren. Het volstaat te leren dat je aanwezig kunt blijven bij elk gevoel dat in je leeft. Met kleine stapjes kun je het vertrouwen opbouwen dat jij niet verdwijnt als je een moeilijk of lastig gevoel ruimte geeft.

De begeleiding is in handen van Sammy Vienne (coach, trainer en levensloopbegeleider) en Johanna Descamps (psychotherapeut, coach en trainer). Info & inschrijven: www.parelsgewijs.be (rubriek workshops).
 

 
www.parelsgewijs.be

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy