Zomerweek Stemexpressie

Marius Engelbrecht, Den Haag (NL)

27/06/2015

Trefwoorden: Centrum Oostraven, oerkracht, magisch, Epe

 

Zomerweek Stemexpressie
een ontdekkingsreis in klank

met Marius Engelbrecht
18  t/m 25 juli, Centrum Oostraven, Epe (Veluwe, NL)Een week voor stem, lichaam en ziel. Een heerlijke en ontroerende week klinken, zingen, dansen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem ontdekken en bevrijden en vanuit je diepste kern klinken.

Tijdens deze week ga je spelenderwijs je stem te bevrijden en jezelf ruimte geven om te klinken, te stromen en te stralen. Soms is dat eerst nog best spannend en zoeken maar dat hoort erbij. Drempels die je tegenhouden worden al doende overschreden. Dwars daardoorheen kun je een stem ontdekken die vanzelf lijkt te komen, die vrijheid en verbinding geeft: jouw stem, jouw leven, jouw lied. De oerkracht daarvan ervaren is magisch, elke keer weer.

Door te klinken leer je jezelf op een mooie manier kennen: je kunt ontdekken hoe jij staat in het leven, wat je tegenhoudt of wat je juist helpt. Het wordt een hartopenende week. Je zult merken dat het om veel meer dan stem alleen gaat, dat je stem gebieden van je wezen opent, gebieden met eigen klanken en eigen wijsheid. In jouw stem zit je ziel en je leven verborgen. Verbaas je over het lied van je hart, van je buik, van jouw unieke levensweg.

Je hoeft niet te kunnen zingen en je hoeft zingen niet leuk te vinden om aan deze week deel te nemen. Ik noem het liever ‘klinken’ dan zingen: klinken kan iedereen, vrije klanken maken en van daaruit een eigen toon of lied ontdekken.

De zomerweek wordt gegeven door Marius Engelbrecht.
Marius: Ik geef nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie. In Nederland is inmiddels een grote groep liefhebbers van stemexpressie, waaronder veel mensen die het nu ook zelf doorgeven. De laatste jaren groeit de belangstelling in België ook, waar ik heel blij om ben. Naast workshops geef ik een opleiding in stemexpressie en de psychologische en spirituele achtergronden daarvan: de Jaartraining, inmiddels ook met twee vervolgjaren, het Verdiepingsjaar en het Masterjaar.

Deze zomer is het alweer de twaalfde keer dat ik een zomerweek geef. Ik verheug mij altijd weer op de zomerweken, de magische reis die we met z’n allen maken, elke dag weer nieuwe ervaringen en ontdekkingen, een avontuur. Mensen op hun mooist, kwetsbaar en krachtig, elk mens anders, elk lied anders, de groep als getuigen van elkaar.Praktische info
Zomerweek Stemexpressie: 18 t/m 25 juli 2015

Centrum Oostraven, Epe
www.oostraven.nl

Prijs: € 817,- inclusief maaltijden en overnachtingen (op tweepersoonskamers; voor eenpersoonskamers rekent het centrum toeslag). Er is een betalingsregeling mogelijk.


Meer informatie en aanmelding: Marius Engelbrecht, www.mariusengelbrecht.nl,
info@mariusengelbrecht.nl; tel. 0031-70-3545573 / 0031-6-48494358
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy