De healingmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd

Elias, Kerkrade (NL)

25/07/2015

Trefwoorden: verouderingsproces, Abdij Rolduc, Christusvlam, klanken 
 
JEZUS' CELWERK SEMINAR
niveau 1
 
 
De healingmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd

Prince-Of-Peace-jesus-11425887-400-500

 
 
Het verouderingsproces stoppen is geen utopie meer.
 
 
De eerste stappen leert u tijdens dit twee daags seminar over celverjonging. Namelijk hoe we onze cellen zelf kunnen waarnemen, repareren, van nieuwe energie kunnen voorzien en verjongen.  Jezus: "Het lichaam veroudert omdat de cellen hun energie verliezen. Een sterke cel is als een jonge cel die geen energie verliest." 
 
JEZUS:"In de toekomst zullen de mensen zelf bepalen hoe lang ze willen leven."Dat houdt ook in dat ieder kan kiezen hoe oud het lichaam er uitziet door het verjongen van de cellen en het controleren van de lichaamsfuncties." Elias: Jezus doelt hier op het leven in de vijfde dimensie van bewustzijn waar de mensheid naartoe groeit. Ondertussen kunnen we wel stapsgewijze het verouderingsproces vertragen, stoppen en onze cellen en het uitzien van ons lichaam verjongen. 
 
 
Dit seminar vindt plaats in Kerkrade, Nederlands Limburg  
op 19 en 20 september 2015 in een prachtige locatie: Abdij Rolduc.
 

 
Elias:
Als medium dien ik als kanaal voor het Christus Healing- en Transformatielicht en ontving van Jezus ook toestemming om de Christusvlam aan mensen door te geven die deze in hun hart willen ontvangen. De Christusvlam activeert dan het Christuslicht dat in het hart van elk mens aanwezig is.

 
Als healer en spiritueel leraar ben ik sedert 35 jaar in vele landen van Europa maar ook in Afrika, het Midden Oosten , de Verenige Staten en Azië actief geweest. Daarbij beschouw ik mij nog steeds als een eeuwig student van de natuur van de werkelijkheid en van de Liefde.
 

Naast het geven van seminars bied ik ook de mogelijkheid aan van een individuele sessie:

Albion.kl.jpg
 
 
 
Genezen met Klanken
 

En voor de lezers van de INImail nieuwsbrief heb ik een speciale kennismakingsactie bedacht: 20% korting gedurende negen dagen op 9 unieke healing en meditatie-CD’s.
 
Healing Hands - 4.jpg
 
 
 

Deze korting geldt voor een, voor meerdere of voor de hele serie van negen CD’s bij bestelling tot en met 2 augustus 2015.

Voor het ontvangen van deze 20% vermindering dient u wel bij bestelling te vermelden: INImail actiekorting, want op mijn website, waar u ook fragmenten van de muziek kunt beluisteren, staat uiteraard geen korting vermeld.

Phoenix  middel rand ok.jpg
             
 
  
 
 
 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy