Ook last van enkele zomerkilootjes?

Dieet Lecluyse, Izegem (B)

13/08/2015

Trefwoorden: afvallen, weegschaal, voedingscoach, keukenNog volop aan het genieten van jouw zomerverlof? Of gewoon aan het genieten van de vele feestjes met vrienden? Als je erbij stilstaat, heb je toch wel een beetje aan overdaad gedaan … En zijn er wat zomerkilootjes bijgekomen, die er een flink stuk moeilijker zullen afgaan dan dat ze erbij gekomen zijn. Of heb je gewoon geen enkel excuus en lukt het maar niet om af te vallen …?
 
Vaak zeggen mensen “na het verlof wil ik echt die paar kilootjes kwijt”, maar eigenlijk is die reden te vaag om te slagen in je opzet.
Je moet jezelf de vraag stellen waarom je nu echt aan je gewicht wil gaan werken, waarom je nu echt die kilootjes voor eeuwig kwijt wil. Dit zal jou dan ook leiden naar de ware reden. Doe je het om gezonder en fitter te worden of omwille dat je een voorbeeld wil geven aan je huisgenoten? Of heb je nog een andere reden? Jij bent de enige die hierop een antwoord kan geven. En hoe duidelijker jouw antwoord, hoe groter de motivatie zal worden.
Stel jezelf ook de vraag waarom het je vroeger niet gelukt is: te weinig tijd om gezond te koken of ben je bang voor alle verleidingen op het werk, in de keuken ... Of ben je een emo-eter of krijg je onvoldoende of geen steun van je omgeving?
 
Leer jouw valkuilen herkennen en leer hoe je dit kan omzeilen. Want zodra je weet waar jouw valkuilen zitten, kan je concrete stappen beginnen zetten om deze te ontwijken. Voor ieder probleem is er een oplossing te vinden! Met mijn gratis E-book “De 7 grootste valkuilen waarom jij je dieet nooit volhoudt!” krijg je het nodige inzicht en tips om alvast aan de slag te gaan. Download dan hier het E-book.

Ben jij echter, na de vele dieetpogingen, vastberaden om nu echt die kilootjes te verliezen? Dan heb ik de oplossing voor jou. Véronique Lecluyse van Dieet Lecluyse begeleidt reeds 25 jaar mensen met overgewicht. Dit zowel individueel, als in groep. Maar dit steeds op maat van de persoon in kwestie. Samen zoekt zij met jou naar een oplossing die perfect aansluit op jouw dagelijkse leven.
 
Onderzoeken tonen echter aan dat iemand die in groep afvalt, 5 keer meer kans op slagen heeft. Met die vaststelling in het achterhoofd ontwikkelde Véronique Lecluyse een 10-weken-groepsprogramma mét oog voor het individu. Door het uitvoeren van een aantal individuele testen en metingen is dit programma toch persoonlijk, maar als surplus krijg je de steun van de andere groepsleden. De kracht van de groep is niet te onderschatten aangezien de groepsleden elkaar motiveren, inspireren, bemoedigen en de successen samen worden gevierd. Daarnaast breid je jouw vriendenkring nog uit met enkele leuke lotgenoten.


Tijdens het 10-weken-groepsprogramma leer je stap voor stap hou jij je doel kan bereiken en behouden, hoe je nu uiteindelijk WEL zal slagen in het volhouden van je nieuwe eetgewoontes. Ondervind je dat bewegen toch leuk kan zijn, kortom hoe afvallen toch nog lekker genieten kan zijn.
Stel je voor dat jij je na dit 10-weken-groepsprogramma fitter en energieker voelt. Je terug in jouw oude kledingmaat past, waardoor jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt.

Het lukte Krista, Laurette en de vele anderen alvast. Zij zijn Véronique Lecluyse en de groep dankbaar voor het helpen volhouden en stimuleren. Nog niet overtuigd? Klik dan hier en lees alvast enkele getuigenissen op onze Facebookpagina.
 
Wat mag je verwachten van het 10-weken-groepsprogramma?
We beginnen met een individuele consultatie, omdat ieder individu uniek is en een persoonlijke aanpak vergt. Bij Dieet Lecluyse staat, ondanks het groepsprogramma, nog steeds het individu centraal. Tijdens deze 1ste consultatie wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse uitgevoerd, waardoor er een beeld wordt gevormd over hoe het gewicht werd opgebouwd en wat een haalbaar doel is voor jou.
 
De daaropvolgende 4 weken wordt er wekelijks een sessie voorzien van 1 ½ uur, waarin er een individuele meeting gebeurt en vervolgens een groepssessie. De laatste 5 sessies worden tweewekelijks gehouden. Tijdens deze sessies leer je de verschillende aspecten van hoe je gewicht is opgebouwd, waarom de één makkelijker afvalt dan de andere, hoe je gemakkelijk en eenvoudig een gezonde maaltijd kan voorschotelen, wat je moet doen op een feestje, hoe je dit blijft volhouden etc. Hierbij leer je van de andere groepsleden en ervaar je ook hun steun. Vervolgens wordt er afgesloten met een gezonde kookworkshop, zodat je kan ervaren dat je ook gezond kan genieten.
Naast de groepsessies, krijg je tevens nog online-ondersteuning. Indien je dus in tussentijd een vraag hebt of je zit met een probleem; dan kan je Véronique Lecluyse steeds mailen.
 
Wat kost het 10-weken-groepsprogramma?
 
Prijs: 445 euro (10 sessies – werkmap - biameting – online ondersteuning – kookworkshop)
Start:
-          OCHTENDsessie woensdagmorgen, 9 september om 8u45.
Of
-          AVONDsessie woensdagavond, 9 september om 19u30.
 
Vind hier meer info en schrijf je vervolgens onmiddellijk in. De plaatsen zijn beperkt en als je je inschrijft vóór 26 augustus, dan maak je nog kans op de vroegboekkorting.
Vergeet niet te vermelden in welke sessie je wenst deel te nemen!
 
Waar: praktijk Abelestraat 25 te Izegem
 
Aarzel niet en schrijf je hier nu in!
 
Heb je zin, zie je het zitten?  Doe mee, ik help je graag op weg!

Gezonde groet,
Véronique Lecluyse,
dieet-en voedingscoach

Wie is Véronique?

In 1992 studeerde Véronique Lecluyse af als diëtiste. Haar doel is mensen met overgewicht weer te doen stralen op hun weegschaal! Door de jaren heen heeft ze zich hierin gespecialiseerd, door heel wat opleidingen te volgen en nog steeds te volgen werkt ze steeds met de nieuwste inzichten en tendensen, waardoor ze de mensen nog beter kan begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Meer lezen over Véronique vind je door hier te klikken 


Dieet Lecluyse bvba| Véronique Lecluyse
Abelestraat 25 | 8870 Izegem | T 0476 36 68 68
info@dieetlecluyse.be | www.dieetlecluyse.be | riziv 5/60423/43/601


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy