Samen bouwen aan een bekrachtigde wereld

Romy Spirit, Middelkerke (B)

17/08/2015

Trefwoorden: Steve en Barbara Rother, Lightworker, Oostende, Antwerpen

 

Even voorstellen : Mijn naam is Romy.

Vele jaren geleden mocht ik ‘thuiskomen’ bij mijn spirituele familie : Steve en Barbara Rother van Lightworker . Hun seminars met The Group boden me inzichten en brachten me op mijn spiritueel pad.

Ik geef reeds enkele jaren privé sessies met The Group op mijn schouder en ook inspirerende workshops gebaseerd op de waardevolle informatie van The Group. Ik probeer steeds de nieuwste informatie zo snel mogelijk te doorleven om ze dan door te geven in een praktische vorm.

Tijdens een compacte dagworkshop worden inzichten gebracht gecombineerd met meditaties en activaties zodat het steeds een leerrijke dag wordt.

In september breng ik een nieuwe workshop ALS EEN BEKRACHTIGD MENS BOUWEN AAN EEN NIEUWE WERELD.

En dat op dinsdag 8 sept in Oostende en op zaterdag 12 september in Antwerpen


Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de nieuwste golf van bekrachtiging die we sinds 2012 hebben opgestart. We kijken hoe de nieuwe wereld in de maak is vanuit het standpunt van de Aarde en vanuit dat van de mensheid.

Hoe kunnen wij als mens onze kracht opnemen en de ander bekrachtigen? Daarvoor worden er praktische tools aangereikt met praktische oefeningen.

In de nieuwe wereld groeien we naar een nieuwe vorm van relaties nl de power relaties. Wat houdt dat in en hoe doe je dat een power relatie opbouwen ?

Tijdens deze dag zijn er 4 activaties voorzien om de nieuwe tools ter verankeren.

De workshops lopen van 10-17 uur en kosten 110 euro (incl 21 % BTW, dranken , excl. lunch). In Antwerpen is het mogelijk een broodjeslunch te bestellen.

Info en inschrijven kan via www.romyspirit.be.

Voor de mensen die reeds een tijd geleden een levensles sessie kregen en es willen weten waar ze NU staan is er een nieuwe sessie ontwikkeld nl Het Hogere Perspectief : inzichten, heling en bekrachtiging. Meer info op de website.

Ik hoop jou te mogen verwelkomen op één van mijn volgende workshops.

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy