Workshop 'Streven naar zelfvertrouwen en evenwicht'

Diane Vanhaeren, Kessel-Lo (B)

12/09/2015

Trefwoorden: minderwaardig, angst, voeding, relaxatietechnieken 

 

FOR PEACE OF MIND AND BODY
 
 
Hoe kunnen anderen in ons geloven als we twijfelen aan onszelf? We voelen ons minderwaardig, hebben angst om op te vallen, vrezen kritiek van onze omgeving, hebben faalangst en twijfelen sterk aan eigen kunnen. We zien onszelf in deze 'perfecte' wereld als te onhandig, te dom, te klein, te zwaar, te groot, te mager, te saai, te onbelangrijk, te ... Deze ideeën komen vaak niet overeen met de realiteit, maar worden gecreëerd in ons hoofd. We zijn overtuigd van deze gedachten en stralen dit, spijtig genoeg, zo uit naar de buitenwereld. Zonder het te beseffen sluiten we onze eigen deuren. We beleven de meeste dingen in onze dromen en laten de kans om "ons" eigen leven te leiden aan ons voorbijgaan. Gebrek aan zelfvertrouwen ontneemt mensen de kans om te groeien tot de persoon die ze in wezen zijn. Een wereld gaat open voor wie de weg naar zelfvertrouwen vindt!
 
 
WORKSHOP: Streven naar zelfvertrouwen en evenwicht
 
Gedurende 8 maanden komen we maandelijks samen om te werken rond voeding, gezondheid en levenswijze. Door over te schakelen naar gezonde voeding en het aanleren van relaxatietechnieken werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. We gaan na hoe onze angsten en gebrek aan zelfvertrouwen ons leven beperken en hoe we hier verandering in kunnen brengen.
Onze sterke punten, innerlijk zowel als uiterlijk, trachten we naar boven te halen tijdens deze workshop.
Inschrijven op deze workshop is al een eerste stap op de weg naar ZELFVERTROUWEN.
 
 
Data: vrijdag 23/10 + 13/11 + 11/12 + 22/01 + 19/2 + 11/3 + 8/4 +20/5
telkens van 20u - 22u
 
Locatie: Gemeentestraat 227 te Kessel-lo (Leuven)
 
Prijs: 200€
 
Min. aantal deelnemers: 8
Info en inschrijven:
 
0491/73.14.40
 

 
Wie ben ik en waarom organiseer ik deze workshop?

 
Ik ben Diane Vanhaeren, moeder van 2 fantastische kinderen, Voedings-, gezondheids- en leefwijzeconsulente en vooral 'mezelf'.
Het gebrek aan zelfvertrouwen, waar ik als kind en volwassene mee te kampen had, heb ik voorgoed achter mij gelaten. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik heel goed hoe het voelt om zich minderwaardig te voelen of te twijfelen aan eigen kunnen. Anderzijds weet ik ook welke wereld er opengaat als men zich over deze complexen kan zetten en het heft in eigen handen neemt.
Tijdens mijn opleiding als VGL-consulente heb ik ook ervaren wat voeding en stress met ons lichaam en onze geest doen. Deze kennis en ervaringen wil ik heel graag delen met anderen, in de hoop dat ook zij het leven kunnen leiden waarvan ze dromen.
 
 
Voel je je aangesproken maar heb je twijfels of angsten? Geen probleem. Stuur mij even een berichtje en ik neem zelf contact met je op.
Ken je misschien iemand die gebaat zou zijn met deze workshop? Stuur het dan gewoon even door.

 
Warme groetjes
 
Diane
 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy