Groeien naar Jezelf: Groeigroep, Opstellingen, Droomcirkel

HeeleMaal Mens, Vorselaar (B)

13/09/2015

Trefwoorden: Zelfkennis, levensvragen, Katrien Verwimp, Bjorn Kiekens


Groeien naar Jezelf: Groeigroep, Opstellingen, Droomcirkel
Wandel het pad van Zelfkennis, kom dichter bij de essentie van je leven! Het najaarsprogramma van HeeleMaal Mens nodigt je uit om deel te nemen aan opstellingen in allerlei vormen. Familie-opstellingen, opstellingen vanuit dromen, levensvragen, verstrikkingen, verlangens, …
Proef tijdens een losse avond van de kracht van opstellingen op de weg van gezonde menselijke groei. Of neem deel in een vaste geborgen groep waar je inzicht krijgt in eigen levensthema’s en inspiratie ontleent aan de zoektocht van anderen
 
Maak helder
wat onzichtbaar altijd speelt
Laat je raken
door wat resoneert met jouw zoektocht
Verwonder je
over kansen van groei
voor jezelf en de wereld rondom je
In zachtheid
want zachtheid mag.
 
Groeigroep Bezield leven – najaar 2015
Wat:  Opstellingen in een geborgen groeigroep
Wanneer:  6 maandagmaandagvonden najaar 2015,
21/9, 5/10, 19/10, 9/11, 23/11, 14/12/2015,
20u tot 23u
Begeleiding:  Katrien Verwimp en Bjorn Kiekens
Waar:  MomentÔ, Plein 2, Vorselaar
Inschrijven:  vóór 15/9, tel. 0474/511961 of per mail

 

Heel wat factoren hebben een invloed op je levenskeuzes. Vaak zijn deze factoren niet helemaal helder voor jezelf, waardoor je soms jezelf een andere richting instuurt dan je echt zou willen. In de groep verhelderen je levensvragen. Een opstelling die vertrekt vanuit een oprechte en heldere vraag tot groei, geeft je zicht op onbewuste dynamieken die je sturen in al wat je doet. Ze brengt je nieuwe kracht en opent nieuwe mogelijkheden. Je krijgt ruimte om je eigenheid te ontplooien, met eerbied voor je wortels. Afhankelijkheid kan doorgroeien naar je eigen kracht, in verbinding met de wereld rondom je. In het aannemen van JeZelf ontwikkel je een rijke persoonlijkheid.

We werken met familie- en systeem-opstellingen, kijken naar dromen, ontlenen inspiratie aan elkaar en maken contact met ons dieper voelen.
We maken samen plezier en laten onze creativiteit spreken.
Katrien en Bjorn
Voor het vijfde jaar op rij vullen Katrien en Bjorn elkaar aan in de begeleiding van een groeigroep. Ze brengen zowel het vrouwelijke als het mannelijke aspect in. Bieden zowel duiding als doorleving van je innerlijke wereld. Beiden geschoold in evolutiecoaching, bekwaamde Katrien zich in systemisch werk, familieopstellingen en droomanalyse, terwijl Bjorn zich specialiseerde in NLP. Samen hebben ze een gezin met 3 kinderen. Hun samenwerking als begeleiders laat je proeven van een rijk palet aan mogelijkheden voor je persoonlijke groei naar je innerlijk potentieel.
 
Inspiratieavond droomopstellingen – 14 september 2015
Meebrengen:  Een droom, een levensvraag,
of je beschikbaarheid als representant.
Waar:  MomentÔ, Plein 2, Vorselaar
Wanneer:  14 september 2015, 20u tot 23u
Begeleiding:  Katrien Verwimp
Deelnameprijs:  20 euro
Inschrijven:  vóór 9 september, bij Katrien Verwimp,
tel 0474/511961 of per mail

 

Wat zijn droomopstellingen?
Dromen
Je dromen maken een brug naar de kern van je wezen. Droombeelden geven een glimp van diepe bewegingen van je onderbewuste. Via het werken met droombeelden in opstellingen, komen nieuwe mogelijkheden aan het licht. In een opstelling ontstaat nieuwe stroming voor wat vastloopt. Ondersteunende en voedende beelden uit dromen brengen de opstelling precies op die gevoelslaag waar je een nieuwe beweging kan maken.

Opstellingen vanuit Dromen
Net als familieopstellingen en organisatieopstellingen bieden droomopstellingen een krachtig middel voor persoonlijke groei. Als je een droom inbrengt voor een opstelling, nemen we eerst zorgvuldig de droombeelden waar, vervolgens kijken we naar de onderliggende beweging in de droom en verbinden we deze met wat er speelt in je dagelijks leven. In de droomopstelling worden de groepsgenoten representant (voel-anker) voor mensen/beelden uit de droom of je dagelijks leven, naargelang de thema's die zich aandienen. Je krijgt voeling met wat je onbewust leidt in je leven. Naarmate je je hiervan meer bewust wordt, ontstaat er meer bewegingsvrijheid in je voelwereld. Zo ontwikkel je een rijke persoonlijkheid. Je innerlijke kracht neemt toe.

 
 
 
 
Droomcirkel – vanaf 5 oktober 2015
Wijs worden uit je dromen
Waar:  Vorselaar
Wanneer:  5 maandagen, quasi tweewekelijks, 10u tot 13u
5/10, 19/10, 9/11, 23/11, 7/12/2015
Begeleiding:  Katrien Verwimp
Inschrijven:  vóór 28 september, bij Katrien Verwimp,
tel 0474/511961 of per mail
 
 
Breng je droom mee naar de droomcirkel, een geborgen groep van een 2 à 4 mensen + coach die tweewekelijks bijeenkomen. Samen kijken we naar ieders dromen. Systemisch werk biedt een uitgelezen middel om dichter bij de droomenergie te komen. De Droomcirkel brengt de ziele-taal van de droom meer naar de fysieke wereld. We respecteren de droom zoals hij is en kijken naar wat hij bijdraagt aan ons dagelijks leven.
We laten ons inspireren door elkaar en groeien elk naar onze individuele eigenheid.
 
 
Meer info
HeeleMaal Mens

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy