Gratis E-cursus 'Liefde en vrijheid in je relatie?'

Wendy Mertens, Lokeren (B)

31/10/2015

Trefwoorden: hooggevoelig, holistisch, Groei & Kracht, Mindfulness

 

Liefde en vrijheid in je relatie
onvoorwaardelijk ouderschap
Een gelukkig hart weet wat zich te doen staat

oktober 2015 door Wendy Mertens

INHOUD

1. Introductie Groei & Kracht!
2. Gratis E-cursus: liefde en vrijheid in je relatie? Voor hooggevoelige en niet-hooggevoelige
3. Mindfulness meditatie kinderen
4. Houd me op de hoogte
5. Getuigenis puber
6. Getuigenis ouder
7. Getuigenis volwassene
8. Gratis lezing: Hooggevoeligheid en puberen


Introductie!

Als coach en heler is het mijn enthousiasme en liefde om groot en klein verder te helpen op hun levenspad. Kinderenpubersgezinnenvolwassen , zelfs relatiescursussen…de rugzak van geheel ons verleden of gezamenlijk verleden opkuisen, raakkoorden helpen ontrafelen, richtingen aanreiken, banen vrijmaken waarlangs energie weer kan stromen.

Als je bereid bent zelf actief te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, dan kun je op mij rekenen voor steun en begeleiding. Ik begeleid je , help je om de rugzak leeg te maken en enkel dat er in te laten wat je nodig hebt en bekijken samen om een gegeven een andere kijk te geven.

Heb je behoefte om te leren omgaan met je hooggevoeligheidzingeving of beelddenken, dan kunnen je tools vanuit eigen ervaring aangereikt worden die verschil brengen in je leven. Je leeftijd of achtergrond speelt daarbij geen rol. We kunnen op vele manieren werken om jouw eigen geluk, je hart, je ziel meer tot ontplooiing te laten komen. Zo werk ik als coach vanuit  11 domeinen. Jij bepaalt het ritme en alles verloopt op de stroom die jij aankan.

waar kan ik je in bijstaan?

Wil je een vraag stellen via telefoon of per mail ?
Of heb je liever een gratis E-book?
Of volg je liever een gratis info avond?
Omdat geen enkele vraag hetzelfde is, beantwoord ik e-mails en telefoongesprekken altijd persoonlijk

 

Wendy Mertens
Drongenstraat  126 – 9160 Lokeren
(net op de grens Zeveneken- Lochristi) (kaart)
tel. 09.335.63.20
gsm 468 16 53 95 


 

Gratis E-cursus:

liefde en vrijheid in je relatie?

Voor hooggevoelige en niet-hooggevoelige

Wil je meer liefde en vrijheid in je relatie?
Wil je beter leren staan in een relatie met een hooggevoelige of wil je  als hooggevoelige leren in een relatie staan met een niet-hooggevoelige?
Deze E-cursus geeft je richtlijnen en helpt om meer inzichten te bekomen om zo meer liefde en vrijheid in een relatie te bekomen.

 

Download hier jouw GRATIS e-cursus !

 

 

 

 

 

Mindfulness meditatie kinderen

 

startdatum woensdag 18 november 2015

Dit zal doorgaan op woensdagnamiddag van 16u tot 17u

Leeftijd : vanaf 6 jaar tot en met 16 jaar

 

doel: rust en ontspanning voor kinderen die vlug last hebben van prikkels, innerlijke onrust, moeilijke concentratie, last van angsten, piekergedrag, …

een rust –en onstpanningsuurtje “Mindfulness-meditatie voor kinderen

Dit uurtje dient om rust in het hoofd te krijgen, te ontspannen en kinderen op een leuke, fijne manier te laten kennis maken met mindfulness-meditatie. Een eerste proefuurtje is mogelijk. Nadien kan je als ouder kiezen tussen een reeks of aparte inschrijving voor dit uurtje. Dit zou wekelijks doorgaan uitgezonderd op feestdagen en in de grote vakantie. Er zijn maximaal 8 plaatsen voorzien.

Vragen of inschrijvinggroei.kracht@telenet.be

Prijs; 10€
Reeks van 6 woensdagen : 48€

Plaatsen zijn beperkt, inschrijven is steeds noodzakelijk

 

 

Houd me op de hoogte!


 

Getuigenis van een puber

 

Tot een jaar geleden  had ik mijn biologische vader nooit gezien, gesproken of gehoord. Plots kreeg mama een telefoon dat hij me wilde ontmoeten. Ik had het daar heel lastig mee, zo lastig dat mijn punten op school zeer sterk zakte, dat ik graag alleen op mijn kamer was, ... voelde me echt niet lekker in mijn vel. Mijn stiefpapa was zo goed voor mij. Ik vroeg zelf aan mama of ik met iemand kon gaan praten omdat ik mijn gevoelens niet tegen mama kon uiten. Toen hebben we samen Wendy gevonden via internet. Eerst aarzelde ik nog om te gaan, maar ik wilde echt uitzoeken wat ik moest doen met mijn biologische papa. Wendy heeft samen met mij gepraat over mijn gevoelens rond en samen heb ik met haar naar een manier gezocht die voor mij hielp om toch antwoorden te krijgen op vragen waar ik al heel lang mee zat. Bovendien heb ik toch de moed gekregen door al de gesprekken om met mijn biologische vader één maal in contact te gaan.

" HMM", 17 jr "

 

 

 

Getuigenis van een moeder

 

Ik nam contact op met Wendy omdat onze zoon altijd al weinig zelfvertrouwen had en als hij op nieuwe plaatsen kwam, hij zich steeds aan me vastklampte en er niks meer met hem aan te vangen was. Wendy leerde hem eerst kennen en gaf hem 'tappen' mee. Dit is iets waarmee hij op moeilijke momenten zichzelf rustig maakt en door middel van een bepaald zinnetje zichzelf moed inspreekt om toch verder te gaan en te weten dat het toch in orde komt. Doordat Wendy mijn zoon beter leerde kennen en hem enkele andere testjes had laten doen, zei Wendy plots tegen me dat hij een beelddenker zou zijn. Ik kende dit niet dus legde Wendy me uit wat dat was en hoe ik die kon herkennen. Naarmate Wendy meer en meer uitleg gaf, kreeg ik een beter beeld over hoe mijn zoon was en hoe hij zich voelde. Toen we hem vertelde dat hij een beelddenker was, protesteerde hij daar dan ook tegen. 'Ik ben niet zo, ik ben niet anders!' Maar tijdens de eerste paar sessies die hij volgde voor zijn lezen werd het voor hem ook snel duidelijk dat dit iets was wat hij wel begreep. En voor we het wisten ging zijn lezen steeds vlotter en vlotter. Hij is nog niet bij de beste van de klas, maar dat verwacht ik ook niet van hem. Je moet natuurlijk ook rekening houden met het karakter van je kind. Maar doordat ik nu weet dat hij een beelddenker is, begrijp ik hem ook beter. Ik kan hem beter helpen en leerstof uitleggen. Ik denk dat dit wel iets is dat elke ouder wil, je wil uw kind begrijpen, helpen en ondersteunen in de dingen waar hij het moeilijk in heeft. De sessie voor zijn lezen is nu gestopt, maar ik heb nog steeds contact met Wendy. Ik kan haar nog steeds hulp vragen, waar ik zeer blij om ben!

C.B over M.X (10 jr)

 

 

 

Getuigenis volwassen vrouw

 

Ik was nog maar 1,5 jaar weg gegaan van mijn man . Ik had het psychisch al zwaar gehad . Na het stop zetten van de studies voor verpleegkundige , kreeg ik te horen dat ik te onzeker over kwam.

Ik ben met Wendy in contact gekomen via mijn dochter. Zij vertelde me dat ze bezig was met mensen die hoog gevoelig zijn. Ze praatte ook dat ze mensen hielp met geen of te weinig zelfvertrouwen. Toen ik dit hoorde, dacht ik misschien is Wendy de juiste persoon om me te helpen . Wendy vind ik een pracht dame ze leert je anders te denken en dat is het begin van alles. Wendy helpt je met nog veel , het feit is dat ieder lichamelijke aandoening gelinkt wordt aan een emotie kun je zonder het zelf in de gaten te hebben veel last hebben en veel naar de dokter gaan. Maar het onderliggende probleem blijft , de lichamelijke problemen komen dus regelmatig terug. 

De therapie van Wendy is heel efficiënt. Als je elke dag je oefeningen doet boek je resultaat. De oefeningen zelf hou ik als verassing . Ik krijg van mensen die me vroeger kenden en me na een langere tijd niet meer zagen positieve reacties . Ik ben verandert op niveau van denken. Ik ben ook een cursus gaan volgen een vooropleiding om te testen of het mogelijk was om een diploma te behalen a2 jeugd en gehandicaptenzorg. Ik slaag er in om mijn diploma te behalen en dit lukt met de hulp van Wendy haar therapie.

Ik zou zeggen het is aangewezen om bij Wendy op therapie te gaan ze kan u helpen op vele vlakken . Ik ben heel blij dat ik Wendy leren kennen heb en me helpt.

DSH (44jr))

 

 

 

 

 

Gratis lezing:
Hooggevoeligheid en puberen

 

startdatum 16 december 2015

Dit zal doorgaan in de praktijk van 19u30 tot 22u

Vragen of inschrijvinginschrijven (klik op dit woord)

 

Plaatsen zijn beperkt, inschrijven is steeds noodzakelijk

 


                                                                                                                  

 

                                        

 

Wendy MERTENS

Expert in Hooggevoeligheid , hoogbegaafdheid, misbruik, … leven vanuit je hart!
holistisch coach, kinderen, tieners, volwassenen, gezinnen en koppels, cursussen
Stichter en be-ziel-ster van 
Groei & Kracht

Drongenstraat 126
9160 Zeveneken - Lokeren
(0032) 9 335 63 20
(0032) 468 16 53 95

groei.kracht@telenet.be
www.wendymertens.be

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy