Spirituele reis naar het land van het geluk: 'Bhutan'

Staros Travel, Tienen (B)

10/10/2015

Trefwoorden: Oceanic Expeditions, spiritualiteit, tempelfeest, boeddhisme

 

 
Spirituele reis naar het land van het geluk: 'Bhutan'

Oceanic Expeditions biedt jou de unieke gelegenheid om eens van het ware geluk te proeven. Deze democratie is nog jong en de grenzen zijn er nog niet zo lang open. De bergketens rondom maakten het gebied ontoegankelijk en net daardoor kregen de veroveringsgrage kolonisten maar moeilijk voet aan de grond. Net daarom kom je hier ook nu nog terecht in een goed uitgebalanceerde wereld waar ecologie, land- en bosbouw & spiritualiteit goed hand in hand gaan. De bevolking leeft er niet in armoede, maar ook niet in weelde en een mooie glimlach is er nog niet duur. Met regeringsboodschappen tracht de koning de bevolking te behoeden voor cultuurverval want ze zijn erg trots op hun natuur- en cultuurerfgoed. Om die reden is ook het toerisme er sterk begrensd. Oceanic Expeditions kent na zoveel jaren het klappen van de zweep en kan je wel een visum bezorgen. Deze reisorganisatie neemt je verder ook alle onprettige regelingen uit handen zodat je ongestoord genieten kan van nog ongeschonden natuur en de prachtige tempels en bizar beschilderde huizen. Laat je fantasie er niet op los, want dan zit je vast mis. De hotels zijn erg netjes en vaak nieuw. Je kan ook deelnemen aan een speciaal tempelfeest. We reizen met een busje en een Engelstalige Bhutanese gids maakt je ondertussen wegwijs in het boeddhisme zoals dat daar wordt beleefd. Bemerk de grote verschillen van gebied tot gebied. Maar nergens werd het  gereduceerd tot religieuze rituelen want voor de goed geaarde bevolking is het eerder een levenswijze... In de prachtige bergtempels waakt men over de energie van het land. Dit doen de monniken met shanting, het bespelen van blaasinstrumenten en meditatief gebed. Ceremoniën bijwonen is hier toegelaten.

 


Periode: van 13 dec. t/m 26 dec. 2015
Onklopbare prijs:  3.800 € per persoon indien Qatar Airways tickets in de (S-klasse)
Max: 6 personen per busjeGezondheidreizen op maat naar Pune (India) voor:
- acupunctuur
- ayurvedische wellness therapieën & abhyanga gezondheidsmassage
- gezondheidsbehandelingen & ontgiftingen
    (medicijnengebruik, drugs, alcohol, foute voeding, roken...)
- healings en afdoende therapieën tegen chronische ziekten
    (CVS, fibromyalgie, MS, depressies, obesitas, eczema, psoriasis, astma, kanker...)
- gewichtscontrole, stresscontrole
- diabetes- therapieën & maagoperaties
- yoga
- panchakarma
- shirodara
- natuurlijke medicijnen

Inbegrepen zijn de volledige organisatie met het verblijf in of buiten het hospitaal, eten & drinken en de medische behandeling. Toeristische uitstappen met gids op aanvraag.

Vraag ons naar de prijzen i.v.m. door jou gewenste behandeling. Ziekenhuisarts Dr. Ravindra Gangwani is ook in Europa geen onbekende meer, aangezien hij ook in Frankrijk, Duitsland en België actief is.

(All-in: vanaf 4.000 euro, prijsopgave ivm jouw gezondheidsspecifieke vraag op aanvraag)

 

Interesse in deze reis?

 

Contacteer ons via e-mail:

info@oceanicexpeditions.be

 

 www.oceanicexpeditions.be

016/78 25 15

  


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy