Metatron-inwijding en -healing

Jermine, Sint-Martens-Leerne (B)

13/10/2015

Trefwoorden: aartsengel, Ann Bourgeois, Eliane Savels, Anahata

 

Merkabah.jpg

Metatron
-inwijding en -healing

 

Wat?

Deze inwijdings- en healingmethode is genoemd naar de aartsengel Metatron. Hij staat voor de link tussen het goddelijke en het menselijke, voor de terugkeer naar je eigen blauwdruk.

Voor wie?

Ben je op je innerlijke reis op een punt aangekomen waarop het verlangen naar puurheid en onvoorwaardelijke liefde je brengt naar zelf healing geven? Dan is deze inwijdings- en healingopleiding voor jou. Voor iedereen die al ervaring heeft met energetisch werk en na een telefonisch gesprekje met Ann of Eliane.

Inhoud en opbouw

De cursus duurt vier dagen. Tijdens de eerste drie dagen onderga je een helend proces dat je terug op weg zet naar je oorspronkelijke staat van onvoorwaardelijke liefde. Dit gebeurt in een sfeer van ontspanning, vreugde en kameraadschap. De zeven meest fundamentele inwijdingen worden in je fijnstoffelijk lichaam aangebracht. Deze kalibreren je persoonlijke energiefrequentie met die van je hogere zelf. Op die manier maken we je verborgen blauwdruk wakker. De vierde dag is een oefen- en ervaringsdag. Je gaat met je blauwdruk aan de slag om anderen te helpen diep verankerde beperkende overtuigingen los te laten.

Begeleiding

Ann Bourgeois

De zoektocht van mijn leven, de zoektocht naar antwoorden op de vele vragen die ik me stelde, leidde mij doorheen verschillende opleidingen. Het resultaat daarvan vond uiting in verschillende vormen:

·         Individuele behandelingen op maat (voetreflexologie, reiki, Metatronhealing)

·         Reikicentrum Anahata

·         Cursus kabbala / energetische antropologie.

GSM 0486 60 41 07

Eliane Savels

In mijn werk als psychotherapeute, relatietherapeute, healer en reikimaster put ik uit de brede achtergrond die ik door de jaren heen heb opgebouwd: onder meer NLP, oplossingsgerichte systeempsychotherapie volgens Korzybski, familieopstellingen en psychotherapie met paarden. Ik heb een ruime ervaring in het werken met individuele cliënten, koppels en groepen.
www.elianesavels.be - GSM 0476 23 54 05

Wanneer?

31 oktober, 1,2 en 28 november 2015, telkens van 10 tot 18 uur.

Waar?

Anahata Centrum, Engelhoekstraat 42, 9800 Sint-Martens-Leerne (tussen Drongen en Deinze, 3 km van afrit 13 van de E40).

Inschrijving

400 euro voor de 4 dagen. Lichte lunch, syllabus, koffie en thee inbegrepen. Na het telefoongesprek met Ann of Eliane graag een mailtje naar eliane.savels@thelema.be ter bevestiging van je inschrijving.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy