Innerlijk kind opstellingen-Angst opstellingen-Succes opstellingen

Praktijkhuis De Clerck, Sint-Niklaas (B)

14/10/2015

Trefwoorden: Bert Hellinger, familieopstelling, genogram, blokkades 

‘Opstellingen’ vindt zijn oorsprong bij Bert Hellinger, die eind jaren 80 het familiesysteem ontwikkelde. Dit fenomeen heeft zich de afgelopen 30 jaar over de hele wereld verspreid.

Voor de meeste mensen die nog nooit over opstellingen gehoord hebben is het bijzonder lastig zich hier iets bij voor te stellen. Wil je begrijpen wat het is en wat het doet, dan zeggen wij direct: “kom dit ervaren”. Want soms kunnen woorden dit niet duidelijk maken en komt het aan op voelen/ervaren.

 

Extra nieuwsbrief

INNERLIJK KIND OPSTELLING

Innerlijk Kind opstelling dag. Wil jij kijken naar het fragiele stuk van jezelf dat gekwetst is, boos is of eenzaam is. Deze dag gaan 5 innerlijk kind opstellingen door. Het is zoals een familieopstelling, het wetend veld laat zien wat gezien mag worden, en jouw innerlijk kind zal hierbij ook een rol invullen. Wil jij een stukje loslaten van je overvolle rugzakje, wees dan welkom en schrijf je tijdig in voor je plaats te reserveren.

De volgende nieuwe datums zijn:

Avond: DINSDAG 20 OKTOBER van 19u tot 22.30u

Dag : ZONDAG 8 NOVEMBER van 10u tot 17u

Inschrijving via de website of info@praktijkhuis-declerck.be

Zeker melden als representante of een Innerlijk kind Opstelling.

Prijs: 65 euro voor Innerlijk Kind opstelling- 25 euro representant.

 

Succesopstellingen nieuwe datum november 2015:

Succesopstellingen is kijken waar de verstrikking direct zit, bij opstelling kan je vragen waarom je zaak niet draait, bij succesopstellingen gaat men op dit woord van Succes het resultaat zien omdat we inzicht mogen ontvangen en de verstrikking zichtbaar mag worden.

Zaterdag 7 november van 10u tot 17u.

Thema SUCCES Opstelling :65 euro

Hier werken we samen in groep en zijn we samen een representant indien nodig voor elkaar. Extra representanten zijn niet nodig.

 

Thema ANGSTEN opstellingen nieuwe datum Donderdag 19 november van 19u tot 22.30u

Thema angsten zit meestal snel vol. Angsten kan van spinnen tot angsten voor onder personen te komen, of angsten voor een relatie, angst om eenzaamheid, wil jij kijken vanwaar de angsten komen in jouw generatie, en waarom je telkens geblokkeerd bent door angsten dan nodig ik jouw uit om deel te nemen aan deze opstelling dag.

Innerlijk kind 2 daagse healingwerk-chakra-innerlijk kind opstelling:

2 DAAGSE WORKSHOP INNERLIJK KIND ZATERDAG 17 EN 18 OKTOBER 2015

In essentie is een kind puur, vrij, speels en impulsief. Het heeft er ook alle recht toe om zo te kunnen zijn. Het is ontzettend belangrijk om de kwaliteiten van het kind naar waarde te schatten. Dan hebben we niet alleen over "onze “kinderen of kinderen in onze omgeving, maar ook zeker over het kind in onszelf met wie heel wat volwassenen in de loop der jaren het contact verloren. Als je weer contact kan maken met de kwaliteiten van jouw Innerlijk Kind schep je een ruimte om bijvoorbeeld geluk, blijheid, vervulling en overvloed voor jezelf te creëren.

Vaak zijn we ons echter niet volledig bewust van onze innerlijk kind-wonden zodat het ook moeilijk is om deze los te laten. We blijven hangen in een verhaal van bv. het steeds weer de eigen ouders aanwijzen als zondebok van je problemen. Of het de eigen ouders verheerlijken onder de mom van: voor je ouders dien je respect te hebben of zij zullen het wel beter weten. Elk kind draagt bijzonder veel wijsheid in zich en is absoluut gelijkwaardig aan een volwassene.

Zoals in je genogram-stamboom-ieder heeft recht op een plaats, erkend en herkend te worden.

In deze 2-daagse workshop gaan we aan de gang om dat innerlijk kind meer ruimte te geven in ons systeem. Dit is een praktijkgerichte en creatieve workshop. Aan de hand van intuïtief tekenen, gerichte oefeningen, rollenspelen, meditaties, innerlijk kind opstelling(extra aan te vragen op voorhand), komen er al doende meer inzichten en kan er ook heling ontstaan. Het vertrekpunt is ons hart. Als we vanuit de diepte van ons hart onze aan innerlijk-kind-issues aangaan, kan er spelenderwijze verlichting komen. Wel is het zo de emoties die naar boven komen, we gaan gebruiken als tool en transformeren. Er zal een veilige ruimte en groep gecreëerd worden zodat je naar een staat van overgave durft te gaan.

Wat doen we de 2 daagse: fototherapie-energie therapie-transformeren-innerlijk kind werk-innerlijk kind Zijn en transformeren van belemmeringen/overtuigingen en blokkades.

Meebrengen: foto's van jou als kind-foto's van je ouders. Kleurpotloden en eventueel een troostvoorwerp dat je gebruikte als kind.

  • Uur: 10u tot 16.30u (kan uitlopen)
  • Prijs workshop: 99 euro (inbegrepen fruit-koffie-thee-water, zonder een innerlijk-kind-opstelling)
  • Prijs workshop met een innerlijk kind opstelling 135 euro.
  • Indien het financieel even moeilijk ligt mag je je inschrijven en als je saldo op de startdatum in orde is kan je mee in stappen. Hoe sneller je inschrijft, hoe beter voor jezelf voor je betalingsplan.
  • Water-thee en versnaperingen zijn aanwezig.
  • Broodjes kunnen besteld worden voor de lunch. Dit meedelen telkens voor 10u.
  • Meebrengen: pantoffels of sokken- gemakkelijke losse kledij. Foto kinderjaren-ouders
  • Min. 4-max. 7
  • Nuttige informatie: Inschrijven via mail en voorschot op tijd overboeken.
  • Inschrijving via mail of website.

 

Website: www.praktijkhuis-declerck.be

Enkele recensies:

Dank je wel Bien, zonder jou had ik de eerste stap niet gezet. Je bent een warme dame met een warm hart. Het was een behoorlijk  traject maar men leven is gewoonweg subliem veranderd. Bedankt . Sofie (Dendermonde)

Via mijn osteopaat ben ik bij het praktijkhuis terecht gekomen. Sabine heeft eerst mijn leven grondig overhoop gehaald. De sessies die ik onderging bij haar waren heel intens. Maar omdat ik vertrouwen had in haar werkwijze bleef ik komen bij haar. Uiteindelijk na enkele maanden ben ik fier op mezelf. Ik heb het traject goed doorstaan. Mijn rugproblemen zijn weg. Ook andere symptomen waar ik mee kamde. Hoe ze het doet, is me nog altijd een raadsel, maar ze gaat tot de wortel en ben blij dat ik naar het praktijkhuis ben gestuurd toen. Mijn leven is totaal anders, getransformeerd hoe ze het zegt. Dank je wel Sabine! Ik heb al enkele doorgestuurd naar jou, en dat blijf ik doen. Werk zo verder op je intense manier, liefdevol met een vleugje humor. In April start ik mee in de workshop. Om nog verder te groeien. Bedankt ! Tamara W.

Dag Bien, ik vind je een schitterende madam in het leiden met zorg van opstellingen. Daarvoor wil ik je erg voor bedanken, heb daar veeeeeeeeeeel aan gehad! V

Ik vond je dat je Innerlijk kind opstelling heel goed en zorgvol hebt gedaan/begeleid. Het was een nieuw eyeopener voor mezelf en dank je wel voor je begeleiding. Mieke

Dag Sabine, wat jij in beweging brengt kon ik eerst niet vatten, maar ik ben zo opgelucht dat ik het traject bij jou heb doorstaan volledig en mijn ouders merken enorm dat ik anders ben nu. Je bent iemand die het beste uit iemand kan halen, nooit gedacht dat ik anders zou leven. Thanks poppie, je weet wel:). Caroline (Merksem)

 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy