Het verouderingsproces stoppen en verjongen met de healingmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd

Elias, Kerkrade (NL)

30/11/2015

Trefwoorden: celwerk, celverjonging, vijfde dimensie, trauma 

  Het verouderingsproces stoppen en verjongen
met de healingmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd
 

Prince-Of-Peace-jesus-11425887-400-500

 

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 1 of

 

EEN INDIVIDUELE HEALING SESSIE MET JEZUS' CELWERK METHODE


in Kerkrade, of op afstand via Skype.

 
   
 
Het Celwerk seminar vindt plaats op 6 en 7 februari 2016
in Abdij Rolduc, Heyendallaan 82 - NL- 6464 EP Kerkrade

De eerste stappen leert u tijdens dit tweedaags seminar over celverjonging. Namelijk hoe we onze cellen zelf kunnen waarnemen, repareren, van nieuwe energie kunnen voorzien en verjongen.
Jezus: "Het lichaam veroudert omdat de cellen hun energie verliezen. Een sterke cel is als een jonge cel die geen energie verliest."


JEZUS: "In de toekomst zullen de mensen zelf bepalen hoe lang ze willen leven." Dat houdt ook in dat ieder kan kiezen hoe oud het lichaam er uitziet door het verjongen van de cellen en het controleren van de lichaamsfuncties." Elias: Jezus doelt hier op het leven in de vijfde dimensie van bewustzijn waar de mensheid naartoe groeit. Ondertussen kunnen wel stapsgewijze het verouderingsproces vertragen en stoppen en onze cellen en het uitzien van ons lichaam verjongen.

Jezus:
"Velen denken dat ze voor elk lichamelijk probleem een passende oplossing moeten vinden. Door met de cellen te werken kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost. Sommige mensen hebben de ervaring van het ziekzijn nog een tijdje nodig. Maar door met de ziel- en hartcel te werken kunnen de blokkades in het energiesysteem die daar mee te maken hebben worden opgeruimd."


Een ander doel van dit healing- en ascentieseminar betreft verandering. Namelijk om de grote veranderingen van de komende jaren op een constructieve manier te kunnen verwerken.

Een aspect van deze workshop is het leren werken met zegeningen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een speciale zegening van Jezus. Hij zal gedurende twee dagen in ons midden verblijven en kijkt op een gegeven moment ieder in het hart en zal dat hart ook aanraken waardoor de grootste thema’s van ieder zichtbaar worden. Hij zal dan het thema dat zich als eerste aanbiedt omhoog halen. Hij zegent ieder die bereid is zich met dit thema te confronteren en zal dat naar een oplossing voeren. Hij zal het thema voor deze deelnemers oplossen. Dat is zijn belofte. En tijdens het eerste seminar van de reeks dat in oktober 2014 plaats vond heb ik kunnen vaststellen dat het inderdaad zo werkt. We werken met de zielcel, de hart- en hersencel alsook met verschillende orgaancellen. Natuurlijk is Jezus aanwezig om ieder hierbij te ondersteunen.

De persoonlijke ervaring van elke deelnemer staat voorop. Er is ook een theoretisch deel, maar alles moet voor ieder voel- en tastbaar worden. Daarom gaan we samen in diepe meditatie waardoor we in staat zijn om ons eigen lichaam te onderzoeken. Zo benaderen we onze cellen en kijken in welke toestand ze zijn. Hoe voelt de cel aan? Sterk of zwak?

We leren eerst hoe een cel met Licht kan worden bijgeladen. Dan bekijken we de celkern. Is zijn begrenzing goed zichtbaar? Mocht de kern vervagen, dan repareren en verstevigen we de wand, want we willen voorkomen dat de kern begint op te lossen. Dat gebeurt bij vele ziekten.

Alzheimer is een goed voorbeeld. We kunnen die ziekte voorkomen of verzachten door met de hersencelkern te werken. Zoals gezegd kan dit enkel in diepe meditatie plaatsvinden.

Eigenlijk staat de hartcel centraal, want in het hart zijn er doorgaans veel verwondingen en zit er veel pijn. Onlangs kreeg ik de taak om uit een hart drie messen te verwijderen, die er door veel lijden in andere incarnaties waren ingeplant.


Voor het benaderen van de hersencellen gaan we steeds in een aparte meditatie, want deze cellen hebben weer andere behoeften dan bijvoorbeeld de hartcellen. Ze bevatten vaak heftige oude thema's. Dat zijn bijvoorbeeld thema's die te maken hebben met de lijn van voorouders, zoals ik dat onlangs bij mezelf ontdekte en kon oplossen. Ook ligt hier karma opgeslagen dat door het celwerk in een absoluut sterke versnelling kan worden afgewerkt. Dat betekent dat bepaalde geblokkeerde innerlijke processen op hoog tempo worden doorlopen, want deze worden zo vaak gewoon afgesneden. Dat dit geen oplossing biedt en enkel tot diepe frustratie, angst en onzekerheid leidt, moge duidelijk zijn.


Door het werk met de cellen ervaren we duidelijk dat hoe beter en sterker de cellen werken, hoe sneller innerlijke onzekerheid, angst en frustratie oplossen. Wat het karma betreft, velen dragen en dragen hun karma als een zware last. Hier is het werk met de hersencellen de oplossing. Er komt beweging in het spel. Oplossingen worden zichtbaar. Maar soms doemen ook situaties op die de oude karmische verbindingen nog eens tonen.

Ieder die zich daartoe geroepen voelt, kan er nu zelf mee aan de slag.  

Jezus heeft mij gevraagd om in het volgende seminar over celwerk een nieuw thema in te voegen. Hij zegt hierover dat deze nieuwe workshop natuurlijk over zijn genezingsmethoden met de cellen gaat maar dat er nu ook zal worden doorgegeven hoe men in de huidige tijd met succes Liefde en relatie kan leven. Lees meer hierover in mijn blog:
http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/blog/65-celwerk-en-liefde-in-relaties


Deze weekend workshop (2 dagen) -  'Jezus' Celwerk - niveau 1 vindt plaats in Nederlands Limburg.

Data: 6 en 7 februari 2016  in Abdij Rolduc, zaal 11 - Heyendallaan 82 - 6464 EP Kerkrade
http://www.rolduc.com/

Zaterdag 6 februari: van 10 - 12 en van 14 - 18u.
Zondag 7 februari: van 10 -12 en van 14 - 17u.

Bijdrage: 200€ (Exclusief overnachting en maaltijden).


Overnachten ter plaatse mogelijk vanaf 40€ (1 persoon) en 60€ (2 personen) per nacht.

Reserveren voor het overnachten in Rolduc: 045 - 54 66 888

Voor andere overnachtingsmogelijkheden krijgt elke deelnemer een lijst.


Meer informatie over het seminar:
http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/artikelen/57-de-vijfde-dimensie
en
http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/artikelen/43-jezus-over-celwerk

Aanmelden voor het seminar:
elias@elias-medium.info


Feedback deelnemers vorig seminar:

 
Lieve Elias,

Tot nu toe heb ik twee keer deelgenomen aan je seminar 1 over cellen van energie voorzien en verjongen. Ik heb het heel fijn gevonden om mee te maken en heb beide keren toch heel verschillend ervaren. Voor mij was de eerste keer natuurlijk echt nieuw, ik wist niet dat het mogelijk was om je cellen opdrachten te geven en je voelt de energie in de organen gaan stromen bij het overspringen. Wat voor mij de eerste keer meer een gevoel was, werd de tweede keer meer zichtbaar, want ik leerde ook om mijn cellen waar te nemen, te kijken in welke staat ze verkeren en te zien wat ze nodig hebben. Heel bijzonder om mee te mogen maken... Ik heb sterk het gevoel dat wat we hier bij jou leren uniek is. En dat dit het begin is van hoe we kunnen leren onszelf te helen, zoals straks iedereen zal kunnen in de vijfde dimensie. We hebben geen dokter meer nodig...

Ook wil ik je danken voor de Christusvlam wat ik van je mocht ontvangen. Tijdens het eerste seminar voelde ik de energie als bijna brandend op de borst, heel sterk... De tweede keer was het wat subtieler en lichter, het heeft zeker een vlammetje bij me mogen ontsteken...
 
Ik wil je heel erg danken voor deze mooie dagen Elias, en ik kan het iedereen aanraden die wil leren om zichzelf te helen en te verjongen. Liefs!
M.


Dag lieve Elias,

Afgelopen februari heb ik deelgenomen aan je seminar celwerk 1. Dat was voor mij een hele bijzondere en mooie ervaring. Ik vond het een schitterende accommodatie waar je dit seminar hebt gegeven, en je lessen waren heel prachtig en liefdevol om te volgen. Ik leerde om naar binnen te kijken op verschillende manieren en me te openen. Het celwerk is essentieel als je vitaal en gezond in het leven wil staan, omdat je leert om je cellen van nieuwe energie te voorzien. Ik had nooit gedacht dat dat kon, maar ik kon de energie die ik mijn cellen op dat moment gaf echt goed voelen. Het mooiste moment was voor mij toch het ontvangen van de Christus vlam, want ik had nooit verwacht dat ik dat zo zou voelen. Mijn ervaring was dat ik het voelde branden op mijn borst... Ik wil je heel hartelijk danken voor deze mooie en verrijkende ervaring en een volgende keer doe ik graag weer mee!

Lieve groet M.

Hallo Elias,

allereerst hartelijk dank voor het doorsturen van het cursus materiaal van ...Jezus celwerk!
Het ziet er geweldig uit, over duidelijk en kleurrijk waardoor het geheel makkelijk te lezen en te begrijpen is.

Inmiddels zijn we weer een weekje verder, en is het nu de bedoeling om het dagelijks toe te passen.
Ik heb in ieder geval een goede start gemaakt, voelde me er goed bij....maar het vergt  discipline om dit in mijn leven te integreren.

De hand oplegging voelde als een warme deken in ..Liefde en Verbondenheid ... dank je wel!

Ik wens jou heel veel succes om dit mooie werk voort te brengen wereld wijd naar diegenen die hun bewustzijn verder mogen verruimen en willen verdiepen,
zodat het ...LICHT....zich verder mag gaan verspreiden en onze angsten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Elias, nogmaals dank!... een fijne tijd in Israel en een liefdevolle groet van

G.


Beste Elias,

Hartelijk dank voor de informatie…het is zo duidelijk en helder!
Zoals ik al aangaf vond ik het hele fijne dagen, de rust waarin de informatie gegeven werd met alle wijsheden tussendoor.
Het elke keer navragen bij iedereen maakt dat je je er nog meer mee verbindt dus dat is ook zeker waardevol. Alsook uit de persoonlijke verhalen die je gedeeld hebt met ons.
Ik doe de oefeningen regelmatig. Hartelijk dank voor alles wat je gegeven hebt.

Een harte-groet,

M.


Dag Elias,

Dank voor het inspirerende weekend,
Ik ben heel blij dat ik het heb kunnen volgen, uiteindelijk de keuze gemaakt heb.
Mijn rug is nu minder pijnlijk en ik denk dat vooral het celwerk toegepast op lever en nieren hieraan heeft bijgedragen.
Het valt me niet mee om me te concentreren zonder de bestanden, dus die komen nu goed van pas om te oefenen.
Ik vond Rolduc ook een prachtige plek om dit seminar te volgen.
Fijne groep mensen, fijne plek onder jouw wijze lessen, begeleiding,
Nogmaals dank,

Hartegroet van mij,

M.


Hallo Elias,

Allereerst wil ik je bedanken voor afgelopen weekend. Ik vond het zeer bijzonder en ik heb veel geleerd. Ik wil er graag mee aan de slag. Ook mooi om zulke lieve mensen te ontmoeten.
Fijne avond, warme groet,

P.


EEN INDIVIDUELE HEALING SESSIE MET JEZUS' CELWERK METHODE

Individuele Sessie
Volgens de methoden van Jezus

Healing van het fysieke lichaam,
van het energiesysteem en van de ziel  

   

Tijdens een individuele sessie verwerken we oude trauma’s en brengen lopende innerlijke processen naar een definitieve afsluiting. Het hart en de hartchakra staan hierbij centraal.

Verder halen we het duistere uit de cellen en geven de ziel-, hart- en hersencel nieuwe energie. Zonodig worden deze cellen ook gerepareerd, net zoals orgaancellen, die dat nodig hebben.

Indien gewenst brengen we ook diepe maandenlang durende transformatieprocessen op gang die iemand compleet in positieve zin kunnen veranderen. Zelf fungeer ik hierbij als kanaal, daar Jezus, die met en door mij werkt, de feitelijke healing tot stand brengt.

Na een individuele sessie begeleidt en ondersteunt Jezus nog de lopende processen gedurende vijf dagen. Ook doe ik dat zelf nog praktisch dagelijks gedurende een week. Langere nabehandeling is ook mogelijk. Hievoor is de bijdrage 50€ per maand. Ook is enkel een celbehandeling op afstand mogelijk op basis van een foto. Een channeling van Jezus is hierbij inbegerepen. Hiervoor is de bijdrage eveneens 50€ per maand.De sessies vinden plaats in Kerkrade (NL)

Mensen die belangstelling hebben voor een individuele sessie of voor de opleiding in de methoden van de Nieuwe Tijd, kunnen mij een mailtje sturen.

Duur van een sessie: 2 uur. Bijdrage: 135€

Individule sessies en healing zijn ook op afstand mogelijk. Dit vindt gewoonlijk plaats via een Skype-verbinding. Vooraf vraag ik Jezus over de werkelijke toestand van de persoon en preciese aanwijzingen over de toe te passen methoden. Een individuele sessie op afstand duurt eveneeens 2 uur.

Dit geldt zowel voor sessies in Kerkrade als ook op afstand met een foto of via een Skype-verbinding.

Voor een afspraak:
elias@elias-medium.info
06 48 58 21 68Feedback uit enkele recente reacties:

Hallo Elias,
Hier mijn foto en nog eens oneindig veel dank voor zondag ben er nog steeds van aan het genieten.
Het was super super super.

Hartegroet ,
K. 05.08.2015


De uitwerking van de healing is voor mij voelbaar in een subtiele verandering in mij. Alsof ik meer en makkelijker toegang heb tot het Licht in mij. Het doorvoelen van mijn emoties is een terugkerend thema en lukt me steeds een beetje beter.
 
Dank voor waardevolle healing en fijne verbinding.
Ik hoor graag wat Jezus je doorgeeft. Harte-groet,
 
N. 05.08.2015


Hierbij een foto voor de healing op afstand.
Ik laat nog weten hoe de healing verder doorwerkt. Vannacht en gister voelde ik van alles in beweging. Nu vooral moe en neem mn rust.
Dank voor de waardevolle healing en voor nu harte-groet,
N. 29-07-2015

 
Ik wilde even vertellen wat ik na de sessie gevoeld heb. Mijn basis voelde een stuk breder en dat vond ik heel fijn. Het was alsof er inderdaad wat weggepoetst was, zodat ik veel gemakkelijker de innerlijke stem kon horen en voelen.
Lichamelijk heb ik geen reacties gehad, maar op psychologisch vlak heb ik eindelijk mijn zus gestopt met haar bemoeienissen en het altijd beter te weten. HET WERD TIJD!
Dankjewel Elias, voor de zeer zorgvuldige sessie.
Ik wacht eerst nog wat af of er meer mooie dingen gebeuren.
De hartelijke groeten van J.

 
Ik kwam in het donker een paar heel vervelende puberjongetjes tegen; duidelijk erop uit,mij te pesten. Ik had ze door maar heb er totaal niet op gereageerd en bleef heel rustig.Het is niet zo, dat ik niets meer voel---gelukkig wel-- maar ik word niet meer echt emotioneel, kan mezelf als het ware van een afstandje observeren en direct een reactie hebben van:o ja, loslaten, op dit moment. Ik ben nog steeds heel blij met die sessie.
 
Veel liefs en goede wensen van, I.
 

Voor meer informatie over het werk van Elias:
www.elias-medium.info/NL

 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy