Herbronnen tussen Kerst en nieuwjaar - Samen op weg met de blik vooruit

Samtati, Duffel (B)

11/12/2015

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, zijnsoefeningen, opstellingen, thuiskomen

Inspiratiemail van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

Herbronnen tussen Kerst en nieuwjaar
Samen op weg met de blik vooruit

December door Hilde Van Bulck

INHOUD
1. Herbronnen tussen Kerst en nieuwjaar. Ga jij ook mee?
2. Tevreden deelnemers


 
 

Kasteel Mariagaarde in Hoepertingen       Foto Hilde Van Bulck

Samen op weg, met de blik vooruit... Ervaar jij het ook tussen Kerst- en nieuwjaar? Een behoefte om aan de drukte te ontsnappen en even tijd te nemen voor jezelf? Reflectie na een jaar intensief leven? Overwegen wat je zou kunnen lossen en laten? Slalommen tussen de feestjes en het versturen van kerstwensen door? Overwegen waarop je het volgend jaar de focus wilt leggen?

Ik nodig je uit om samen met mij tijdens de kerstvakantie te komen herbronnen in kasteel Mariagaarde te Hoepertingen, een inspirerende historische plattelandsomgeving. We verbinden de beste oefeningen van zijnsbeleving met opstellingen. We kijken nog even achteruit om dan te lossen en te laten, ons leven diep in te ademen en met heldere blik voorwaarts te kijken. We wisselen oefeningen die je in diepe verbinding met jezelf en je stroming brengen af met opstellingen die je neiging om achteruit te kijken vermindert of oplost. Het is voorwaarts dat onze doelen liggen, niet achter ons. We creëren een groepsopstelling die vooruitzichten voor het nieuwe jaar ontvouwen. 

Een gezellig samenzijn tussen Kerst- en nieuwjaar, liefdevol en zacht, creatief en speels. Een geschenk waarmee je de verbinding aangaat met jezelf, met de groep en met het leven. Humor, zijnsoefeningen, opstellingen, lekker eten, loslaten en het nieuwe creëren... en heel fair van prijs. Ga jij ook mee? Je partner of je vrienden zijn ook welkom. Wees zeker van je plaats. Wacht niet te lang meer. Schrijf je nu al in.
 
Maandag 28 tot en met woensdag 30 december 2015
Start maandag 18 u - Einde woensdag na avondeten
Kasteel Mariagaarde Hoepertingen
Meer info, tarief en inschrijven

2. TEVREDEN DEELNEMERS

'Ik dank je met een zacht hart! Dank je! Dank je! Dank je!' (M.C.) (Na een opstelling)
 
'Ik laat mijn pen schrijven zoals deze avond voor zijnsbeleving spontaan werd geschreven en beleefd: zonder angst en mét overgave, want iedereen weet dat door jouw begeleiding elkéén kan thuiskomen in z'n eigen hart, samen en op zichzelf.' (K.D.)

'Ik ben blij dat ik mag stralen.' (L.W.)
 
'Een krachtige ervaring met een groot samenhorigheidsgevoel'. (J.D.)
 
 
'Vanavond voor de eerste keer op een open avond voor zijnsbeleving geweest en ik voelde me enorm welkom in mijn 'zijn'. Gewoon al het feit dat je iedereen in het begin aansprak met hun naam (terwijl er heel wat 'nieuwen' waren). Heb me echt kunnen onderdompelen in een bad van Licht en Liefde met gelijkgestemde zielen. Een gevoel van THUISkomen. Dank!' (E.L.)

'Het was een toffe avond. Zo'n toffe groep had ik echt niet verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar. (P.D.B.)

'Meedrijven met de flow van de anderen, de kleuren, de gevoelens van vreugde, intimiteit, zachtheid en heel veel liefde. Een groep onbekenden (voor mij) die meer contact maken dan de familie en vrienden van elke dag. Een vleugje hemel hier en nu diep in mijn lichaam.' (XX)

3. Ik schrijf me in voor 'Herbronnen tussen Kerst en nieuwjaar'.

Geniet van de zon, de regen, de wind, je buren, je kinderen, een glimlach, een ontmoeting, kortom van alles dat je leven de moeite waard maakt.

Graag tot binnenkort

 
Expert in The New Teaching
Spreker, Systemisch opsteller
Auteur van 'De nacht van ons leven' &
'De eigenwijze kikker
Stichter en be-ziel-ster van Samtati

info@samtati.com
www.samtati.com

015 31 54 81
0493 247 547
Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy