12 Heilige Nachten, 13 Lichtcoderingen!

Light Miracles, Hoorn (NL)

13/12/2015

Trefwoorden: zielen, zielen, inspiratie, Drie-Koningen 

 

 

 

 

Wonderbaarlijk Nieuws!

 

 

 

Logo

 

 

van 12 Heilige Nachten, naar 13 Lichtcoderingen!

Lieve mooie Zielen van deze Aarde,

Wonderbaarlijke omstandigheden die als een witte tornado van Licht over de aarde zullen gaan en jij kunt samen met mij en vele anderen aan de wieg staan van de toekomstige geschiedenis van de aarde!
 

 

Afbeelding

 

Laat ik beginnen met de vraag of jij de verandering wilt zijn!

·         Wil jij deel uit maken van een grote groep mooie zielen in Nederland en België die aan de poorten zullen staan van de 'toekomstige geschiedenis’ van deze planeet aarde?

·         Ben jij een brenger van vrede, harmonie en liefde, die samen met 144 andere mooie zielen de gehele mensheid zal verlossen van armoede, haat, oorlog en bovenal de onderdrukking door technologie, religie en wetenschap?


Zo ja, houd dan de eerste 3 dagen van 2016 vrij in je agenda en meld je direct aan, of lees aandachtig deze nieuwsbrief met alles wat er nu staat te gebeuren!

 

Vrijdag 1 januari t/m zondag 3 januari 2016
EEN UNIEKE 13D TRANSFORMATIE!

 

Afgeronde rechthoek: Ja,
                                                ik meld me gelijk aan!

 

 

Welnu, wat is er gebeurd?

Vorige week kwam de ‘Akaija’ op mijn pad; “De Boodschap van Wij”, een sieraad geboren uit liefde. Een kosmisch ontwerp en healing instrument, ontstaan vanuit co-creatie met de lichtwereld.
Een 3-dimensionaal symbool met een unieke betekenis voor de gehele wereld: “Wij zijn één!”

Akaija’ betekent ‘Wij’ in het allergrootste verband. Met ‘Wij’ bedoelen we: Wij samen, Wij als familie, Wij als dorp, Wij als land… Wij als de mensheid. Maar hier op Aarde maken we deel uit van een nog veel groter geheel: de Kosmos, waartoe Wij behoren. Het gaat echter nog verder… Wij die nog leven en Wij in het Hiernamaals horen óók bij elkaar.
Kijk nu eens naar de naam: Akaija. Als je ‘akaija’ numerologisch gaat ontleden kom je iets bijzonders tegen. Elke letter van het alfabet staat voor een getal. Zo staat A voor 1, B voor 2, C voor 3, etc. ‘Akaija’ levert een merkwaardige boodschap op:
A=1
K=11
A=1
IJ (Y) = I+J = 9+10 = 19 = 1+9 = 10 = 1+0 = 1
A=1
Dus 111111… zes enen op een rij!

 

De Wet van Synchroniciteit!

Ik had mijn nieuw verworven Akaija nog geen 3 seconden uit het doosje gehaald en er kwam een doorgezonden E-mail binnen met als onderwerp: “De Twaalf Heilige Nachten”

 

De tekst erboven: “John, gewoon ter inspiratie”, en inspiratie was het zeker.

Ik begon te lezen, maar voelde weerstand en verdriet!
Ik deed een nieuwe poging en weer voelde ik weerstand en verdriet.

In totaal deed ik 4 pogingen, maar ik stokte en kwam niet verder dan de eerste alinea.

Graag deel ik de inhoud van het begin van dit doorgezonden bericht met je:


“De belangrijkste behoefte die de mens diep van binnen voelt is zich verbonden te weten.

Dit maakt dat hij met recht kan zeggen dat hij diep van binnen een religieus wezen is. In de rituelen en de feesten die van oudsher horen bij de donkerste tijd van het jaar, heeft de mens deze verbondenheid heel sterk gevoeld en uitgedrukt; ook al weet bijna niemand meer wat hij nu precies voelt en uitdrukt. Bijna niemand weet nog dat alle rituelen en alle feesten die de mensheid door de eeuwen heen heeft gehouden in de grond een nauwe relatie hebben met het grote kosmische gebeuren rondom hem. Wanneer we weer beseffen dat dit de grond is van waaruit we vieren en feesten, begrijpen we weer wat het is dat ons samen brengt. Wat het is dat ons verbindt. Krijgen we weer zicht op de grote verbanden. Weten we ons weer verbonden. Want voor een wereld en een mensheid die lijdt, zijn verbanden die verbinden een basisbehoefte om je verbonden te weten met.”

Inmiddels begrijp ik dat mijn weerstand en verdriet was gelegen in de term ‘Religieus wezen’, maar ook ‘de donkerste tijd’ van het jaar en natuurlijk weer het getal 12!
Ben ik dan de enige die kan tellen? 12 Heilige nachten?

Kerstavond begint op 24 december, Drie-Koningen is op 6 januari, dus tel eens even mee?
 

 

https://light-miracles.email-provider.nl/a/llkzljbrau/d/oxhhre3fo3/i/ad0f9aa_w386_marijakrunica.jpg

 

Terwijl ik nog enigszins zat te stamelen over de mail en anderzijds heel benieuwd was naar mijn net ontvangen Akaija, gebeurde het.  Mijn gehele ruimte (de living), die normaal al gevuld is met mooie Engelenenergie, werd voller en voller. Lichtwezens kwamen van overal vandaan en ineens stond ik dan zelf oog in oog met Maria Magdalena die mij aanraakte met de woorden:

Lieve John, wees gerust. Ik ben hier omdat wij elkaar nu nodig hebben. Je ziet het helder en duidelijk, je bent geen religieus wezen, maar net als wij een universeel lichtwezen. Niet alleen jij, maar ook alle levende zielen op de planeet aarde zijn vergeten wie ze zijn; Een bron van Licht.

 

Het is juist de religie die ooit is begonnen met de onderdrukking van vrijheid.

Ook ik ben door de religieuze heersers veroordeeld, verguist en verdoemd, omdat mijn onvoorwaardelijke liefde en onbaatzuchtigheid te gevaarlijk voor hun plannen was.

Toch is het belangrijk om nu in die onvoorwaardelijke liefde en ‘niet-oordelen’ te blijven. En ik ga jou daarbij helpen, net zoals jij mij, het universum en vooral de gehele mensheid kunt helpen.

De mensheid verbindt zich al eeuwen met de 12 Heilige nachten, omdat men zo geconditioneerd is. Men is zo blind in het geloof gegaan dat ze niet eens in de gaten hebben dat de 12 duistere periodes (de nachten) slechts een tussenfase zijn van 13 lichte dagen. En zeg nu zelf: Waar willen ze jou en de mensheid van afleiden? Juist, van het licht! Want zolang de mens aandacht geeft aan de nachten, het donker, zal het duister groeien. Het wordt gevoed en zorgt voor nog meer verdeeldheid op de wereld.
Daarom is het tijd dat we samen de 12 donkere nachten gaan transmuteren naar 13 lichte momenten en daar kom jij in actie! De 13D Awareness, de
13 Diamanten van het wonderbaarlijk licht dienen door een grote groep zielen neer gezet te worden in de periode van de 12 duistere nachten.
Het meest ideale scenario zou zijn als we samen 144 zielen (12 x 12) bijeen kunnen brengen, zodat wij vanuit de lichtwereld alle 12 groepen van 12 (apostelen) weer kunnen completeren met de 13e. Zoals je weet was ik ook ooit de 13e apostel, maar ik ben een vrouw, een gevaar voor de mannelijke religieuze leiders, dus werd ik geschrapt uit de geschriften. Een kijk eens later in de geschiedenis? Hoeveel ridders zaten er aan de ronde tafel bij koning Arthur? Ja, ook 12… maar als we Arthur zelf meetellen, hoeveel zielen zijn er dan? En zo gaat dat al eeuwen door; Er is een Gregoriaanse kalender met 12 maanden, om je af te leiden van de jaarlijkse 13 manen.
Voor wie is 13 een ongeluksgetal? Alleen voor diegenen die weten dat ze alle macht zullen verliezen als de mensheid begrijpt dat alles in het Universum uit 3, 7 en 13 bestaat!

Dus, lieve John, terug naar wat wij gaan doen:
Wij brengen 144 zielen bijeen voor een uniek 13D Weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 januari en daarin gaan wij, alle deelnemers in een collectieve samenwerking met het Licht de 12 heilige nachten voorgoed vaarwel zeggen door er 13 lichtcoderingen in te brengen.

Je weet dat het getal 6 het heilige getal is van mij, Maria Magdalena. De 6e diamant in de 13D noemden wij niet voor niets het ‘Magdalena-Kristal’.

Kijk even naar de data: 1 + 2 + 3 (januari) = 6.
Dan moeten we het ook nog even hebben over jullie aardse energie: de prijs!
Je vraagt normaal gezien 444,- euro voor een 13D Weekend. Een mooie symbolische waarde en terecht, echter uitsluitend voor dit evenement, deze specifieke data in januari, vraag ik jou om de prijs aan te passen naar 277,-
2 + 7 + 7 = 16 en 1 + 6  = 7
We gaan dus van 12 naar 13, en we gaan van 6 naar 7, en ik zie aan je lach en gehele energie dat jij al helemaal begrijpt wat de logica en energie is achter dit verhaal.
Gaan we het doen, John? Jij hebt mij nodig, ik heb jou nodig! De mensheid heeft ons nodig en nu jij ook de Akaija in handen hebt, ben jij je bewust van de boodschap: Wij zijn Eén!
Niet alleen in het woord, maar nog belangrijker, in daden die de mensheid kan bevrijden van verdeeldheid, onderdrukking en dualiteit. Wij zijn Eén… Allen verbonden in één collectief bewustzijn die Liefde heet, zodat iedereen weer beseft dat een ieder Liefde is.

 
Ik heb nu slechts een kort fragment beschreven uit een dialoog die inmiddels al een paar dagen gaande is tussen Maria Magdalena en ondergetekende.
Meer informatie zal ongetwijfeld volgen tijdens het bijzondere eerste weekend van 2016

Kleurrijke Hartengroet,
John Breukels

Onderste Kolommen Blok.jpg

 

 

 

 

Contact

POSTBUS 3127
1620GC HOORN
E-MAIL

 

 

Volg ons

 

https://light-miracles.email-provider.nl/a/llkzljbrau/d/oxhhre3fo3/i/follow-1_w72_facebook.png

 

 

 

https://light-miracles.email-provider.nl/a/llkzljbrau/d/oxhhre3fo3/i/follow-1_w72_twitter.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 INImail verspreidt aankondigingen over gezondheid, persoonlijke groei & ontwikkeling en alternatieve of spirituele activiteiten zoals workshops, cursussen, websites, bijeenkomsten, uitstappen, dansfeesten en fuiven, lezingen, reizen...

Je vindt meer berichten op de website www.inimail.be, op de Facebook-pagina van INImail of op Twitter.

http://www.inimail.be/lists/ut.php?u=1ef1e294e9dd89178893bf6d7b89bf93&m=3172

 

Misschien past onze nieuwsbrief niet als wegwijzer op jouw pad van zelfontplooiing, spirituele ontwikkeling en persoonlijke innerlijke groei? Krijg je liever geen e-mails meer op dit adres john@lightmiracles.eu? Klik dan hier.
Om je registratiegegevens te raadplegen of te wijzigen, klik hier.
Om dit bericht naar iemand door te sturen, klik hier.

Het INImail-team


Onderste Kolommen Blok.jpg

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy