Sigurya. Gezonde Voeding - op en voorbij je bord

Sigurya, Balen (B)

28/12/2015

Trefwoorden: De Boerderie, Christel Vanderheyden, vitaminen, mineralen




 

 

 

 

 

Natuurlijk!

Gezonde Voeding - op en voorbij je bord                     



Wat als....

 ......eten nu eens natuurlijk was?

.....gezond eten veel meer is dan wat op je bord ligt?

.....alles mag en niets moet?

 ....we voeding terug konden voelen?

 

 

Ik neem je na meer dan 10 jaar eigen ervaring en gepassioneerd met Natuurlijke Voeding bezig zijn graag mee naar alle inzichten die me eigen zijn geworden. Ik neem je graag mee naar de wondere en boeiende complexiteit van onze menselijke, gezonde voeding en leer je tegelijkertijd hoe simpel het kan zijn.

Alles in één, daar ga ik in deze opleiding voor. Al mijn talenten leg ik voor jullie op tafel :-)

 

 

Praktisch:

 

 

*15 lessen, waarvan 5 effectief werken, ruiken, proeven, kijken en leren in de keuken tussen de potten en pannen.

 

*Telkens van 19u - 22u

 

*Data 2016

 

LOCATIE BERINGEN:

maandagavond 25/1 - 1/2 - 15/2 - 29/2 - 7/3 - 21/3 - 11/4 - 25/4 - 2/5 - 23/5 - 26/9 - 10/10 - 24/10 - 7/11 - 21/11

*In de mooie veranda en keuken van De Boerderie, Eindertstraat 18, 3581 Beverlo/Beringen

 

 

LOCATIE HASSELT:

Donderdagavond 28/1 - 4/2 - 18/2 - 25/2 - 17/3 - 14/4 - 28/4 - 19/5 - 26/5 - 9/6 - 16/6 - 15/9 - 29/09 - 6/10 - 20/10 

*In de gezellige ruime keuken van Kathleen en Steven, Kuringersteenweg in Hasselt

 

*Prijs: 1095 euro - alles inbegrepen (syllabus, ingrediënten, water, thee, koffie)

Vroegboekkorting indien je inschrijft voor 1 jan 2016 = prijs: 980 euro

 

** Bij voldoende inschrijvingen kan er iemand deelnemen aan sociaal tarief. Neem contact op voor meer info.

 

 

*Max aantal deelnemers 12 

 

*Docent: Christel Vanderheyden

 

*Info en inschrijven: sigurya@telenet.be of 0476/239388 - www.sigurya.be

 

 

Meer info:

Raw food en oerdiëten, superfoods en glutenvrij,... Kan jij nog volgen? Vind jij tussen al die informatie jouw weg nog, de weg naar jouw dagdagelijks bord? Naar jouw behoeften? Hoe zit dat nu eigenlijk echt? Waar vind je terug houvast? 

Het is tijd om het terug wat persoonlijker aan te pakken. Wat meer afgestemd op wie ik ben en hoe ik leef. En op wat de meest natuurlijke manier is om met voeding om te gaan als mens, als deel van een groter geheel. 

Gezonde voeding is veel meer dan vitaminen en mineralen tot ons nemen, is veel meer dan calorieën tellen. Gezonde voeding komt vanuit verschillende hoeken naar ons toe en omarmt zoveel aspecten van mens zijn en gezondheid.

 

Het begint in feite al bij allerlei patronen in ons leven, patronen en gewoontes die we bewust en onbewust aanleren en overnemen. En alles wat daar invloed op heeft.

Maar ook de keuzes die we maken, en het bewust worden hoe voeding werkt en wat het kan en niet kan. 

Een bewustere manier van kijken die je op weg helpt om door de bomen het bos weer te zien, om je meest optimale voedingspatroon te vinden dat jou helpt met het worden van wie jij werkelijk bent.

 

Wat vertelt je voedingspatroon je over jezelf, je talenten, je valkuilen, je relaties en misschien over je blinde vlek?

 

Je komt niet enkel kennis luisteren en kijken. Je stapt mee in een bijzonder en mooi persoonlijk traject!

 

Met ruimte voor interactie, meedenken en voelen in ervaringswetenschap.

Met een persoonlijke benadering en begeleiding voor elke deelnemer.

 

 

*Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

Micromacro kosmos - Universele wetmatigheden - Creatief eetdagboek - Fysiek, mentale, emotionele, spirituele voeding - Oude patronen die ons voeden & Nieuwe patronen die ons bord bepalen - Suiker en liefde - Vet en voldoening - Wat is gezond.....en nog veel meer....

 

*Keuken - thema’s

Fermenteren - veggie/vegan - eetbare wilde planten en bloemen - natuurlijke huisapotheek (tincturen, drankjes...)  ...en wat zich nog aandient...:-)



 



 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy