Celverjonging - Het geheim van het eeuwige leven onthuld

Elias, Kerkrade (NL)

17/01/2016

Trefwoorden: Nieuwe Tijd, Celwerk Seminar, Abdij Rolduc, verouderingsproces


 

Celverjonging

Het geheim van het eeuwige leven onthuld​Foto: wiseGEEK. 
http://www.wisegeek.com/We staan aan het begin van immense veranderingen op aarde. Niets zal meer zijn zoals het was, want de mens komt weer terug in zijn eigen kracht. Vroeger hebben wij onze kracht en macht weggeven aan anderen waarvan we dachten dat die het beter wisten dan wijzelf. We hebben politici en de media geloofd en vertrouwd zoals we ook overtuigd waren in de kwaliteit van de producten die de grote ondernemingen en industrieën, zoals de gezondheidsindustrie, ons voorschotelden.

 


 

Als we het hebben over onze kracht en macht weer in eigen handen nemen dan geldt dit voor alle aspecten van het leven waarvoor we onze verantwoordelijkheid aan anderen hebben overgedragen.  Door deze weer terug op te eisen en op ons te nemen worden we weer onafhankelijk, ook om antwoorden te krijgen op al onze vragen doordat we de antwoorden in onszelf kunnen vinden.


 

De weg naar zelfstandigheid volgen we stapsgewijze zodat elke nieuwe deur zichtbaar wordt en opengaat als de juiste tijd ervoor is aangebroken. Het is daarom ook niet toevallig dat juist nu het geheim van het eeuwige leven wordt onthuld, want de mensheid is er rijp voor. Nu wordt het voor ieder mogelijk om het verouderingsproces te stoppen en te verjongen wat er toe leidt dat we eindelijk onze lichamelijke en geestelijke gezondheid volledig in eigen handen kunnen nemen.


 

De geneeskunde van de komende tijd, ook wel Nieuwe Tijd genaamd, heeft de werkelijke en totale genezing van de mens tot doel en zal zich vooral bezighouden met het werk in de cellen en met het genezen van de ziel. Die ziel is voor velen nog een vaag begrip en de meeste mensen hebben daarom geen flauw idee hoe de menselijke ziel functioneert of hoe de ziel zich tot het lichaam verhoudt.


 

Het werken met de cellen en met de ziel brengt diepe genezing tot stand voor het lichaam en voor de ontwikkeling van de mens.

 

 

Als we onze cellen met energie opladen, dan nemen ze meteen een andere richting aan en volgen niet meer de weg van zelfvernietiging, maar kiezen voor groei, stabiliteit en genezing.


 

Het werken met de cellen betekent ook een verandering van het leven. De mens wendt zich plotseling naar binnen en wordt daardoor bewuster, gevoeliger en fijner. Het celwerk is een belangrijke stap op weg naar volledige autonomie. De samenwerking in de toekomstige samenleving is gebaseerd op deze persoonlijke onafhankelijkheid. Niets moet maar alles kan.

 


 

Wat zeker nu al kan is het afremmen en stoppen van het verouderingsproces. Dit door de methoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd.


 

Het is zeker niet toevallig dat de Geestelijke Wereld net nu begint met het doorgeven van een hele nieuwe medische wetenschap die er voor gaat zorgen dat elk mens zichzelf gezond en jong kan houden. Daardoor wordt ook de hele gezondheidsindustrie compleet overbodig. De mensheid moet er nu wel klaar voor zijn, anders werd ons deze mogelijkheid in deze tijd niet geboden. Dit lijkt me een veel grotere grote stap voor de mensheid dan die van het betreden van de maan door de eerste mens in 1969.


 

Deze methode kan door ieder worden geleerd en toegepast in drie stappen. Hiervoor zijn geen ingwikkelde studies nodig. Deze drie stappen kunt u nu al leren tijdens het Celwerk Seminar over de Genezingsmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd:

 


 

JEZUS' CELWERK SEMINAR

 

niveau 1

 


Het
verouderingsproces
stoppen en verjongen
met
de healingmethoden van Jezus
voor de Nieuwe Tijd

 

 

6 en 7 februari 2016  in Abdij Rolduc,
Heyendallaan 82 - NL- 6464 EP Kerkrade

 

 

 

Lees hier verder:

http://www.elias-medium.info/NL/elias/20-algemeen/seminars/50-herfstseminar-celwerk-update

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy