Docentenopleiding Tibetaanse yoga

't groen poortje, Sint-Martens-Bodegem (B)

11/02/2016

Trefwoorden: yogaopleiding, Leentje D'hoir, Lu Jong, lama


Docentenopleiding Tibetaanse yoga:
Tog Chöd & Lu Jong

 

Wil jij ook Tibetaanse yogadocent(e) worden?


Deze yogaopleiding is een unieke reis, een zoektocht die je door middel van yogahoudingen en filosofie steeds dichter bij je eigen kern zal brengen. Ervaar dat je vanuit het contact met de bron in jezelf wijsheid en liefde kan delen in de vorm van lesgeven.


Het fantastische aan Tibetaanse yoga is dat het op alle dimensies van ons welzijn werkt. Er is voor elk wat wils, het zachte van mindfulness meditatie, wat meer beweging met Lu Jong of het meer dynamische Tog Chöd. De vloeiende zachte bewegingen zijn geschikt voor alle leeftijden en elk lichaam.

Deze opleiding geeft een bijzondere impuls aan je persoonlijke groei en eigen beoefening. Ervaar de essentie van yoga op een liefdevolle en energieke wijze en word opgeleid tot een enthousiast en inspirerend yogadocent(e).

 


Tog Chöd docentenopleiding

De kracht van het nu, kunnen we op verschillende manieren ervaren.

Ben je bewegelijk maar wil je toch die innerlijke stilte ontdekken dan is Tog Chöd iets voor jou. Het helpt om onmiddellijk in het hier en nu te zijn. Tog Chöd zijn bewegingen voor lichaam en geest. Oorspronkelijk zijn het heilige dansen van Tibetaanse lama’s, een oude vorm van Tibetaanse yoga healing. Het zijn sierlijke bewegingen op het ritme van de 5 elementen. We leren Tibetaanse ademhalingsoefeningen en de traditionele mindfulness. Tog Chöd helpt ons om in onze kracht te staan en vol zelfvertrouwen, bewust in het hier en nu te leven. Het harmoniseert lichaam en geest en laat de zelfhelende energie door ons lichaam stromen. Het geeft ons een gevoel van gelukzaligheid.

Op zaterdag 13 februari 2016 start er een nieuwe Tog Chöd docentenopleiding.

Lu Jong docentenopleiding

Ben je een gevoelsmens en voel je de zachte, liefdevolle energie stromen in je lichaam na de beoefening van Lu Jong? Zou je deze prachtige yogavorm willen doorgeven, dan is deze opleiding iets voor jou.

Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen uit de Vajrayana traditie. Deze oefeningen heffen blokkades op en stimuleren de zelfhelende kracht van lichaam en geest. Ze maken het lichaam soepel en krachtig en brengen de geest tot rust. Lu Jong werkt op alle dimensies van ons welzijn. Het brengt fysieke gezondheid, mentale helderheid en het verhoogt onze vitaliteit.

Op maandag 11 april 2016 start er een nieuwe Lu Jong docentenopleiding.

 

De opleidingen worden gegeven door Leentje D’hoir, een erkend Tog Chöd & Lu Jong educator, ingewijd door Tulku Lobsang. Ze heeft vele Tog Chöd en andere retraites gevolgd bij Tulku Lobsang Rinpoche.

 

Beide opleidingen bestaan uit 12 opleidingsdagen, telkens 1 dag per maand + certificatieweekend met Tulku Lobsang.

 

Na een succesvolle afronding van de docentenopleiding, ontvangen de yogadocenten een certificaat dat aangeeft dat ze voldoende kennis en praktische ervaring hebben om Tibetaanse yoga (Lu Jong of Tog Chöd) te onderwijzen.

 


Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie op de links over de opleidingen.

Als je nog vragen hebt aarzel niet om ons te contacteren
info@tgroenpoortje.be.

Plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Andere interessante activiteiten kan je op

www.tibetaanseyoga.com
vinden.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy