Wat als je geld of tijd lekt?

Sabine van Meenen, Knokke-Heist (B)

24/02/2016

Trefwoorden: Groeisprong, Sabine van Meenen, ondernemers, omzetVeel ondernemers werken serieus hard. Ze zijn gepassioneerd en goed in hun vak maar verdienen te weinig naar het aantal uren dat ze draaien.

En dat is jammer. Er is niets mis met hard werken….wel als je je gestrest en gefrustreerd voelt over de zwart-op-wit resultaten op het einde van de maand.

Ergens verlang je ernaar om goed te verdienen zodat jij jouw leven uitbouwt hoe jij het allerliefste wilt leven en ondernemen.

Je verliest dagelijks veel tijd of je prijzen zijn té laag in vergelijking met je waardevolle dienst en dit frustreert je enorm.  

Wel, voor de allerlaatste keer geef ik deze Mastertraining als open training:

Op 23 maart 2016

 

 

Tijdens deze Training ontdek je:

 

#1: Hoe bepaalt jouw Geldmindset je succes?

In dit deel focus je op je omzetsdoel, je prijzen en geld. Succesvol ondernemen vraagt groter denken over geld. Dit is een hekel punt voor veel ondernemers. Jij maakt een gigantische mindswitch waardoor je bedrijf in stroomversnelling komt. (zelfs als geld een hekel punt voor je is).

#2: Hoe verhoog je met gemak je prijzen?

Bij veel ondernemer zijn hun prijzen te laag. In deze sessie ontdek je het grote geheim hoe jij met gemak prijzen verhoogt aan de hand van mijn succesformule. Daarnaast kies je een slim verdienmodel.

Je maakt kennis met de 54 allergrootste geld-en tijdlekken waardoor je elke dag tijd en geld wint. Na dit inzicht stop jij direct je bedrijfslekken.

#3: Hoe trek je goed betalende klanten?

Je wilt niet iedereen als klant. Je wilt samenwerken met leuke goed betalende klanten die met plezier je dienst afnemen en waar je energie van krijgt en waar je mooie resultaten mee boekt.  


Enkele reacties van vorige editie:

  • Ik heb mijn omzet meer dan verdubbeld. - N. Hautem – Healing & coaching

  • Ik focus meer op mijn belangrijkste ondernemersdoelen en heb mijn omzet meer dan verdubbeld. - F. Larit – Boekhoudster & fiscalist

  • Met het stappenplan ben ik er in geslaagd mijn omzet te verdubbelen en in plaats van 6 dagen op 7 te werken, werk ik er slechts nog 4. Ik had al zoveel verschillende dingen geprobeerd met bitter weinig resultaat. - V. Lecluyse - diëtiste

http://www.inimail.be/mailing-files/20150628.Sabine/Sabine2.jpg

 

Om een serieuze doorbraak te realiseren
gaan we samen 1 dag praktisch aan de slag

Doe mee op 23 maart 2016:

Je kunt je hier opgeven: Groeisprong (nu nog aan vroegboektarief).

Deze ééndaagse Mastertraining is voor ondernemers die willen doorgroeien naar het bedrijf dat ze voor ogen hebben. Ze zijn het beu teveel energie en tijd te verliezen in dingen die te weinig opleveren.

Gun jezelf en je bedrijf één dag om te reflecteren, te brainstormen, te masterminden met collega-ondernemers uit verschillende branches.

Schrijf je hier in aan vroegboek>>

Heel graag ontmoet ik je dan!

 

Warme, ondernemende groet,

 

 

Sabine van Meenen – www.sabinevanmeenen.be 

PS: Ik ben overtuigd dat deze Mastertraining je een enorm sprong vooruit geeft. Je keert huiswaarts met praktische slimme tips, mega inzichten en vol energie. En 80% van mijn klanten verhoogden fiks hun omzet kort nadien. Schrijf je vandaag nog in>>


  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy