Binnen- en buitenlandse workshops 2016, begeleid door Anne Demi en Corinne Vergote

Corinne Vergote, Brugge (B)

13/02/2016

Trefwoorden: Mont Saint-Michel, Stonehenge, Stiltehoeve Metanoia, balansbinnen- en buitenlandse workshops 2016
begeleid door Anne Demi en Corinne Vergote

5, 6, 7, 8 en 9 mei 2016: ‘Ontmoet de kracht in Jezelf’ – Frankrijk, Normandië – Mont Saint-Michel


 

Wat biedt deze workshop aan?

In deze workshop stemmen we ons af op wat we hebben meegekregen van ons gezin van oorsprong en van onze voorouders.  We onderzoeken deze waarden, overtuigingen en patronen.  We behouden wat ons ondersteunt en bevrijden ons van wat ons weerhoudt om onze volledige kracht te benutten.  Dit stelt ons in staat om ons hart te openen en in verbinding te leven met al wat is.  We komen in een diepere connectie met onszelf, onze ware identiteit.

Er is plaats voor 6 personen, dit om iedere deelnemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens zijn innerlijk proces.

Voor meer informatie: http://www.annedemi.be/index.php/activiteiten/workshop-mont-saint-michel-ontmoet-de-kracht-jezelf/

 

 

8, 9, 10, 11 en 12 juli 2016: ‘Heel je Innerlijk Kind’ – Engeland, Glastonbury - Stonehenge

 


Wat biedt deze workshop aan?

Het pure natuurlijke kind staat voor ons allereerste, alles voelende en begaafde wezentje.  Diep in onze kern zit nog altijd dat begaafd puur kindje dat precies aanvoelt wat goed voor hem of haar is en wat het in de wereld wil komen doen.

In deze workshop gaan we onderzoeken wat en wanneer er iets fout liep op onze levensweg.

We helen met veel respect, zachtheid en liefde ons Innerlijk Kind. Zo kunnen we herboren worden met een nieuwe kijk op de wereld en onze medemens en de vreugde in ons laten doorstromen.

Er is plaats voor 6 personen, dit om iedere deelnemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens zijn innerlijk proces.

 

Voor meer informatie: http://www.annedemi.be/index.php/activiteiten/zomer-workshop-glastonbury-uk/

 

 


 

8, 9 en 10 november 2016: ‘ de dans van de mannelijke en vrouwelijke energie in Jezelf’, België – Damme, Stiltehoeve Metanoia.

 

 

Wat biedt deze workshop aan?

Elke ziel heeft de beschikking over zowel mannelijke als vrouwelijke energie. De mannelijke energie helpt je om jezelf neer te zetten in de wereld. Mannelijke energie heeft te maken met daadkracht, grenzen stellen, je ‘IK’ laten zien. De vrouwelijke energie is van nature meer naar binnen gericht, naar de innerlijke werkelijkheid van het gevoel. Het is een zachte, vloeiende, ontvankelijke energie, die in combinatie met de mannelijke energie tot de hoogste vorm van creativiteit leidt.

In velen onder ons zijn het mannelijke en het vrouwelijke echter los van elkaar komen te staan. Zij verkeren in regelrechte strijd met elkaar. Dit leidt tot blokkades in onze creatieve stroom en tot dis-balans in ons leven.

In deze workshop zoeken we naar de balans tussen beide aspecten in onszelf en in relatie tot de ander.

Er is plaats voor maximum 20 personen, dit om iedere deelnemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens zijn innerlijk proces.

Voor meer informatie: http://www.annedemi.be/index.php/activiteiten/workshop-dans-van-de-mannelijke-en-vrouwelijke-energie/

 

In alle workshops worden verschillende technieken gebruikt zoals aandachtstherapie, beeldende therapie, dans en beweging en aanrakingstherapie.  Deze therapieën worden afgestemd op elke deelnemer alsook op wat er zich aanbiedt tijdens de workshop.

 

Geïnteresseerd in één van de workshops? 

Voor meer informatie: www.annedemi.be  of geheel vrijblijvend, kan je terecht op volgende gsm nummers, mail adressen en websites:

Anne Demi   0479 60 99 58  - anne.demi@telenet.be  -  www.annedemi.be

Corinne Vergote  0473 55 25 28 - corinne.vergote@skynet.bewww.corinnevergote.be


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy