Dat boek dat jouw leven veranderde, kan jij nu schrijven om iemand anders leven te veranderen... het is misschien wel het belangrijkste wat je nog te doen staat dit leven.

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

20/02/2016

Trefwoorden: verhaal, boekplan, Schrijfweek, schrijver

 

INSPIRERENDE LENTE SCHRIJFWEEK IN GRONAU

Van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 maart
Jouw boek nog dit jaar in de boekhandel…
dat is onze doelstelling.
www.geertkimpen.com

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen & zijn inspirerende team die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn.

Samen met hen ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.
Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is.
Woon een week lang in een luxueus hotel omringd door een enorme privé tuin. Trek je terug op je sfeervolle kamer om aan je boek te werken.
Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren.
De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.
Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

  

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”
– Mark
"Geert & Christine en hun team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien. Christine houdt het liefst van speels en ondeugend en ook Geert roept herhaaldelijk dat de meest droge teksten vooral sexy moeten.”
– Marije

Wij hebben de week gecreëerd die we zelf hadden willen volgen, toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

Wees Welkom

Geert

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy