Ieder mens moet in zijn leven drie dingen doen: iemand liefhebben, een boom planten en een boek schrijven...

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

13/03/2016

Trefwoorden: PaasSchrijfweek, Katharen, Hannah Cuppen, taalbad

 

Wil jij ontdekt worden door een uitgever?
Neem dan deel aan de inspirerende zomerschrijfweken

in het Land van de Katharen


Met bestsellerauteur Geert Kimpen (bekend van o.m. De Kabbalist)

 

Van zondag 24 juli tot en met zondag 31 juli of van zondag 31 juli tot en met zondag 7 augustus

www.geertkimpen.com

 

En nog slechts enkele kamers voor onze PaasSchrijfweek – Schrijf nu snel in!

liefdesbang.jpg
voedingsupplementen.jpg
houvanhaar.jpg
bam!.jpg

Enkele van de meer dan 200 boeken die al verschenen van Schrijfweekdeelnemers…

 

Zorg dat ook jouw boek het levenslicht ziet!

Droom jij van je eigen boek? Een week lang word jij persoonlijk begeleid bij het schrijven van jouw boek door 4 coaches waaronder Geert Kimpen.  

Je verblijft in een prachtig landgoed met sauna in een sprookjesachtig natuurgebied, waar je perfect wordt verzorgd. 

Volg meer dan 20 workshops die álle aspecten van het boekschrijven omvatten, waaronder wat de snelweg is om jouw boek uitgegeven te krijgen, en net zo’n bestseller te schrijven als bijvoorbeeld “Liefdesbang” van Hannah Cuppen, één van onze schrijfweekdeelneemsters.  

 

Dit is het moment om jouw droom in de wereld te zetten.

 

Voor zowel beginners als gevorderden.

 

Schrijf nu in op www.geertkimpen.com  


Geert Kimpen’s debuut De Kabbalist werd inmiddels 28 keer herdrukt, en verscheen in 15 talen in 22 verschillende landen. Ook zijn andere romans De Geheime Newton, en Rachel, of het mysterie van de liefde kenden groot succes in binnen- en buitenland. Zijn werkboeken “Stap voor stap van wens naar werkelijkheid” werd alleen al via Happinez 40.000 keren verkocht, net als zijn werkboek “Maak goud van je leven”.

 


Enkele reacties van deelnemers:

 

36 nieuwe pagina’s geschreven in m’n boek, een mooie structuur die zich voor mijn ogen is beginnen ontvouwen. Magie! Nu is het nazinderen en danken voor zoveel inspiratie.” – Marcel.

 

Ik heb het gevoel meer geleerd te hebben op de voorbije week dan ik mezelf in 20 jaar tijd nog niet had kunnen leren, bedankt!!” – Claudia.

 

Mijn praktijk hang ik tijdelijk aan de wilgen, om me volledig op m’n boek te kunnen storten! Heerlijk en spannend tegelijkertijd! Dank voor de inspirerende week die mijn leven heeft veranderd.” – Celine.

 

Ik heb echt een week GELEEFD en dat was lang geleden hoor. Zalig gevoel is het. Deze week bewaar ik in het bovenste laatje van mijn allerliefste herinneringen!” – Marijke.

 

Ik heb het gevoel dat ik voorbij mezelf ben gegaan wat een unieke ervaring was. En het heeft door alle leerzame workshops zoveel input gegeven voor het schrijven.” – Inge.

 

Het was een grensoverschrijdende, emotionele, spirituele schrijfweek. Jullie hebben echt tot op de bodem geweest, alles gegeven, meer dan iemand ooit verwacht had.” – Marleen.

 

Wens de "nieuwe" lading deelnemers evenveel succes als onze groep. Eigenlijk ben ik een beetje jaloers op hen: zij hebben het nog te goed, dat heerlijk taalbad...” – Eliane

 

Je krijgt 4 jaar kunstacademie in 1 week. Ze houden niets achter en geven overal eerlijk antwoord op. Loop je net als ik al jaren rond met een idee voor een boek. Heb je jezelf voorgenomen ooit nog eens dat boek te schrijven? Deze schrijversweken zullen je verwachtingen overtreffen en je klaar stomen voor het echte grote werk!" – Klaas.

 

 


Schrijf nu in op
www.geertkimpen.com.

Meer weten? Klik dan hier.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy