Op Grieks eiland: workshop/vakantie "(Ik) Hou van Mij" van 24 tot 30 juli

Enthousiasme, Athus (B)

12/04/2016

Trefwoorden: Liefde, oorlog, Ineke Van Lint, villa FARALI


 
 

WORKSHOP/VAKANTIE : (IK) HOU VAN MIJ!

op het griekse eiland andros 
van 24 tot 30 juli 2016

   

Je weet wel dat je voor jezelf moet zorgen, je weet wel dat je eerst van jezelf moet houden vooraleer je van een ander kunt houden, je hebt het al zo vaak gelezen of gehoord. Maar hoe doe je dat nu concreet, wat betekent het allemaal en hoe pak je dat concreet aan?

Hoe meer je houdt van jezelf, hoe meer je kunt houden van anderen.
Hoe meer je houdt van jezelf, hoe meer je de liefde van anderen kunt binnen laten.
Hoe meer je houdt van jezelf, hoe meer liefde je toevoegt aan de planeet.

“Bemin je naaste als jezelf.” Houden van jezelf is Liefde. Houden van jezelf is levensnoodzakelijk. Iemand moet het doen! Waarom het vragen aan een ander als je het zelf kunt doen? Je zult jezelf in deze workshop leren liefhebben. De diamant die je bent zal weer beginnen schitteren. Deze liefde en schittering voeg je toe aan de Wereld.

Liefde toevoegen op Aarde heeft helemaal niets met egoïsme te maken. Integendeel. Er komt Liefde bij! Indien iedereen zou houden van zichzelf, dan zou er nergens nog oorlog zijn. Alleen maar Liefde. We zouden meteen globale vrede hebben op Aarde, indien elk levend wezen zou terugkeren naar zijn diepere waarde en naar zelfliefde, en zou zeggen, met diepe overtuiging: “Ik hou van mij! En dus ook van jou!”

Indien je zou houden van jezelf, hoe zorg je dan voor je lichaam; welke gedachten en overtuigingen koester je dan; hoe ga je om met je emoties; hoe zorg je er voor dat je jezelf niet verliest in je relaties; en hoe ga je om met je ziel? Deze onderwerpen worden uitgebreid behandeld in deze workshop, met adviezen en oefeningen voor concrete toepassingen.

Liefde voor jezelf is een cadeau aan Jezelf.
Liefde voor jezelf is een cadeau aan de Ander.
Liefde voor jezelf is een cadeau aan de Wereld.

Kom het allemaal leren en oefenen tijdens deze onvergetelijke week op het paradijselijke eiland Andros in Griekenland.

Bekijk hier twee filmpjes van vorige workshops:
workshop Andros 2014
workshop Andros 2015

INHOUD:

 • zorgen voor je ziel 
 • zorgen voor je lichaam 
 • zorgen voor je gevoelens 
 • zorgen voor je gedachten
 • zorgen voor jezelf in je relaties
 • ervoor zorgen dat je jezelf niet verliest
 • houden van jezelf, met alles erop en eraan
 • loskomen van de hunkering naar goedkeuring van anderen
 • lekker jezelf zijn en je eigen ding doen, zonder schuldgevoelens
 • jezelf bevrijden van afhankelijkheid van anderen
 • iedereen, jezelf inbegrepen, zoveel beter kunnen liefhebben
 • jezelf zo graag zien dat je jezelf nooit meer pijn doet
 • jezelf zo graag zien dat je leert grenzen stellen
 • jezelf zo graag zien dat je nooit meer vernedering aanvaardt voor zoete koek
 • jezelf zo graag zien dat je leert anderen ook zo graag te zien!
 • en zoveel meer!

Na één week zal je met zoveel meer liefde voor jezelf en voor anderen terug naar huis keren. Deze liefde, die je gaat leren opwekken tijdens deze week, zal je voor altijd blijven koesteren.

Aarzel niet, schrijf je in en geef dit geschenk aan jezelf - ja, uit liefde voor jezelf! Je verdient het! Je hebt al zoveel gezorgd voor anderen... zorg nu eens voor jezelf en geef jezelf dit prachtige cadeau. Het is een investering in jezelf EN in alle anderen rondom jou, want die zullen allemaal meegenieten van jouw jouw hogere liefdesvibraties!

       

PRACTISCHE INFORMATIE

Logement: het toeristische havenstadje Batsi op het eiland Andros (grieks eiland van de Cycladen). Batsi is een gezellig levendig typisch grieks haventje met al zijn terrasjes, restaurantjes, winkeltjes en kleine straatjes, maar vooral met zijn prachtige uitzicht op de blauwe zee, afgeboord door kleine en grote stranden. 
Je reserveert zelf je studio in Likio Studios, voor het aantal nachten dat je zelf verkiest. Je kunt enkel boeken voor de duur van de workshop, of wat vroeger komen en wat langer blijven.
Indien je liever in een andere studio logeert, of in een hotel, Google dan even "hotel Batsi" en maak je keuze. 

Help je hulp nodig? Aarzel niet, wij zijn het gewoon om te boeken en kunnen jou helpen!
Indien je een studio wilt delen met iemand om de kosten te dekken, dan moet je zelf zorgen voor die andere persoon, of aan ons vragen of er een kandidaat is om je kamer te delen. Je beslist zelf hoeveel nachten je wilt blijven en hoeveel je dus moet betalen hiervoor. De betaling doe je rechtstreeks aan het hotel zelf.

De workshop gaat ZEKER door, dus je kunt met een gerust hart zowel je logement als je vliegticket boeken. Laat ons weten wanneer je dit gedaan hebt, want wij zorgen ervoor dat je op de vlotste manier van de luchthaven van Athene tot in Andros geraakt. Op vrijdag 22 juli begeleid ik jou persoonlijk van de luchthaven van Athene tot aan je studio op Andros. Kom je op zaterdag 23 juli toe, dan zal iemand anders jou van Athene luchthaven naar de haven brengen en op de boot zetten. Ik kom jou dan oppikken als je toekomt. Kom je op zondag 24 juli toe dan word je weer persoonlijk begeleid vanaf de luchthaven Athene tot aan je studio op Andros zelf.   

     

Workshop: start op maandag 25 juli om 9u30 en eindigt op vrijdag 29 juli om 14 uur. We besteden elke dag 4 à 5 uren aan de workshop - met pauze(s) natuurlijk! - in de voormiddag. Daarna heb je de hele namiddag vrij om te pauzeren, te zwemmen, te wandelen, te genieten van het lekkere eten in de taverna's, te lezen, het eiland te verkennen, ... wat je maar wilt. Misschien krijg je ook wat oefeningen mee om de volgende dag van de workshop voor te bereiden.
Je kunt toekomen wanneer je maar wilt, maar zorg ervoor dat je aanwezig bent op maandag 25 juli om 9u30, want dan start de workshop! Dat wil zeggen dat je absoluut op zondag 24 juli ten laatste in Athene moet toekomen, zodat je per boot nog diezelfde dag naar Andros kunt varen. 

De workshop zelf gaat door op deze paradijselijke locatie:  Villa Farali
Er wordt gezorgd voor transport tussen je studio en de Villa.

   

   

Transport: Je zorgt zelf voor je vliegtuigticket naar Athene. Iemand van ons (of ikzelf) zal jou daar staan opwachten en jou begeleiden tot op de boot (of mee varen indien mogelijk). Op het eiland Andros zelf word je altijd door ons afgehaald en naar je studio gebracht.

Bijdrage: 495 € voor de workshop van 5 dagen, de versnaperingen tijdens de pauzes en het transport tussen je studio en de haven, en tussen je studio en de workshoplocatie. 

Inschrijving: via de knop NU INSCHRIJVEN op deze webpagina.

Maaltijden: elke studio beschikt over een eigen keuken met al het nodige materiaal om te koken. Je kunt dus zelf je maaltijden klaarmaken of samen kokerellen met andere deelnemers. Je kunt ook uit eten gaan en al lekkere schotels verkrijgen in de tavernes voor minder dan 10 €. Je vindt alle nodige winkeltjes, terrasjes, restaurantjes en taverne's op wandelafstand van de studio's. 

     

Reservatie en annulatie: Jouw deelname aan de workshop is gereserveerd na ontvangst van het bedrag van 495 € op rekeningnummer BE07 3601 0886 9166 BBRUBEBB (ING bank ATHUS (België) met vermelding "workshop HVMGR".
Bij annulatie van onze kant uit wordt het betaalde bedrag van de workshop integraal teruggestort. Een vliegtuigticket wordt door ons nooit terugbetaald.
Bij annulatie van jouw kant uit wordt het betaalde bedrag niet teruggestort, tenzij je annuleert voor 1 juni (aftrek van 50 € administratiekosten).
Je kunt - op aanvraag - betalen in schijven.

Opmerking: je inschrijving is pas geldig na ontvangst van het workshopbedrag (tenzij anders afgesproken).

Inschrijving: Ineke Van Lint, +32 (0) 497 87 44 24 of ineke@enthousiasme.info

Animatrice: de workshop wordt gegeven door Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster (boeken van Ineke Van Lint)

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en samen een schitterende onvergetelijke week door te brengen op dit aardse paradijs!

Ineke

        

Wil je gewoon op vakantie komen op dit prachtige eiland? Dat kan in onze studio en/of onze villa FARALI. Die liggen op een bergflank met spectaculair uitzicht op zee. Klik hier voor foto's en meer informatie.

 

 

  
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy