Celverjonging. Stop het verouderingsproces

Elias, Kerkrade (NL)

11/04/2016

Trefwoorden: ziel, genezing, celwerk, Abdij Rolduc

 

Celverjonging

STOP HET VEROUDERINGSPROCES

 


​Foto: wiseGEEK. 
http://www.wisegeek.

 

 

 

De geneeskunde van de toekomst, van de 'Nieuwe Tijd', heeft de werkelijke en totale genezing van de mens tot doel en zal zich vooral bezighouden met het werk in de cellen en met het genezen van de ziel. Die ziel is voor velen nog een vaag begrip en de meeste mensen hebben daarom geen flauw idee hoe de menselijke ziel functioneert of hoe de ziel zich tot het lichaam verhoudt.


 

JEZUS: “Het werken met de cellen en met de ziel brengt diepe genezing tot stand voor het lichaam en voor de ontwikkeling van de mens.

 

Als we onze cellen met energie opladen, dan nemen ze meteen een andere richting aan en volgen niet meer de weg van zelfvernietiging, maar kiezen voor groei, stabiliteit en genezing.


 

Het werken met de cellen betekent ook een verandering van het leven. De mens wendt zich plotseling naar binnen en wordt daardoor bewuster, gevoeliger en fijner. “


 

Het celwerk is een belangrijke stap op weg naar volledige autonomie. De samenwerking in de toekomstige samenleving is gebaseerd op deze persoonlijke onafhankelijkheid. Niets moet maar alles kan.

 


 

 Deze methode kan door ieder worden geleerd en toegepast in drie stappen. Hiervoor zijn geen ingewikkelde studies nodig. Deze drie stappen kunt u nu al leren tijdens het Celwerk Seminar’ over de Genezingsmethoden van Jezus voor de Nieuwe Tijd:

 
 

 

JEZUS' CELWERK SEMINAR

 

niveau 1

 


Het verouderingsproces

stoppen en verjongen

met


de healingmethoden van Jezus

 

11 en 12 juni 2016  in Abdij Rolduc,
Heyendallaan 82 - NL- 6464 EP Kerkrade

 

http://www.elias-medium.info/NL/seminars/50-herfstseminar-celwerk-update

 

 

Feedback Jezus over vorig seminar:

 

Jezus:  "Er is tijdens het seminar veel gebeurd. Er heeft veel ontwikkeling voor ieder plaats gevonden. Ik moet zeggen, dat in feite een diep proces werd ingeluid dat ook achteraf nog veel gevolgen zal hebben ….

 

 Feedback deelnemers van vorig seminar:

 

Dag Elias

 

Ik heb zo genoten van de cursus met jou en de anderen. Het gaf me echt een zalig gevoel van binnen.. Het voelde als het samensmelten van mijn hart en ziel van binnen. Werkelijk één worden.. Ik moest gewoon mezelf zijn en kon antwoorden vanuit het diepste van men hart...

Dat gaf zo een gelukzalig gevoel van binnen om vanuit mijn eigenliefde dit met anderen te delen. Want momenteel is de maatschappij zo ingesteld op het materialistische gedeelte. Ik heb door deze cursus ook een weg gevonden in de maatschappij om toch vanuit men hart (want ik ben een echt gevoelsmens) te kunnen spreken met de mensen en alsook mezelf te beschermen daarin.

Dat geeft een heel vredig gevoel. Ik voel het christuslicht mijn hart en ziel verwarmen... het voelt gewoon zalig. En het voelde zo goed hoe je spreekt over ziektes. Ben ik volledig mee eens.  Het was leuk om een bevestiging te zien en horen spreken..

Ik wil je daarom van harte bedanken. 

Ik geniet er nog alle dagen van.

Als er nog een cursussen komen wil ik ze graag met hart en ziel volgen.

Hartegroet

 

 Beste Elias,

Hartelijk dank dat ik het Celwerk seminar in Rolduc had mogen bijwonen en daarbij ook nog eens de Christusvlam mocht ontvangen. Voor mij was het de eerste keer dat ik ooit aan een seminar had deelgenomen. Vond het heel spannend en mooi en leerzaam tegelijk. De sfeer was heel fijn, gemoedelijk, vriendschappelijk en ontspannen. Grotendeels had dat te maken met je rustige, heldere uitstraling en leiding. Jouw onvoorwaardelijke liefde kwam heel duidelijk tot uiting en creëert daarmee een veilige en beschermende omgeving voor de deelnemers. Ga door met je Lichtwerk want veel mensen hebben het nodig, vooral in deze tijd. Nogmaals dank en Gods zegen toegewenst.

 

Heb in een droom Jezus ontmoet die naast mij staat en tegen mij zegt: "Volg Mij". Hij loopt dan door een hekwerk bestaande uit een betonvlechtscherm alsof het niets is. Ik loop ook door het hek maar kom halverwege vast te zitten, word bang en loop terug. Jezus staat dan aan de andere kant te wachten en zegt dat als ik aan Zijn kant zou staan dat ik dan alles te weten zou komen. Hij wil daarmee zeggen dat ik aan mijn angsten moet werken en deze loslaten. Specifieker gezegd, ik moet niet bang zijn om een uittreding uit het lichaam bewust mee te maken indien dat zou aandienen. Om deze en andere angsten op te lossen heb ik dus nog veel werk te verrichten. Gelukkig heb ik nu de Celwerkoefeningen als tools. Elias, bedankt voor deze tools en voor de Christusvlam.

Hartelijke groet,

 

 Nogmaals bedankt voor het weekend. Zelden iemand meegemaakt die zonder zijn Ego er in te mengen, duidelijk en helder uitleg kon geven.

De meditaties zijn verhelderend en zeer goed toegankelijk om dagelijks toe te passen.

Persoonlijk heeft dit weekend mij nieuwe inzichten gegeven en mij gesterkt om op deze (hobbelige) weg door te gaan.

Prettig dat de presentatie per mail nagestuurd wordt.

Mijn dank hiervoor,

 lieve groeten,

 

 Meer feedback onder het artikel:

http://www.elias-medium.info/NL/seminars/50-herfstseminar-celwerk-update

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy