De Boerderie & Puck. Zomerprogramma 2016

De Boerderie, Beverlo (B)

18/04/2016

Trefwoorden: retraite, communicatie, kaartleggen, Yoga Nidra

 
 
Wordt de e-mail niet juist weergegeven? Bekijk hem in uw browser
 
 
 
 
 
ZOMERRETRAITES VOOR MEER INNERLIJKE RUST EN GELUK
Van zondag 17 juli 2016 tot zondag 24 juli 2016
of
Van zondag 21 augustus 2016 tot zondag 28 augustus 2016

Wil je jezelf wel eens een keertje helemaal in de watten leggen? Lekker uitrusten, verwend worden en jezelf een beetje beter leren kennen in een warme, liefdevolle en vrolijke sfeer.

Dat is wat wij jou willen bieden in onze zomerretraite. Niets moet, alles kan. Je hebt de keuze uit een heel programma aan inspirerende workshops, heerlijke massages en behandelingen, sauna, yoga, meditatie of gewoon lekker chillen aan het zwembad. Een week helemaal voor jou waar je alleen aan kan deelnemen of samen met een gelijkgestemde. 

Een kans om helemaal tot de kern van jezelf te komen en te ontdekken welke verlangens en talenten daar nog allemaal verborgen zitten. Een kans om de dagelijkse sleur en stress eens helemaal van je af te schudden. Helemaal herbronnen en herboren weer naar huis kunnen. Wie wil dat niet?

Het programma:
De dagindeling ziet er elke dag ongeveer hetzelfde uit:
8.00 u – 8.30 u: Mini ontbijtje met fruit, thee of koffie
8.30 u – 10.00 u: Ochtendsessie yoga en meditatie
10.00 u : Ontbijt
11.00 – 13.00 u: Vrije tijd of mogelijkheid persoonlijke behandeling/sessie
13.00 u: Lunch
14.30 u – 16.30 u: Groepsworkshop of persoonlijke behandeling/sessie of vrije tijd
17.00 u tot 18.30 u: Middagsessie yoga en meditatie
19.00 u: Avondmaal
20.00 u – 22.00 u: Sauna of persoonlijke behandeling/sessie

Meer info:

WORKSHOPS VOORJAAR 2016
Evenwaardige communicatie: maandag 9 mei 2016 om 19.30 u
In deze interactieve lezing leer je de basisprincipes van een open en geweldloze communicatie. Je leert hoe je kan spreken vanuit je hart, op een open en eerlijke manier en altijd met begrip en respect voor de andere partij.
Workshop intuïtief kaartleggen: zondag 5 juni om 13.30 u
Wat hebben de kaarten je te vertellen over jouw leven en de kansen die voor je liggen? In deze leuke mini workshop krijg je een eerste kennismaking met de kaarten van Mlle Lenormand en hoe je deze kan gebruiken.
Yoga Nidra: zondag 12 juni om 14.30 u
Heerlijk ontspannen, lekker comfortabel liggen, laat je meenemen op een wonderlijke reis doorheen je bewustzijn tijdens deze geleide meditatie. Zo kom je tot een diepe ontspanning, helend voor lichaam en geest.
Zomer Zonnewende: zondag 19 juni om 17.30 u
Het licht begint weer langzaam af te nemen, maar eerst is er nog de zomer om van te genieten. Wij vieren deze Zomer Zonnewende met mantra’s die je doen stralen, een meditatie voor je innerlijke vuur en een inspirerend verhaal en ritueel. Je bent van harte welkom om met ons mee te komen vieren.

Meer info:

PILATES * RELAXATIE YOGA * VEERKRACHT YOGA * TARA YOGA * MEDITATIE
Puck brengt je in beweging in onze wekelijkse groepslessen yoga en pilates. We geven verschillende vormen van yoga, zodat er voor elk wat wils tussen zit. Een ding hebben al deze lessen gemeen: het zijn allemaal zeer bewuste vormen van lichaamsbeweging. Omdat je helemaal met je aandacht bij de oefening en bij je lijf moet blijven, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. En wil je daarin nog een stapje verder gaan, dan zijn er onze wekelijkse lessen 'Meditatie voor beginners'. Daar kweek je krachtige mentale spieren van kalmte en inzicht. Een sterke en soepele geest in een sterk en soepel lichaam, daar gaan we voor!

 
 
Benieuwd naar de ideeën die achter de Puckschool schuilgaan? Neem dan eens een kijkje op onze blog:
Een Puckse kijk op het leven in al zijn facetten!

 
 
 
 
 
DE BOERDERIE, EEN BIJZONDERE PLEK...
De Boerderie is niet alleen de locatie waar de Puck lessen doorgaan. Het is ook een heerlijk plekje midden in het prachtige en rustige Limburgse groen waar vanalles te beleven is. En waar je zeer warm ontvangen wordt door gastheer en gastvrouw, Giancarlo en Elise. Of je nu komt overnachten, naar de privé sauna komt, voor een massage, Pilates of yoga komt doen of te gast bent op een feest dat hier doorgaat, wij zijn altijd weer blij je te zien! Veel meer informatie vind je op de website:
 

 
 
 
 
SCHRIJF JE HIER IN
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy