Unieke Jaartraining, 'Luisteren naar binnen. Op weg naar essentie.'

Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling, Lovendegem (B)

05/08/2016

Trefwoorden: Gonny Bouwhuis, ACT-meting, mindfull, Stiltehoeve Metanoia BZN

Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling

Gonny Bouwhuis

Bekijk deze e-mail in je browser
Lieve mensen,
 
Nog maar enkele plaatsen vrij! Schrijf je nu nog in voor de unieke Jaartraining “LUISTEREN NAAR BINNEN”, op weg naar je essentie!
 
Wat doen we?
We maken een stevige tocht: met een vaste groep gaan we via verdiepend proceswerk op zoek naar wie en wat we werkelijk zijn.
We komen tien keer bij elkaar, gespreid over een heel jaar, van september 2016 tot september 2017. Tien keer vier dagdelen met een overnachting op een heerlijk mooie plek.

Een greep uit de thema’s die aan bod komen:aanwezigheid, je lichaam, het projectiemechanisme, superego, je familie en geschiedenis (met 'opstellingen'), bewuste ervaring.
 

Hoe?

Oefeningen met jezelf en met elkaar, bewustwording, deelrondes, opstellingen, zelfonderzoek ('inquiry'), kijken, luisteren, beweging, lichaamswerk, ontmoeten, zingeving, bezinning, stilte, meditaties en  aandachts-training.

We beginnen met een ACT-meting als opstart. Dit is een online meting via tekst en beeld waarin je persoonlijkheidsvorming zichtbaar wordt. Meer over ACT kan je lezen op mijn website
 

Het doel

Je komt in verbinding met je hele zelf.  Meer en meer word je opmerkzaam op je eigen reacties, op mentaal, emotioneel, en fysiek vlak. Je ontwikkelt het vermogen om je aandacht naar binnen te brengen en daar te houden en om wat je daar binnen aantreft met openheid waar te nemen.

Na de training weet en begrijp je een heleboel meer van jezelf én de ander, kan je reflecteren op een zeer eenvoudige manier, merk je wanneer en hoe je superego op de proppen komt, ...
 

Praktisch

Een jaartraining in vaste groep op de heerlijke locatie:

Stiltehoeve Metanoia BZN
Waterhoek 2
Moerkerke-Damme

De data van de trainingen vind je hier.

 

Info en inschrijvingen:

Voor alle informatie over deze jaartraining, kan je terecht op de website of bij Gonny Bouwhuis
Telefonisch:09 227 25 44 of 0485 85 00 69
Via mail: gonny@bewust-zijn.be

Je doet me een groot plezier als je deze mail wilt doorsturen!
 
Copyright © 2016 Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling, All rights reserved.
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy