Workshop op Grieks eiland 'Wat is de zin van jouw leven?' van 10 t.e.m. 14 oktober

Enthousiasme, Athus (B)

12/08/2016

Trefwoorden: Andros, levensopdracht, Villa Farali, Ineke Van Lint


 
 

Workshop op Andros (Grieks eiland) van 10 tot 14 oktober

"Wat is de zin van jouw leven?"

    

Deze workshop is voor jou als je

 • 'alles hebt om gelukkig te zijn' maar je bent het niet
 • niet weet welke richting je uit moet met je leven
 • het gevoel hebt dat je vast zit
 • geplaagd wordt door onzekerheid en innerlijke onrust
 • je ontevreden voelt, maar je weet eigenlijk niet waarom
 • het gevoel hebt dat 'er meer moet zijn' maar je weet niet wat
 • je vaak moe en down voelt, loom en zonder energie
 • leven volgestouwd zit met een hoop zaken waar je niet echt zin in hebt
 • je overwerkt en vaak slecht gezind voelt
 • je nog steeds afvraagt wat de werkelijke zin van je leven is!

         

Wat heeft deze workshop jou te bieden?

 • Je leert jezelf grondig kennen en waarderen
 • Jouw zelfvertrouwen zal de hoogte in schieten
 • Je energie stroomt weer
 • Je wordt (weer) enthousiast om iets (concreet) van je leven te maken!
 • Je hebt het diepe besef dat jouw leven zin heeft
 • Je weet precies wat je hier bent komen doen op Aarde
 • Je leert je angsten en weerstanden kennen en overwinnen
 • Je ontdekt de droom die je al altijd wilde realiseren
 • Je ontwikkelt de motivatie om die droom ook werkelijkheid te maken
 • Je kunt meteen aan de slag met het concrete plan dat we samen opstellen!

          

Als menselijk wezen hebben we het nodig ons nuttig en noodzakelijk te voelen. We verlangen diep in onszelf naar een doel in ons leven, iets dat ons leven zin geeft, iets dat ons ‘s morgens als we wakker worden zin geeft uit bed te springen en er aan te beginnen. Dit is 'de reden van ons bestaan'.

Je bent hier op aarde met een doel. Jouw levensopdracht is uniek. Om die uit te voeren heb je specifieke talenten, die we samen gaan ontdekken in deze krachtige workshop, die meteen een einde zal maken aan al je kwellende vragen en de hierboven benoemde onaangename toestanden en gevoelens.

In deze unieke workshop ontdek je wie je werkelijk bent, wat jouw unieke opdracht is op Aarde en wat de ware reden is van jouw bestaan. Dit alles onder deskundige leiding van Ineke Van Lint, psychologe en schrijfster met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar hun krachtige briljante Zelf.

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Plaats: De workshop heeft plaats in de prachtige Villa Farali. Klik hier voor meer info

             

Lesgeefster: Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster van boeken over zelfontwikkeling.

Opmerking: we werken in kleine groepjes van minimum 7 en maximum 14 deelnemers. Jouw plaats is pas verzekerd na ontvangst van je bijdrage.

Bijdrage: 495 € voor de workshop van 5 dagen

Logement en maaltijden: je verblijft in Villa Farali en betaalt 50 €/nacht voor logement in 2-persoonskamer met ontbijt en middagmaal (verse lokale producten) en koffie,thee,water en versnaperingen tijdens de dag. Er kunnen 7 personen ter plaatse logeren in Villa Farali. Zijn alle plaatsen ingenomen, dan word je gelogeerd in een studio zo dicht mogelijk bij de workshopplaats en elke dag heen en weer gebracht. De prijs is eveneens 50 €/nacht (logement, ontbijt, lunch, transport). Wens je een individuele kamer, laat het ons dan weten en wij zorgen ervoor (mits toeslag).
Voor het avondmaal zijn er volgende opties: je bereidt zelf je maaltijd klaar in de gemeenschappelijke keuken; of onze huiskokkin komt ter plaatse een typisch Griekse maaltijd bereiden (min 4 personen en 10 €/maaltijd); of je gaat eten op restaurant in een van de omliggende tavernes (transport wordt geregeld op aanvraag).

            

Niet inbegrepen: vliegticket naar Athene + transport tussen vlieghaven en Andros (prijs: 4 € bus + 19 € boot enkele reis). In oktober vlieg je met Ryanair van Charleroi tot Athene heen en terug voor slechts 85 €.

Alle info over het transport wordt jou in detail doorgemaild op aanvraag of na je inschrijving. De groep deelnemers verzamelt op zaterdag 8 oktober in de luchthaven van Athene om 15 u ten laatste en neemt (zo mogelijk onder onze begeleiding) samen de bus om 15u20 naar de haven en dan de boot van 17u30 naar Andros. Op Andros word je verder naar je logeerplaats begeleid. 

Verkies je op een andere dag dan zaterdag 8 oktober toe te komen met het vliegtuig, laat het ons dan weten, wij zorgen dan voor een gedetailleerde beschrijving van hoe je op Andros geraakt (makkelijk hoor!). Eens toegekomen op het eiland zelf, komen wij jou ophalen aan de boot.

Inschrijving: klik op de rode knop bovenaan rechts op deze pagina en volg de instructies.

Reservering: jouw plaats is gereserveerd na ontvangst van het totale bedrag op rekeningnummer BANK ING BELGIE  BE07 3601 0886 9166  bic code BBRUBEBBBANK met vermelding "WS-GR-ZLV". Bepaal zelf hoeveel nachten je ter plaatse wilt verblijven en schrijf dit bedrag samen met 495 € voor de workshop zelf, over op bovenstaande rekening. Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

  

Dagindeling: de workshop gaat door van maandag 10 tot en met vrijdag 14 oktober, van 9u30 tot 14u met een koffiepauze van 11u30 tot 12u. Om 14u nemen we een gezamelijke lunch met verse lokale producten. In de namiddag ben je vrij om te lezen, te zonnen, te wandelen, te zwemmen, of op stap te gaan. Wij zorgen - mits een bijdrage - voor vervoer van zodra er minstens 4 personen een rit bestellen. Zo kunnen wij jou naar de supermarkt brengen, naar het strand, naar de toeristische dorpjes, naar de restaurantjes... Alles wordt ter plaatse afgesproken en geregeld. Het beste is om op zaterdag 8 oktober toe te komen, dan heb je tijd om even op adem te komen vooraleer de workshop start. Lukt dit niet, laat het ons dan weten. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je van zo'n comfortabel mogelijk verblijf geniet!

    

Meer info, klik hier

Fotogalerij Andros

Filmpje vorige workshop op Andros van Ineke

 

 

  
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy