Nieuwe website, nieuw programma van The New Life Teaching

Samtati, Duffel (B)

17/08/2016

Trefwoorden: onderwijs, opvoeding, levenskennis, zelfverwezenlijking

 
Inspiratiemail van The New Life Teaching
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

Nieuwe website, nieuw programma
The New Life Teaching

Augustus 2016 door Hilde Van Bulck
INHOUD

1. Samtati bestaat vijf jaar
2.
The New Life Teaching
3. Nieuw logo, nieuwe website, nieuw programma, nieuwe blog
4.
Programma 2016 - 2017
    4.1. Transformatietrajecten
    4.2. Opstellingen
    4.3. Lezingen
    4.4. Individuele sessies
    4.5. Kalender
5. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde

Beste lezer, ...


1. Samtati bestaat vijf jaar 
 
Vijf jaar geleden heb ik in het gezelschap van honderdvijftig aanwezigen Samtati, Huis Van Bewust-zijn opgericht. Zoveel jaren later blik ik terug op een spannend, leerrijk, maar vooral een vreugdevol avontuur. Ik heb vele nieuwe dingen uitgeprobeerd, mijn leefwereld verruimd en heb vele prachtige mensen mogen ontmoeten. Dank je wel aan iedereen die er voor kortere of langere tijd deel van heeft uitgemaakt. Na vijf jaar was het echter tijd voor reflectie en heroriëntering. Dat is een proces van maanden geweest zowel innerlijk als praktisch. Alhoewel een beetje later dan voorzien, ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik stel het graag aan je voor...
Ondertussen weten de meesten dat ik een speciale verbinding heb met kwaliteitsvol onderwijs. Daarom waren mijn activiteiten enerzijds opgesplitst in Samtati en anderzijds in The New Teaching. Deze opsplitsing was voor mij niet langer zinvol, omdat alles wat ik aanreik in wezen over kwaliteitsvol leven gaat, ongeacht het onderwerp. Vanaf nu ga ik dus verder met The New Life Teaching dat alles omvat, zowel onderwijs en opvoeding als alle andere levensthema's. De nadruk zal vooral liggen op het wezenlijke van het leven. De New Teaching is eigenlijk niet nieuw, maar zo oud als de mensheid zelf. Toch gebruik ik het woord New omdat we veel levenskennis vergeten zijn. We kunnen haar echter opnieuw opfrissen en integreren zodat we ons leven permanent vernieuwen. 

Wat is The New Life Teaching? Voor wie? Missie en visie.

Hilde als spreker, opsteller, transformator, onderwijsexpert, auteur en lichtwerker.

3. Nieuw logo, nieuwe website, nieuw programma, nieuwe blog.

Nieuw: Bij de heroriëntering hoort ook een nieuwe huisstijl. De kleuren zijn paars en goud. De gunstige opborrelende levenskansen van Samtati werden erin verwerkt. Het logo oogt stijlvol, heeft een dynamische beweging, staat symbool voor transformatie en legt de nadruk op levenskwaliteit en menselijkheid.

Nieuw: Aan de website werd keihard gewerkt door mijn zoon Jorick Michiels die eigenlijk huwelijksfotograaf is. Hij heeft het volledige radarwerk achter de site in elkaar gestoken. Een resultaat waar hij best fier op mag zijn. Aan de site zullen de volgende weken nog elementen toegevoegd worden zodat hij nog dynamischer en aantrekkelijker wordt. Je kunt er binnenkort ook foto's en filmpjes van de opleidingen en lezingen terugvinden. Hou de site dus zeker in het oog. 

Nieuw: Ik heb er voor geopteerd om langere en meerdaagse opleidingen aan te bieden. Hierdoor zijn transformatietrajecten ontstaan die een jaaropleiding vormen. Soms is het mogelijk om voor onderdelen van een traject in te schrijven en niet het ganse traject te volgen. Door de langere trajecten kunnen de deelnemers een nog diepgaander resultaat en een optimale integratie ervaren. Bovendien komen personen met een professionele ambitie hierdoor meer aan hun trekken. 

Nieuw: Vanaf nu zal ik mijn schrijfsels bundelen in de blog op mijn website en hoef ik niet meer te wachten tot ik een nieuwsbrief of een artikel schrijf. Regelmatig zal ik foto's, ervaringen, inzichten, resultaten, visies, artikels, enz... posten. Je bent welkom om je via mijn blog te laten inspireren. 

4. Programma 2016 - 2017

4.1. TransformatietrajectenIk ben, Mijn weg naar zelfverwezenlijking
>>Dit traject kan als jaaropleiding of in aparte modules gevolgd worden

Jaaropleiding familieopstellingen met specialisatiemogelijkheid onderwijs

Het geheim van de eigenwijze leerkracht, directeur en ouder

4.2. Opstellingen

Ik ben blij dat ik via The New Life Teaching een volgende stap kan zetten in de bewustzijnsgroei van de maatschappij en in een samenleving die overstroomt van menselijkheid.
Alle activiteiten die ik aanbied kun je ook aanvragen om zelf te organiseren in het kader van professionalisering en optimalisering.
Spreekt het concept en het programma van The New Life Teaching je aan, deel dan gerust deze inspiratiemail. Ik ben je er erg dankbaar voor.
 
Met levenslustige groet
Hilde Van Bulck


 
Expert in THE NEW LIFE TEACHING
Spreker, Opsteller, Transformator,
Opvoedingsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
Auteur van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-teaching.com
www.the-new-life-teaching.com

015 31 54 81
0493 247 547

The New Life Teaching is een concept van Samtati BVBA - Hilde Van Bulck
The New Life Teaching op facebook     Stuur deze mail door naar een vriend 
Copyright © 2016 Samtati BVBA - The New Life Teaching, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Teaching - www.the-new-life-teaching.com

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati BVBA - The New Life Teaching
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy