De Helende Stem

Marius Engelbrecht, Den Haag (NL)

13/09/2016

Trefwoorden: Koningsteen, vibreren, lichaamsgeheugen, stemexpressie

 
 

 
De Helende Stem
 
Stemexpressie met Marius Engelbrecht
 
21 t/m 23 oktober, Koningsteen


 
 

Ontdek de helende kracht van je stem. Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. Verwonder je over de klanken die komen, van jouw eigen stem en van alle klanken van de groep. Het lied van je hart, het lied van je buik, het lied van jouw diepste wezen. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken.

Soms is je stem bedekt door schroom of juist prestatie - dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Daarom doen we tijdens dit weekend ook bevrijdende en speelse oefeningen zoals jamsessies, en bewegings- en lichaamswerk. Remmen, patronen en pantsers worden dan zachter en kunnen smelten. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw stem, jouw leven, jouw lied. Dit wordt een bevrijdend en ontroerend weekend, met ervaringen en methodes die je direct kunt meenemen in je leven.

Wees welkom, als je benieuwd bent, je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je nog meer wilt overgeven aan de prachtige en wonderbaarlijk mooie wereld van stem en ziel. Als je vragen hebt bel of mail gerust. Ik hoop je te ontmoeten en te horen.
 
Stemexpressie is een weg van persoonlijke ontwikkeling. Spelenderwijs je stem bevrijden en jezelf ruimte geven om te klinken en te stralen. Soms is dat eerst nog best spannend en zoeken maar dat hoort erbij. Drempels die je tegenhouden worden al doende overschreden. Dwars daardoorheen kun je een stem ontdekken die vanzelf lijkt te komen, die vrijheid en verbinding geeft: jouw stem, jouw leven, jouw lied. De oerkracht daarvan ervaren, met klank jouw bestaan bekrachtigen, dat is magisch, elke keer weer.
 
 
Ik geef nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie. In Nederland is inmiddels een grote groep liefhebbers van stemexpressie, waaronder veel mensen die het nu ook zelf doorgeven. De laatste jaren groeit de belangstelling in België ook, waar ik heel blij om ben.
 
 
Je hoeft niet te kunnen zingen en je hoeft zingen niet leuk te vinden om aan stemexpressie mee te doen.
 
 
 
Praktische info:
 
 
De Helende Stem
21 t/m 23 oktober 2016,
Koningsteen, Kapelle-op-den-Bos www.koningsteen.be
 
Van vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.
 
Prijs: € 343, inclusief maaltijden en overnachtingen (op tweepersoonskamers; voor eenpersoonskamers rekent het centrum toeslag).
 
Als je niet blijft overnachten is de prijs € 270
 
Er is een betalingsregeling mogelijk.
 
 
Meer stemexpressie:
 
De Bekkenstem 

3 t/m 5 maart, Koningsteen, Kapelle-op-den-Bos

Verder workshops, weekends en de Jaartraining, een jaar voor bevrijding, verdieping en opleiding.
 
Meer informatie en aanmelding: Marius Engelbrecht, www.mariusengelbrecht.nl
tel. 0031-70-3545573 / 0031-6-48494358
 
Foto klankbeeld copyright Robert Boerman www.robertboerman.nl

 
INImail verspreidt aankondigingen over gezondheid, persoonlijke groei & ontwikkeling en alternatieve of spirituele activiteiten zoals workshops, cursussen, websites, bijeenkomsten, uitstappen, dansfeesten en fuiven, lezingen, reizen...

Je vindt meer berichten op de website www.inimail.be, op de Facebook-pagina van INImail of op Twitter.Misschien past onze nieuwsbrief niet als wegwijzer op jouw pad van zelfontplooiing, spirituele ontwikkeling en persoonlijke innerlijke groei? Krijg je liever geen e-mails meer op dit adres toonpels@skynet.be? Klik dan hier.
Om je registratiegegevens te raadplegen of te wijzigen, klik hier.
Om dit bericht naar iemand door te sturen, klik hier.

Het INImail-team

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy