Initiatieweekend 'Ontwaak je goddelijke vonk'

Living Heart, Lokeren (B)

16/10/2016

Trefwoorden: chakra's, blokkades, Kundalini, Wendy Mertens

 

Ontwaak je goddelijke vonk

Initiatieweekend

www.livingheart.be

 

LAATSTE KEER DAT HET IN

 EEN APARTE GROEP GEGEVEN WORDT

 

 

 

In ons fysieke lichaam hebben we 7 grote chakra’s of energetische tandwielen die voor onze spirituele ontwikkeling in balans dienen te zijn.
Hoe je dit doet, leer je tijdens deze initiatie!

 

Ben je (regelmatig) ziek, heb je last van (te) weinig zelfvertrouwen, tekenen van depressie, lastig om naar jezelf te kijken, intuïtie negeren, weiger je je eigen spiritueel wezen, angsten ,…. Dan mag je zeker zijn dat er blokkades zitten op je chakra’s.

Of wil je gewoon groeien? 

7 PLAATSEN VRIJ

 

Wat

Ben je op zoek naar een methode die je bewustzijn vergroot, je chakra’s reinigt zodat je Kundalini zich vrij kan bewegen doorheen je energetisch lichaam, een methode die tevens je helpt om inzichten te krijgen, meer gegrond te geraken.  Meer evenwicht in jezelf als tot het contact komen je eigen hogere in een deel van de eenheid, de stem van je ziel horen en leren erin te vertrouwen…dan zijn deze 2 dagen iets voor jou!

Ten tweede brengt deze 2 dagen een methode die je meer rust in je hoofd als lichaam geeft. Je leert om van kort naar vrij lange periode op alfa-niveau te blijven, innerlijke inzichten, positiever denken te stimuleren en versterk je uzelf op vlak van onvoorwaardelijke liefde en op je eigen genezend vermogen De methode verlaagt ook je piekeren als angsten en depressieve gevoelens.

 

 

Inhoud

We werken aan ons energetisch lichaam en zielenconnectie om zo het contact als bewustzijn te vergroten van de boodschappen die je via uw hogere doorkrijgt te leren begrijpen als implementeren in ons dagelijks leven. Tevens leer je veel bij over de andere lichtlichamen die je hebt en hoe je via deze hulpmiddelen connectie kan krijgen met hen.

Deze techniek brengt je op een zachte wijze tot hoger bewustzijn. Een extra voordeel van één van deze technieken is dat je het ook kan gebruiken bij slaapproblemen als voor examens. Het brengt verlichting in de brede zin van het woord! Tevens leer je op een manier ademen die leegte in je bewustzijn creëert zodat je gelukkiger in het leven staat.

 

Groep

Het aantal deelnemers in de groep bestaat maximaal uit 8 personen.
7 PLAATSEN VRIJ

 

Begeleiding

Wendy Mertens

Als coach en heler ben ik zowel klassiek als alternatief geschoold als gegroeid. Doorheen mijn eigen proces heb ik zelf veel antwoorden gezocht op vragen waardoor ik sterk in bewustzijn gegroeid ben. Ik coach nu nieuwe Tijdskinderen, nieuw Bewustzijnskinderen en volwassen die naar hun hartfrequentie of christusbewustzijn wensen te evolueren ten voordele van iedereen.

GMS 0468 16 53 95
www.wendymertens.be
www.livingheart.be

 

Wanneer

3 en 4december 2016
van 10u tot 17u30

 

Waar

Drongenstraat 126

9160 Lokeren

 

Getuigenis

Het weekend heeft me innerlijk veel rust gebracht, inzichten en hoe ik het zo lang stil in mijn hoofd kan houden. Bovendien is het goed om maar één manier te leren waarmee je zoveel goeds doet voor je chakra’s, en je meditatie maar ook dat je op lange termijn meer stilte in je zelf vindt en blijft houden. 

ROV, Lokeren

 

Inschrijving
vroegboekkorting: 145€ voor 2 dagen
vanaf 26 oktober: 170€  voor 2 dagen


all in: syllabus, lunch, GEZONDE tussendoortjes en drank

bijdrage excl.BTW voor zelfstandigen

mail: Info@livingheart.be

 

Verdieping

is mogelijk, wordt op het einde van het weekend in groep besproken.
Dit is pure praktijk!

 

 

Is het bedrag te groot om in één maal te betalen of heb je een andere vraag


Een Gratis  E-book met tips en oefeningen om je dagelijks te versterken en te beschermen
tegen gelijk welke vorm van negativiteit.


 

 

 Ja! Bezorg mij GRATIS e-Book! 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy