3-daagse Smeden voor Mannen 18-19-20 november en meer MannenWerk in november

MannenWerk, Heverlee (B)

23/10/2016

Trefwoorden: transformeren, Michel Mouton, Sujith Ravindran, Tom Nysvoor de Ontwikkeling van Authentieke Mannelijke Kracht en Identiteit


Beste mannen en vrouwen,
 

MannenWerk Vzw organiseert van 18-19-20 november de 3-daagse smeedworkshop voor mannen met als thema "SamenWerken en Verbinden" 

‘Samenwerken en verbinden’ is meer dan ooit nodig om het beperkte denken van concurrentie, competitie en strijd te overstijgen en transformeren. Dit zowel symbolisch als in de fysieke realiteit, op alle domeinen van het menselijk leven zijn er vormen van samenwerking en verbinding nodig tussen mensen van hier bij ons, tussen culturen, tussen religies, tussen mannen, tussen mannen en vrouwen, tussen het mannelijke en vrouwelijke, … .


Deze smeed 3-daagse biedt daarom een speciale combinatie van ‘innerlijk en uiterlijk werk’. Bij het innerlijk werk gaan we uit van de vraag: “wat betekent SamenWerken en Verbinden voor mij als man in de wereld van vandaag?”. En zoals steeds ‘oefenen we ook samen’ om in onze mannelijke essentie af te dalen en tegelijk aandacht te hebben voor zachtheid en mededogen (yin – yang).

Bij het uiterlijk werk – onder de enthousiaste begeleiding van Michel Mouton (Ijzer en Vuur Vzw) – smeden we in een eerste fase ieder ons eigen onderdeel van het groter geheel. We gaan aan de slag met de elementen water, staal, vuur en lucht om zo onze waarheid vorm te geven en in realiteit om te zetten.

In een tweede fase smeden, lassen, plooien … verbinden we de individuele onderdelen tot een gezamenlijk werk dat symbool staat voor de grootsheid en waardigheid van man- en mens-zijn. We creëren zo een gemeenschappelijk kunstwerk en blijvend eerbetoon aan waardige en waarachtige SamenWerking en Verbinding, aan vrede, aan rechtvaardigheid, aan goedheid, aan waarheid, aan schoonheid … aan alles wat ons dierbaar is.

Praktisch:

  • Van vrijdag 18 november 8u30 tot zondag 20 november 17 u
  • Locatie: La Fonderie, Rue Ransfort 27, 1080 Molenbeek
  • Overnachting: Herberg Géneration Europe
  • Minimum aantal deelnemers 6, maximum 12
  • Deelnamebedrag (paticulier): 395 Euro
  • Begeleiding: Christophe Denys
  • Meer info en inschrijven via de website. 


Ook kondigen we graag de avondvoorstelling van 8 november aan (voor M/V) en de dagworkshop op 9 november (enkel voor mannen) met Sujith Ravindran, met als thema  The four stages of adult life. Een goed begrip van de verschillende levensfasen zorgt voor houvast en inzicht in de stroom van het leven.

At each of the four stages, our longings in life change. Our priorities change. Our outlook for life changes. Yet, many of us resist these changes. Instead of stepping into the flow of life and rejoicing the abundance of fulfillment that it brings to us, we fight against it. But when we properly transition through those 4 stages, life feels like a natural flow.
Sujith Ravindran

 

MannenWerk Vzw organiseert aktiviteiten die mannen toelaten "gezonde mannelijke identiteit en kracht te ontwikkelen'. November is een gevulde MannenWerkMaand, kijk daarom zeker op onze kalender.
 
 


Hartelijke groeten en graag tot op één van onze activiteiten.

voor MannenWerk Vzw 

Tom, Christophe, Reinhard, Mark, Johan, Kilian, Koen, Gert, Roel

 

AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF


Agenda tweede jaarhelft 2016:

 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy