Ik ben... is wie je bent

Samtati, Duffel (B)

07/11/2016

Trefwoorden: karma, levensprocessen, Hilde Van Bulck, wereldvrede

Inspiratiemail van The New Life Teaching
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online

IK BEN..., IS WIE JE BENT.

Oktober 2016 door Hilde Van Bulck
INHOUD

Intro
  1. Ik ben..., is wie je bent.
  • Van karma tot verlichting
  • Man en vrouw, sleutel tot wereldvrede
  • Diamanten, vlinders en cilinders
  • Ik ben..., mijn weg tot zelfverwezenlijking.
   2. Start jaaropleiding familieopstellingen
   3. Kalender

Intro: Ik ben... is wie ik ben

Ik ben... is wie ik ben. Zo simpel en toch zo ingewikkeld blijkbaar. Het lijkt vanzelfsprekend en dat is het ook, maar de vele wikkels die we in de loop van de tijd vergaard hebben, doen het ons vergeten. En we gaan op zoek. Overal. Bij iedereen. We zoeken ver en dichtbij, maar meestal niet dicht genoeg. We geloven niet dat wie we zijn mooi genoeg is, dat het daarom gaat in het leven. 
Ik zag het onlangs weer in mijn praktijk. Een cliënt op het randje ... lees meer op mijn blog.

1. Ik ben..., is wie je bent.
 


Vanaf je geboorte ga je op zoek naar wie je bent als liefdeswezen. Een onzichtbare maar onvermoeibare drijfveer nodigt je uit om de allerbelangrijkste wet, de wet van liefde neer te zetten in een wereld van materie en dualiteit. Die tocht verloopt niet voor iedereen vanzelf. Hindernissen in de vorm van kleine kiezeltjes of van immense rotsblokken dagen je uit om je vertrouwen in jezelf en in de gunstige afloop te behouden. Lees verder…
 
Elk van onderstaande workshops kunnen apart worden gevolgd. Uiteraard kun je vanuit het geheel nog meer resultaten verwachten.
 
 Module 1 – Hartskwaliteiten VOLZET, Deze heb je gemist.
 zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2016  

 Module 2 – Van karma naar verlichting
 zaterdag 26 en zondag 27 november 2016


 
Je hoeft niet in karma te geloven om de werking ervan te ondervinden in de talenten, successen, moeilijkheden en uitdagingen die je tegenkomt. De inéénhaking van verschillende levens zijn het decor waarin gebeurtenissen plaatsvinden ten dienste van de groei van het individu en het collectief. Het ultieme doel is de volledige voltooiing vinden. Door de impact van pijn en verdriet uit vorige levens te verhelderen en te neutraliseren leer je dat deze emoties in het nu geen rol spelen. Oude emoties kunnen geen onderdeel van je huidige leven zijn. Door uit de illusie en het drama te stappen, ga je in beweging en kun je je levensprocessen opnieuw omhelzen. Het hart wordt heel groot, verlicht, opent zich en straalt het licht naar buiten. Je ontdekt dat elke tijdspanne in de geschiedenis slechts een decor is voor het ontvouwen van een groot immens liefdesplan voor de eeuwigheid. Jij kent het plan en je maakt er deel van uit. Het is simpel en eenvoudig. Het maakt niet uit of je in karma gelooft of niet om deel te nemen aan deze workshop. Hoofddoel is dat je leven lichter wordt.

 Module 3 – Man en vrouw, sleutel voor wereldvrede
 zaterdag 10 en zondag 11 december 2016


 
Investeringen in wapens en legers zullen weinig bijdrage leveren tot wereldvrede. Onlangs deden we een opstelling over terrorisme waarbij de terrorist tegen zijn moeder (vrouw) zei: ‘Als ik naar jou (de vrouw) kijk, dan herinner ik me dat ik mens ben en kan ik de daden die ik stel niet meer uitvoeren.’ Deze workshop is opgebouwd vanuit de inzichten die we uit die opstelling hebben verkregen. Diep in ons hart verlangen elke man en vrouw naar innerlijke vrede. Door de verbinding te maken met je man-zijn en met je vrouw-zijn en de eeuwenoude afscheiding tussen man en vrouw te herstellen, ontstaat er een liefdesbeweging die persoonlijke en collectieve vrede installeert. Mannen en vrouwen kunnen daardoor een onschatbare bijdrage leveren voor de vrede in hun gezin en van daaruit ook voor de wereldvrede. Vanuit de verbinding ontstaan prioriteiten van schoonheid, begrip, mededogen, zorg voor mens en dier, voor de aarde, water en lucht.
 

 Module 4 – Diamanten, vlinders en cilinders
 zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017Deze workshop was enkele jaren geleden een echte topper en wordt opnieuw ingericht omdat mensen er naar blijven vragen.

Via diamanten, vlinders en cilinders bewandel je een pad van weinig woorden dat je zintuigen opent en je verborgen waarnemende vermogens wakker maakt. Het is een gestructureerde werkwijze die je voorbij de vorm en in contact brengt met kosmische energieën. Een helende wisselwerking tussen het kosmische en het aardse tot je je harmonische staat opnieuw bereikt. Een weg die je leidt van doen naar zijn waarbij je ziet zonder ogen, hoort zonder oren, waarbij binnen- en buitenzijde in elkaar overvloeien. Je stapt met een verfriste versie van jezelf je dagelijks leven in.
 

 Module 5 – Ik ben..., mijn weg naar zelfverwezenlijking
 zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017


Je bewust worden dat je een energetisch wezen bent dat perfect in staat is om met energie te werken, geeft je de kans om kwantumsprongen in je bewust-zijn te maken. Je stapt uit de wereld van verstarde patronen en vastgeroeste ideeën om te leven vanuit het universele energie/liefdesveld. De vibratie ervan voelt aan als gekend en vertrouwd ook al leek deze wereld je eerst onbekend. Het voelt als een vorm van echt thuiskomen, waarin je je verbonden voelt met al wat is, ooit was en altijd zal zijn. Je ervaart dat alles hoort te zijn zoals het is en je hebt er vrede mee. Je doet niet meer, maar leeft in een staat van zijn en van immense vreugde. Dat is je ware aard en je onvoorwaardelijke bijdrage aan de mensheid en de wereld.
 

2. Transformatietraject. Jaaropleiding familieopstellingen.

Deze opleiding start in november. Schrijf je tijdig in. 
 

3. Kalender
 
Ik ben... is wie je bent.

Met levenslustige groet

Hilde Van Bulck


Expert in THE NEW LIFE TEACHING
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-teaching.com
www.the-new-life-teaching.com

015 31 54 81
0493 247 547

The New Life Teaching is een concept van Samtati BVBA - Hilde Van Bulck
The New Life Teaching op facebook - Hilde Van Bulck op LinkedIn
Copyright © 2016 Samtati BVBA - The New Life Teaching, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Teaching - www.the-new-life-teaching.com

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati BVBA - The New Life Teaching
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy