Priesteres in de Nieuwe Tijd inwijdingscyclus - De MaanCirkel

De MaanCirkel, Hever (B)

17/11/2016

Trefwoorden: Katrijn Joris, Anu-M-Isis, Godinnenkracht, Heilige Graal

 

 januari De MaanCirkel 2017

  

Priesteres in de Nieuwe Tijd

door Katrijn Joris (Anu-M-Isis)   

Inwijdingscyclus van 4 weekends

Priesteressen van de Nieuwe Tijd zijn gewone vrouwen zoals jij en ik. Hun spiritualiteit is verweven in hun dagelijks leven en het is deel van wie ze zijn. Ze zijn trouw aan hun eigen waardigheid en sacrale vrouwelijkheid. Zij eren de godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar voor Moeder Aarde, de Grote Moeder en de Bron.

Na eeuwen van patriarchale dominantie, ook in de spiritualiteit of het geestelijke leven, is het aan de vrouwen om het liefdesaspect terug te laten opbloeien zodat de aarde en de hele mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht. Een hemel op aarde waarin het mannelijke en vrouwelijke kunnen versmelten in magische Eenheid met de Vader/Moeder God.

Deel 1 Godinnenkracht zaterdag 14 en zondag 15 januari

In elke vrouw schuilen verschillende aspecten van het vrouw-zijn: de onschuldige en verleidelijke maagd, de moeder, de mysterieuze heks, de wijze vrouw, de godin enz. Aan de hand van meditaties, beweging en oefeningen ontdekken we onze verborgen krachten, onze talenten én onze donkere zijde, die we o zo graag verstopt houden (!). In dit weekend ontwaakt de godin in jou, je eigen innerlijke Isis, Kali, Moeder Maria, Astarte e.a.

Deel 2 Het Vrouwelijk Bekken als Heilige Graal zaterdag 11 en zondag 12 maart

De baarmoeder of vrouwelijk bekken is de plek waar nieuw leven kan ontstaan, waar een sterk transformerende en helende kracht huist, waar sensualiteit, seksualiteit en goddelijkheid elkaar vinden: geheimzinnig, mysterieus, verborgen en heilig tegelijk. De Zwarte Madonna helpt onze pijn, angst, schuldgevoel en schaamte helen en onze schoot samen met ons hart openen voor liefde. Je ontvangt de graal- of baarmoeder-inwijding.

Deel 3 Magische heksentoeren voor Hemelse Vrouwen zaterdag 22 en zondag 23 april

In dit weekend verenigen we 'heksentoeren', zoals maan- en vrouwen-magie, met hemelse meditaties en ceremonies. Je leert helen en werken met symbolen, aanroepingen en rituelen en met de magische kracht van de natuurelementen: aarde (ons vrouwenlichaam), water (onze diepste gevoelens en het geheugen van het leven op aarde), vuur (ons enthousiasme en passie), lucht (onze wijsheid, ideeën en dromen) en ether of spirit (onze goddelijke oorsprong). Je ontvangt de initiatie van de witte magiër.

Deel 4 Inwijdingsweekend Priesteres van de Nieuwe Tijd zaterdag 10 en zondag 11 juni

In dit laatste weekend laten we de priesteres in ons ontwaken en ontvang je de finale inwijding. De vrouw die hemel en aarde verbindt, god en godin in zichzelf verbindt, respecteert en bemint, wordt bekrachtigd. Je leert het tempelwerk uit verschillende tradities zoals de Essenen, Isis en Hathor-tempels enz. Je ontdekt de alchemistische kracht van de sex-alchemie van Horus en de magie van Hieros Gamos, of het Heilig Huwelijk. Je ontvangt de inwijding tot Priesters van de Nieuwe Tijd, de ceremonie die de goddelijke eenheid in jou activeert en je taak voor de Nieuwe Wereld bekrachtigt.

Inwijdings- en opleidingscyclus door Katrijn Joris (Anu-M-Isis): zaterdag 14 en zondag 15 januari, zaterdag 11 en zondag 12 maart, zaterdag 22 en zondag 23 april, zaterdag 10 en zondag 11 juni, telkens van 10u tot 18u. De MaanCirkel, Bieststraat 102, 3191 Hever-Boortmeerbeek, 015 52 02 57, of via email. Overnachting mogelijk. Lees meer

En ook nog...

 

* Open helingavond Reiki, Ilahinoor, I.E.T. Engelenhealing, Hathor-healing enz. Vrijdag 18 november, 19u30-21u30, De MaanCirkel. Lees meer

* Reiki 1 en 2 inwijding door Katrijn Joris en Patrick Van Buyten
Reiki 1:
zaterdag 3 en zondag 4 december. Reiki 2: zondag 4 december, De MaanCirkel. Lees meer

* Werken met inzichtkaarten en helend inkleuren met Katrijn Joris, dinsdag 24 jan., 4 febr., 4 en 21 mrt, 13u30-16u, De MaanCirkel. Lees meer

* Helingrituelen moeder-, vader-, zielenlijn met Katrijn Joris
Rite van de Zilveren Graal van de Maan: za. 4 febr., Rite van het Gouden Zwaard van de Zon: za. 25 febr., Rite van het Kristallen Hart: za. 25 mrt. Telkens 13u30-17u30, De MaanCirkel. Je kan elke rite apart volgen. Volzet: 12 nov., 10 dec. en 21 jan . Lees meer

 

Het volledige aanbod van De MaanCirkel vind je op onze website 
De MaanCirkel - Bieststraat 102 - 3191 Hever-Boortmeerbeek

Info en inschrijven: 015 52 02 57 op werkdagen tussen 8u30 en 9u30 en tussen 18u30 en 19u30 of via email 

Warme hartegroeten,


Patrick Van Buyten en Katrijn Joris

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy