Op zoek naar een ruimte in Oost-Vlaanderen?

Entre Cour & Jardin, Melle (B)

05/12/2016

Trefwoorden: zaal, dans, yoga, tuintje 

 

 

Bent u op zoek naar een ruimte in Oost-Vlaanderen voor cursussen, workshops, events? 

RESERVEER NU!

 


 

Entre Cour & Jardin is een multifunctioneel centrum in Melle bij Gent. Het omvat een ruime sfeervolle zaal (170 m2) met een relax- en 'eat-in'-ruimte. Ons centrum staat ter beschikking van lesgevers in beweging allerhande (dans, yoga,...), trainers (voor grote en kleine groepen) en bedrijven. Alle materiaal voor jouw workshop of event is aanwezig: geluidsinstallatie, beamer, whiteboard, spiegels, yogamatjes, keukentje, stoelen, tafels,..

Entre Cour & Jardin is een plek van rust, inspiratie en diversiteit. Het gevoel van ruimte en sereniteit is onze grote troef; de parketvloer, het professioneel materiaal en ons gezellig tuintje maken het geheel af.

Naast de zaal kun je er ook een kleinere praktijkruimte huren met zitgelegenheid en ruimte voor beweging. Ze is geschikt voor gespreks-, bewegings- en massagetherapeuten.

Entre Cour & Jardin, verhuurt zijn zaal voor 1u, 2u, een dagdeel of een volledige dag. Voor langdurige reservaties voorzien wij kortingen.

Interesse om deze mooie ruimte te huren? Stuur een mailtje naar info@ecej.be, bezoek onze website www.ecej.be, of neem contact op via 0468 11 24 68.

Steeds welkom voor een bezoekje!

Tot gauw!

Eva Zabarylo
Bruno Traest

Entre Cour & Jardin
Brusselsesteenweg 263-265
9090 Melle (nabij Gent)


 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy