Cadeau-Ideetje voor de feestdagen

Samtati, Duffel (B)

25/12/2016

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, De eigenwijze kikker, De nacht van ons leven, Borsbeek

Inspiratiemail van The New Life Teaching
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online
 

CADEAU-IDEETJES
VOOR DE FEESTDAGEN

December 2016 door Hilde Van Bulck
 
Beste lezer en sympathisant,
 
De feestdagen komen met rasse schreden dichterbij. Het zijn dagen die ons naar binnen brengen, onszelf doen reflecteren en waarbij we nieuwe plannen maken. We willen de feestvreugde delen door attentvol te zijn voor die personen die een speciale plaats in ons hart innemen. Soms hoort daar een geschenkje bij. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het niet gemakkelijk is om iets aan te bieden dat origineel, diepgaand en verfrissend is. Daarom breng ik je graag mijn twee boeken en enkele workshops onder de aandacht. Ik hoop dat ze mogen bijdragen aan waardevolle feestdagen. 

Met levenslustige groet
Hilde 
 
Wat lezers zeggen:
Over De eigenwijze kikker, een boek voor iedereen die van gelukkige en vrolijke kinderen houdt:

'Met veel belangstelling en interesse heb ik jouw boek gelezen. Ik ben adjunct-directeur en coördinator-leerlingenbegeleiding op een basisschool in Nederland. Je boek gaf herkenning en vertrouwen dat ik niet de enige ben die anders naar onderwijs kijkt. Ik ga in onze volgende vergadering zeker gebruik maken van de handreikingen uit je boek.' (M.P.)

Over De nacht van ons leven, een persoonlijk getuigenisverhaal over liefde en rouw: 'Jouw boek is al uit hoor. Het heeft me meegesleept van het begin tot het einde. Het is zowat het mooiste wat ik ooit gelezen heb. Zo ongelooflijk intens, ik kon bijna voelen wat jullie voelden... Het heeft me doen glimlachen, maar ook doen huilen, ik leefde zo mee met jullie... Jouw verhaal werkt helend voor mij.' (H.V.P.) 
Ik wil graag je boek De nacht van ons leven lezen of cadeau doen
Ik wil graag je boek De eigenwijze kikker lezen of cadeau doen
Ik wil graag de e-versie van De eigenwijze kikker lezen of cadeau doen
 
VERLICHTENDE EN BEVRIJDENDE WORKSHOP
DIAMANTEN, VLINDERS EN CILINDERS

Een workshop voor mannen en vrouwen die hun innerlijk licht willen uitstralen in de wereld. Via diamanten, vlinders en cilinders bewandel je een pad van weinig woorden dat je zintuigen opent en je verborgen waarnemende vermogens wakker maakt. Het is een gestructureerde werkwijze die je voorbij de vorm en in contact brengt met fijne energieën. Een helende wisselwerking tussen het kosmische en het aardse tot je je harmonische staat opnieuw bereikt. Een weg die je leidt van doen naar zijn waarbij je ziet zonder ogen, hoort zonder oren, waarbij binnen- en buitenzijde in elkaar overvloeien. Je stapt met een verfriste versie van jezelf je dagelijks leven in. We doen dit samen in een veilige omgeving en met gelijkgestemde zielen.
 
 Zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017
 Van 10 u. tot 17 u.
 GWWC Borsbeek
Ik wil graag deelnemen aan Diamanten, vlinders en cilinders, of hem cadeau doen.
 
Opstellingen voor diverse thema's
Een opstellingendag is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Met een cadeaubon kun je iemand laten kennis maken met deze mooie manier van werken. 

Een cadeaubon kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@samtati.com met vermelding van je naam en je telefoonnummer.
 
Het geheim van de eigenwijze leerkracht, directeur en ouder...
Inspirerend en motiverend lesgeven vanuit het lichaamsbewustzijn. Je leert stevig met twee voeten op de grond les geven of ouder te zijn, leermotivatie te bevorderen en het zijnswiel toe te passen. De snelle resultaten zullen je verrassen. 
Van 10 tot en met 13 april 2017 in Kasteelhoeve Wange. Meer lezen en inschrijven
 
Educatieve opstellingen
Laat een collega leerkracht of directeur kennis maken met educatieve opstellingen. Ze kunnen ingezet worden als een adviesinstrument voor de uitdagingen waar scholen mee te maken hebben.
Op 10 mei van 10 u tot 17 u in De Kluizerij in Affligem. Meer lezen en inschrijven
 
 
Expert in THE NEW LIFE TEACHING
Spreker, Opsteller, Transformator,
Onderwijsexpert, Auteur, Lichtwerker
Auteur van 'De eigenwijze kikker'
en van 'De nacht van ons leven'

info@the-new-life-teaching.com
www.the-new-life-teaching.com

015 31 54 81
0493 247 547

The New Life Teaching is een concept van Samtati BVBA - Hilde Van Bulck
 

Wat is The New Life Teaching?


The New Life Teaching is de uitnodiging om het hoogste bewustzijnspotentieel van jezelf in je dagelijks bestaan te leven. Alles is al aanwezig. Lees verder...
 

Wie is Hilde Van Bulck?


Hilde (1961) is spreker, opsteller, auteur, transformator en expert in The New Life Teaching. Ze is stichtster en bezielster van Samtati en The New Life Teaching. Lees verder...
The New Life Teaching op facebook - Hilde Van Bulck op LinkedIn

Copyright © 2016 Samtati BVBA - The New Life Teaching, All rights reserved.
Dit is de inspiratiemail van The New Life Teaching - www.the-new-life-teaching.com

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati BVBA - The New Life Teaching
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy