Opleidingen, vision quest en workshops sjamanisme

Belgische school voor sjamanisme, Rotselaar

12/03/2017

Trefwoorden: Vision Quest, riten, spirits, Huis Quelle

 

 

 

 

http://www.inimail.be/mailing-files/20140119.Mark/Mark2.jpg

 

 

  

 

OPLEIDINGEN, VISION QUEST EN WORKSHOPS
BIJ DE BELGISCHE SCHOOL VOOR SJAMANISME

 

2017-2018

 

Walking shamanic paths

www.schoolsjamanisme.be

 

http://www.inimail.be/mailing-files/20150614.mark/mark.jpg

 

 


 

 

 

Opleiding Ervaringsgericht Core-Sjamanisme

2017-2019

 

 

Deze opleiding duurt twee jaar en bevat acht weekends per jaar plus een Vision Quest van één week in het buitenland. Tijdens de opleiding worden de fundamenten aangeleerd van het core-sjamanisme, gaan we dieper in op sjamanistische riten en ceremonies die ons helpen om toe te treden tot de wereld van de spirits en via een open en aandachtige geest geven we ook ruimte aan onze persoonlijke groei. Wij beschouwen deze opleiding als een reis of een queeste naar dat wat altijd in ons zat en nu naar buiten wil treden. 

De tweejarige opleiding ervaringsgericht core-sjamanisme start op 14 & 15 oktober 2017 en duurt tot september 2019.

Op 25 april, 26 juni en 18 september 2017 houden we een vrijblijvende informatie-avond over deze opleiding vanaf 19 uur in Huis Quelle, Kwellenbergstraat 13 in 3110 Rotselaar.

Voor meer informatie en alle data van de opleiding, ga naar
http://www.bsvs.be/?p=opleidingen of neem contact op met Mark Anthierens, mark@bsvs.be en 0496/280.070.

 

 

Vision Quest

 

Van 20 t.e.m. 27 augustus 2016 in Griekenland.

 

Ben je op een kruispunt gekomen in je leven, wil je het roer volledig omgooien of juist een verdieping van je zielsbestemming ervaren? Dan is een Vision Quest iets voor jou.

De bedoeling van een vision quest is om je eigen levensvisioen te beleven. Zowel het visioen zelf als de manier waarop je het beleeft, is voor iedereen anders. Maar het is telkens een intens moment van zelfonderzoek en contact met de spirits. Dat contact laat niemand onberoerd en geeft iedereen die er voor open staat een krachtige vonk in de realisatie van zijn of haar zielsbestemming.

De ervaring geeft aan dat de beste manier om een Vision Quest te beleven, is wanneer je een poos alleen in de natuur verblijft zonder eten en onderdak. Dat bieden we aan in de inspirerende en krachtbevattende omgeving van Vamvakou in Griekenland.

Om deze intense ervaring maximaal te kunnen beleven, wordt hij voorafgegaan door een inleefsessie op 10 april en een voorbereidend weekend op 22 en 23 april 2017, telkens in Huis Quelle, Kwellenbergstraat 13 in 3110 Rotselaar.

De inleefsessie en het voorbereidend weekend maken essentieel deel uit van het programma. De Vision Quest zelf vindt plaats van 20 tot en met 27 augustus in Vamvakou, Griekenland

Wij bieden een vrijblijvende info-avond over deze Vision Quest aan op dinsdag 28 maart vanaf 19 uur in Huis Quelle, Kwellenbergstraat 13 in 3110 Rotselaar.

Je kunt je aanmelden bij Mark Anthierens op mark@bsvs.be en 0496/280.070.

Voor meer informatie, zie www.bsvs.be/?p=visionquest.
Workshops hedendaags sjamanisme 

Zaterdag 13 en zondag 13 augustus.

 

In dit weekend worden je lichamelijke en innerlijke zintuigen verscherpt en krijg je een vleugje oeroude kennis op een hedendaagse manier aangereikt. Via een aantal sjamaanse rituelen leer je om in trance te raken waardoor je in contact kan komen met de wereld van de spirits. Dit laat je toe tot diepere lagen van je fysieke en emotionele bewustzijn door te dringen.

Je kunt je aanmelden bij Mark Anthierens op mark@bsvs.be en 0496/280.070.

Voor meer informatie, zie http://www.bsvs.be/?p=workshops.


 www.schoolsjamanisme.be

 

  

 


 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy